Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Promes wil transfer pas na titelfeest overwegen

Laatste update:
/
Newcastle United verwacht dat Aleksandar Mitrovic de club trouw blijft. Volgende maand zou de spits naar Premier League-clubs Crystal Palace en Swansea City kunnen. (Newcastle Evening Chronicle)
/
Lucian Sanmartean kan zijn loopbaan afsluiten in Griekenland. De 36-jarige middenvelder van Pandurii, die eerder voor FC Utrecht speelde, is in beeld bij Xanthi. (DigiSport)
/
Quincy Promes vertrekt in januari niet bij Spartak Moskou. De aanvaller zegt dat hij niet weggaat voordat hij kampioen is geworden met de Russische koploper. (YouTube)
/
Gabriel Obertan kan terugkeren naar de Ligue 1. De 27-jarige buitenspeler uit Frankrijk moet weg bij Anzhi Makhachkala en staat in de belangstelling van Lille. (But Football Club)
/
Paul Clement lijkt de nieuwe manager van Swansea City te worden. De 44-jarige assistent-trainer van Carlo Ancelotti bij Bayern München is het gesprek aangegaan. (South Wales Evening Post)
/
Zodra de Chinese overname in kannen en kruiken is, waagt AC Milan een poging voor Cesc Fàbregas. Onlangs werd de Chelsea-middenvelder nog met het Fenerbahçe van Dick Advocaat in verband gebracht. (talkSPORT)
Denk jij dat Quincy Promes in januari bij Spartak Moskou vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Promes dan nog wel even bij Spartak zit. Die gaan géén kampioen worden dit seizoen. Niet dat ik het hun niet gun maar ze zijn uiteindelijk niet sterk genoeg, Zenit wordt daar kampioen.

31 december 2016 om 02:55

Als Zenit Witsel verliest wordt het weer een stukje eenvoudiger.

31 december 2016 om 11:06

Spartak staat gewoon eerste hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren