Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Pérez wil Bale nooit meer verkopen aan Man United

Laatste update:
/
Guilherme Siqueira leek op weg naar Juventus, maar op het laatste moment koos de Italiaanse grootmacht voor Alex Sandro. Siqueira zit daar eigenlijk niet mee, want hij heeft het uitstekend naar zijn zin in Madrid. “Atlético heeft nooit druk op mij gezet om te blijven en ik heb nooit gevraagd om te vertrekken. Ik vind het dus prima om te blijven”, laat de linksachter weten. (El Mundo Deportivo)
/
Kalidou Koulibaly werd in verband gebracht met clubs als West Ham United en Southampton, maar een vertrek bij Napoli is eigenlijk nooit aan de orde geweest. “Er werd gesproken over aanwinsten en Kalidou vroeg zich af of trainer Maurizio Sarri het wel in hem zag zitten. Napoli heeft echter laten weten dat hij niet mag vertrekken”, aldus zaakwaarnemer Bruno Satin. (Radio Kiss Kiss)
/
Manchester United kan de komst van Gareth Bale waarschijnlijk definitief op de buik schrijven. Het was al onwaarschijnlijk dat Real Madrid de Welsh international zou laten gaan, maar de kansen zijn naar verluidt helemaal verkeken nu de transfer van United-keeper David de Gea naar Real op bizarre wijze is afgeketst. Voorzitter Florentino Pérez zou hebben gezegd dat hij geen zaken meer wil doen met de Engelsen. (Daily Star)
/
Verdediger Antonio Amaya van Rayo Vallecano heeft een flink probleem. De 32-jarige mandekker werd in zijn Porsche Panamera geflitst met 234 kilometer per uur, daar waar slechts 100 kilometer per uur was toegestaan. De politie kreeg Amaya later te pakken en hij moet vrezen voor een flinke straf. Amaya kan in ieder geval op zoek naar een chauffeur, want hij lijkt zijn rijbewijs een jaar of vier kwijt te raken. (Diverse Spaanse media)
/
Rotherham United had al snel genoeg gezien van de Nederlandse keeper Kelle Roos. De 23-jarige doelman van Derby County zou dit seizoen op huurbasis voor the Nillers uitkomen, maar trainer Steve Evans heeft de Nederlander alweer teruggestuurd. “We zijn ervan overtuigd dat Kelle Roos ooit op een hoog niveau zal spelen, maar hij is nu nog niet constant en dat kunnen we ons niet permitteren”, zegt Evans. (Daily Mail)
Gareth Bale past beter bij Real Madrid dan bij Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha dat vinden ze toch niet erg in Manchester.
Die doen toch liever zaken met As Monaco en PSV dat soort clubs.
Ze willen geen top spelers meer in Manchester maar pubers die nog niks hebben bewezen zijn zeker welkom.

3 september 2015 om 21:37

Ik vind jou toch wel een rare hoor. Memphis is gewoon een fantastish talent net als martial. Darmian is een topback en schneiderlin en schweini zijn gewoon absolute top. Ik zag jou laatsts zelfs een vergelijking maken tussen een speler en martial op basis van dit seizoen... Dan zou ronaldo dus ook slecht zijn

3 september 2015 om 21:37

En als die ''pubers'' zich over een paar jaar ontwikkelen tot spelers van wereldklasse (wat er dik in zit met spelers als Martial, Memphis en Shaw) ben je zo stil als een muis.

3 september 2015 om 21:41

Dan komt Real en zijn ze net als Ronaldo, Beckham en waarschijnlijk de Gea vertrokken.

3 september 2015 om 22:40

Nee want Manchester United wil dan ook geen zaken meer met Real Madrid doen.

3 september 2015 om 22:57

@thereddevil,
Ik zeg het niet graag, en ook niet hard (als het kon zou ik zelfs mijn lettertype verkleinen) , maar als Real een speler het gevoel geeft dat ze interesse in hem hebben dan zal 95% van die spelers de club (in dit geval Man Utd) onder druk zetten om de overstap te maken naar Real.

3 september 2015 om 23:43

Het hangt er ook van af hoe United zich ontwikkelt, en met United de hele Premier League, en dat zit er dik in met die sponsordeals. Denk trouwens niet dat spelers als Depay en Shaw Real zien als droomclub, maar ik kan het mishebben..

3 september 2015 om 23:15

En als die pubers zich goed ontwikkelen koopt Real ze voor 3 keer zoveel bij United.

3 september 2015 om 23:32

De meest succesvolle periode van MU is gebaseerd op een groep talentvolle tieners (zie (de film€ 'Class of '92', dus no worries. Het aantrekken van gearriveerde sterren als Falcao en Di Maria was nou ook niet bepaald een doorslaand succes. Van Gaal is nou eenmaal beter in het beter maken van talentvolle jeugd. Die ingrediënten zijn er in ieder geval allebei. Nu alleen afwachten of hef toeval of regelmaat is..

Wat is die perez kinderachtig zef dan hoeft united toch ook geen zaken meer te doen met real over de gea als hij zijn contract gaat verlengen

3 september 2015 om 21:53

Dat zou Real echt geen moer uit maken, de Gea gaat zijn contract echt niet verlengen en al helemaal niet na dit trieste gebeuren. De Gea vertrekt aan het eind van het jaar gewoon transfervrij naar Madrid

3 september 2015 om 22:01

Dat is nog maar de vraag. Er gaan geruchten dat De Gea not amused is over het feit dat Real het zo heeft laten lopen en pas zo laat aan de eisen van United wilde verdoen, en dat hij daarom nu overweegt om toch een nieuw contract te ondertekenen.

4 september 2015 om 09:41

Denk je nou echt dat Real het heeft laten lopen. Het was ManU die na 8 uur pas de contracten terug stuurde.

4 september 2015 om 22:19

@ Mr.z.m. Met laat doel ik niet op het tijdstip, maar meer op het feit dat ze pas op deadline day zaken wilden doen. Ze hebben de hele zomer de tijd gehad en hebben het op de laatste dag laten aankomen.

Dat betekent dus ook dat De Gea niet meer naar RM gaat. Perez wil immers niet meer onderhandelen...

3 september 2015 om 21:21

Daar zat ik net aan te denken..

3 september 2015 om 21:21

De Gea gaat 100% zeker naar Real toe, die gaat daar lekker voor 10 miljoen tekengeld tekenen, in het land waar hij en zijn vriendin willen wonen.
Man United is een gesloten boek voor De Gea.

3 september 2015 om 21:22

GunnerWilshere

v Gaal wilt Keylor Navas ervoor terug hebben als Real Madrid De Gea naar Real gaat.

3 september 2015 om 22:06

@mehmetopuz38: Spelers mogen een halfjaar voor het eind van hun contract (in januari dus) al met een andere club onderhandelen zonder dat daar toestemming van de huidige club voor nodig is. Zodoende kan De Gea in januari een contract tekenen bij Real Madrid en vervolgens in de zomer transfervrij de overstap maken.

3 september 2015 om 22:08

@gunnerwilshere: Daar zou ik nog niet zo zeker van zijn. Van Gaal is een type coach dat je in je laatste contractjaar gewoon op de bank/tribune zet als je niet wilt bijtekenen. Met het oog op het Ek2016 is speeltijd essentieel voor De Gea, dus ik kijk er niet raar van op als hij alsnog contractverlening accepteert om zijn kans op speeltijd weer te vergroten. Wellicht zal het geen megacontract tot 2020 zijn, maar dat hij gaat verlengen is best aannemelijk.

3 september 2015 om 21:22

Nogmaals, zo lang De Gea het contract niet verlengd, heeft United niets over hem te zeggen.

3 september 2015 om 21:41

Hahah mensen DE GEA WILT NIET BIJ UNITED BLIJVEN dus als ze contract niet verlengd dan mag die zo naar real en kan geen ene Vangaal of wiedanook er iets aan doen

Houden wij de Gea lekker.

Had gelezen dat het wel een mogelijkheid was om bij te tekenen want anders blijft die op de bank/tribune zitten

tot wanneer dat depay een monster wordt en hem wil kopen voor 100 miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren