Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Pogba voedt geruchten met ontmoeting in Dubai

Laatste update:
/
AS Roma heeft het oog laten vallen op de talentvolle Franse spits Odsonne Edouard. De aanvaller staat ook op het lijstje van Borussia Dortmund, Olympique Lyon, Napoli, Atalanta, Sampdoria en Lazio. (Daily Record)
/
Gennaro Gattuso heeft bij AC Milan aan het einde van vorig seizoen gevraagd om de komst van Franck Ribéry. De clubleiding weigerde en zag de Fransman uiteindelijk naar Fiorentina verkassen. (Diverse Italiaanse media)
/
Paul Pogba heeft in Dubai een gesprek gehad met Zinédine Zidane. Door hun ontmoeting laaien de speculaties over een transfer naar Real Madrid op. (Daily Mirror)
/
Erling Braut Haaland heeft zich in de kijker gespeeld van de Europese top. Na Real Madrid en Manchester United heeft nu ook Manchester City zich in de strijd om de spits van Red Bull Salzburg gemengd. (Daily Mirror)
/
In de zoektocht naar een aanvallende versterking is Arsenal uitgekomen bij Real Madrid. The Gunners hebben een bod van twintig miljoen euro uitgebracht op Lucas Vázquez. (The Sun)
/
Nemanja Matic gaat Manchester United in januari mogelijk verlaten. Internazionale hoopt de middenvelder in de winterse transferperiode aan de selectie toe te voegen. (The Sun)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk gaat Pogba naar Real Madrid dan kan Donny naar een club die hem waardeert.

18 oktober 2019 om 09:39

Daar zit hij al! Gewoon blijven.

18 oktober 2019 om 11:26

Club wil hem juist hebben. De trainer is degene die hem niet waardeert.

Een transfer naar Man United? Daar staat iets verkeerd geloof ik. Real Madrid zal wel weer bizar veel geld uit gaan geven om weer op niveau te komen, weet niet of Pogba nou echt de juiste man is.

Doe een strik om Vazquez heen en laat hem aub vertrekken. Een beter aanbod (als het klopt) zullen we nooit meer krijgen!

18 oktober 2019 om 12:47

@adjesergio4 Ja Vasquez wegdoen en 20 mil bijleggen om Ziyech te halen. RM gaat er dan zeker op vooruit op de RB positie. Heb je Bale/diaz/ziyech op RB en links Hazard/vini/rodrygo. Stukken beter dan met Vasquez. Ik denk dat Vas ook te kort komt voor Arsenal. Zou eigenlijk niveau lager moeten spelen zoals bij Everton, Leicter, Milaam, Wolfsburg of Wolverhampen.

Die spreken elkaar natuurlijk niet voor niets. Pogba is precies de speler die op dit middenveld die rol die Valverde nu vervult kan vervullen bij Real. Zou heel ziek zijn om hem erbij te hebben, Valverde is goed voor dit seizoen maar Real moet op elke positie een (potentiã«le) wereldtopper hebben staan. Middenveld Pogba, Casemiro, James / Eriksen / Fabian Ruiz is natuurlijk geweldig. Echter ben ik van mening dat Kante een waardevollere investering is, denk dat die goedkoper is en is een voetballende upgrade van Casemiro. Dan kun je daarnaast Fabian als nieuwe cm aantrekken en staat er met Kante, Fabian en James een heerlijk middenveld. Vazquez zo snel mogelijk wegdoen. Wel bruikbare speler voor Arsenal in de breedte. Ben benieuwd hoe Real er volgend jaar uit gaat zien, wat gaat er gebeuren met Kroos, Modric, Bale, Marcelo? Als ze weggaan moet er toch zeker wat bij komen. Als Mbappã© zo onhaalbaar is, hoop ik dat Real gaat voor Sancho rechtsvoor. Donnaruma; Carvajal, Militao, Ramos, Mendy; Kante, Fabian, James; Hazard, Benz, Sancho. Ik weet, het is geen fifa, maar Real moet volgend seizoen echt het een en ander gaan doen, want dit middenveld kan niet nog een seizoen mee. Daarnaast zullen ze wel gaan cashen op het vertrek van Isco, Kroos, Modric, Bale, Marcelo, Vazquez, Nacho. Hoop ik.

18 oktober 2019 om 12:52

@raulista Een ruildeal voor Kante doen. Casemiro+geld voor hem. Sancho ben ik niet echt voorstander voor. Ik zie als Mbappe niet haalbaar is voor komend seizoen liever Ziyech voor overbrugging. Heb je - als Bale weggaat - Ziyech, Assensio en Brahim Diaz voor de RB. Desnoods kan een James ook een keer daar spelen. Sancho is een speler waar je gewoon tientallen extra miljoen voor gaat betalen omdat het een Engelsman is. Heeft de Gea al getekend? Anders hem ook halen aangezien zijn contract niet meer lang doorloopt. Isco en Nancho blijven hopelijk nog wel verbonden. Je hebt ook een sterke bank nodig.

18 oktober 2019 om 17:55

Isco gaat denk ik geen genoegen nemen met een plek op de bank en helemaal niet als we al James en Asensio voor op de 10 / flank hebben. Sancho is een Engelsman ja, maar dat is irrelevant voor Real. Alleen Engelse ploegen betalen miljoenen extra voor Engelse spelers wegens die homegrown regel, daar heeft Real helemaal niks mee te maken omdat ze natuurlijk in Spanje spelen dus die prijs zal lager liggen, sowieso lager dan Mbappe.

18 oktober 2019 om 18:26

@raulista hoezo zal de prijs lager zijn? Dortmund weet dat zijn waarde bijv rond de 100 mil ligt, door oa zijn nationalitet, waarom zouden ze dan bijv 50 vragen aan Real?

20 oktober 2019 om 16:39

Dat zeg ik niet. Ik zeg alleen dat Dortmund zich veel 'harder' kan opstellen tegen Engelse ploegen omdat zij eerder diep in de buidel zullen tasten vanwege die homegrown regel. Real hoeft niet wanhopig veel te bieden 'omdat het een Engelse speler is'. Daar doel ik op. Het maakt voor Real natuurlijk niks uit dat Sancho Engels is, voor een United maakt dat vrij veel uit.

Pogba is de pest in je elftal halen.ik als Madridista zie hem liever naar barca gaan.te veel randzaken en onrust altijd rond deze man en denk zelfs dat Manu veel beter draait als team als Paul daar weg is

18 oktober 2019 om 10:14

dat denk ik ook.Pogba is natuurlijk een super box to box met een geweldige techniek. echter moet die in een team spelen en zich ondergeschikt maken aan dat team dan gaat het niet zo goed bij hem (zie united) zit die in een team dat op hen is afgestemd en die een vrije rok krijgt voor ze loop acties en ze dribbels dan speelt die wel echt goed (zie juve) de vraag is dus vooral. ziet Zidane het zitten om zijn sterren embleem te laten spelen naar de kwaliteiten van Pogba of krijg je dan problemen in het team?

18 oktober 2019 om 11:10

Bij Real gaat hij met toppers om hem heen spelen, dan is Pogba een hele andere speler. Hij is niet een kapitein die het schip stuurt wat hij nu wel moet doen bij United. Bij Juve stond hij er niet alleen voor, kijk nu maar is naar Pogba bij Frankrijk, is een hele andere speler daarzo. Als hij volgend jaar bij Real terecht komt en spelers als Eriksen, Casemiro, Fabian Ruiz, James en Hazard om hem heen heeft zal Pogba veel meer tot zijn recht komen.

Courtois
Carvajal
Varane
Ramos
Mendy
Fabian
Casemiro
Pogba
James
Hazard
Benz

Lucas Vasquez en Arsenal... ik had verwacht dat Arsenal de lat wel wat hoger zou leggen als Vasquez.mag misschien bij Madrid spelen, maar is gewoon een gemiddelde speler.

18 oktober 2019 om 11:33

Het is een typisch emiry speler, net zoals Xhaka. Hele wereld zien dat zij het niveau niet aankunnen, maar toch verschijnen zij in de basisopstelling. Als dit zo doorgaat bij Arsenal, dan wordt het AC Milan 2.0

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren