Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Pérez maakt Ancelotti duidelijk wie er de baas is

Laatste update:
/
James Pallotta wordt hoorndol van de Engelse media. De voorzitter van AS Roma leest dagelijks op internet dat Kevin Strootman vast en zeker in januari naar Manchester United zal gaan, want Louis van Gaal wil hem koste wat kost hebben. “Die speculatie is echt non-stop bezig. Maar Kevin is niet te koop en wordt ook niet als zodanig besproken. Ze verspillen papier aan die onzin in Engeland”, foetert Pallotta. (Twitter)
/
Het gaat niet erg goed met Liverpool en Brendan Rodgers blijft werken aan het formeren van zijn ideale selectie. De coach wil in januari weer versterkingen halen, maar hoopt ook drie man te kunnen slijten, te weten Glen Johnson, Suso en Fabio Borini. De twee eerstgenoemde spelers beschikken over aflopende contracten, waardoor zij in de winter verkocht moeten worden als Liverpool nog wat aan hen wil verdienen. (Daily Mail)
/
Carlo Ancelotti hoopte na het vertrek van Ángel Di María en Xabi Alonso nog een nieuwe middenvelder te mogen verwelkomen, maar Florentino Pérez voelde daar niets voor. De voorzitter van Real Madrid kreeg kort voor het sluiten van de transfermarkt het verzoek om nog werk te maken van de komst van Ramires van Chelsea, maar Pérez antwoordde aan Ancelotti dat hij de Braziliaan niet nodig vond. Het is duidelijk wie er de baas is. (Marca)
/
Mesut Özil is erg te spreken over nieuwkomer Danny Welbeck. 'Als je zijn spel analyseert, dan zie je dat hij heel veel rent en precies weet waar hij in bepaalde situaties moet zijn", zegt de Duitser. "We zijn blij dat hij erbij is gekomen. Met zijn loopacties en zijn snelheid maakt hij het gemakkelijker voor ons." Özil en Welbeck scoorden zaterdag allebei tegen Aston Villa en leverden beiden een assist af. (Metro)
/
Niet Juventus of AS Roma, maar AC Milan heeft de beste voorhoede van de Serie A. Dat is in ieder geval de mening van Filippo Inzaghi, de hoofdtrainer van i Rossoneri. "Ik heb zeven spitsen tot mijn beschikking en ben dus verwend. We hebben de sterkste aanval van de competitie en zullen alle pijlen die we bij onze boog hebben gebruiken in dit seizoen", beloofde Superpippo. (Sky Italia)
Real Madrid had Ramires goed kunnen gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig, waarom luisterde dan Perez naar Carlo om voor Chicharito te gaan en niet Falcao? Bah wat haat ik die roddelkranten

24 september 2014 om 12:15

Echt he? Het is echt te erg voor woorden laatste 2/3 jaar.

24 september 2014 om 12:18

@donmadridista
maar ook daar weet je niet van of het waar is.
Je hoort als buitenstaander zelden de hele waarheid over transfers en over wie er boven aan t lijstje staat.

Ik ben blij dat Real niet voor Ramires is gegaan. Voetballend is Illarramendi veel beter. Dat hebben we gisteren kunnen zien bijvoorbeeld. En er is eigenlijk toch geen plek met Modric, Kroos, Isco en James.
Het dwingt Ancelotti ook om aanvallend te spelen, wat veel leuker.

Ik heb ook een persoonlijke afkeer voor Ramires. Hij lijkt op een kindsoldaatje en ik vind hem niet veel meer dan een hardloper. Af en toe laat hij zien dat hij over finesse beschikt (lob tegen Barça) maar meestal is het toch tranen met tuiten huilen als hij aan de bal is.

24 september 2014 om 12:33

Dat over dat kindsoldaatje is totaal niet relevant, maar je hebt wel gelijk!

;-)

24 september 2014 om 15:18

Het is wel relevant want het zorgt er mee voor dat ik Ramires niet mag.

24 september 2014 om 16:45

Ik denk dat ik genoeg onderbouwing geef waarom ik Ramires niet bij Real wil zien. Dat hij op een kindsoldaat lijkt, is mijn eigen mening die ik volgens de grondwet mag ventileren. Ik zet immers niet aan tot haat. Het is een persoonlijk argument om te staven waarom ik blij ben dat Perez niet voor Ramires koos. Dat heeft niets met fanboy te maken, is ook helemaal niet dom en is absoluut geen banwaardig feit.

24 september 2014 om 13:01

Als Khedira vertrekt moet je iemand halen. Ramires is ideal.

Perez zou toch niet zo dom zijn om de beste trainer ter wereld tegen te werken? Di Maria en Alonso zijn hem al vertrokken. Met Di Maria verlies je meteen de beste dribbelaar uit de selectie en Alonso zorgde voor balans op het middenveld. Daar ga je behoorlijk op achteruit. Met Ramires heb je weer meer keuze. Ook is hij een harde werker.

24 september 2014 om 13:09

Beste dribbelaar bij real is isco. Die man laat het zo makkelijk lijken. Maar di maria heeft meer rendement. Eerlijk is eerlijk di maria kan je vervangen door james. Ga je erop achteruit? Ja, zeker. Maar wat real nodig heeft is een verdedigd denkende middenvelder want met kroos- james - modric in topwedstrijden ga je het zeker niet halen. Komen verdedigend te kort. Illara heeft geen naam en dat heb je nodig bij real. Khedira gaan ze geen tijd aan verspillen. Wat ik zou doen is illara de kans geven als je verdedigend moet spelen of een type lahm of ferandinho

Johnson en Borini zou niet geheel verkeerd zijn, maar een speler uit eigen jeugd die het elk seizoen weer beter doet geen nieuw contract bieden vind ik echte onzin. Suso speelde vorig seizoen heel goed en nu vind ik hem echt niet tegenvallen met zijn optredens.

Daily Mail is natuurlijk niet geheel betrouwbaar.....

Wat ik niet begrijp van united,waarom hebben ze welbeck dan niet een jaar verhuurd.
En dan pas een beslissing genomen, want hij leek mij een geweldige vervanger voor rvp die max na dit seizoen nog 1 seizoen met de absolutw top kan meedraaien.
RVP 30 , ROONEY 28, FALCAO 28.
dus met echte jeugd is geen rekening gehouden.
Dat vind ik zeer on van gaals....

Roma of Juve heeft duidelijk een betere aanval dan Milan.

24 september 2014 om 15:52

Pipo is wel een expert he gezien zijn aanvalservaring

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren