Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Pellè heeft streepje voor op Milik bij transfer

Laatste update:
/
Santi Cazorla speelde in het verleden al meer dan tweehonderd wedstrijden voor Villarreal en daar zouden er nog weleens een aantal bij kunnen komen. De Spanjaard staat nog een jaar onder contract bij Arsenal en hij heeft laten weten dat hij graag terug zou keren naar Spanje. “Ik zou het niet uitsluiten om terug te keren naar Villareal, iedereen weet hoeveel die club voor mij betekent”, vertelt Cazorla. (AS)
/
Antonio Candreva beleefde een rommelig seizoen bij Lazio Roma en als de Italiaan besluit uit de Italiaanse hoofdstad te vertrekken hoeft hij niet te klagen over interesse. Naar verluidt zitten Fiorentina, Internazionale, Juventus, AC Milan en Napoli op het vinkentouw om de vleugelspeler over te nemen. Het prijskaartje van dertig miljoen dat Lazio om de nek van Candreva heeft gehangen zou overigens nog wel een obstakel kunnen vormen. (La Repubblica)
/
Lazio wil in de zomer een spits aantrekken de Romeinen kunnen daarbij weleens bij een bekende uitkomen: zowel Graziano Pellè als Arek Milik staat naar verluidt hoog op het lijstje. Pellè zou daarbij de voorkeur genieten en Lazio wil hem nog voor het EK binnenhalen, aangezien goede prestaties met La Squadra Azzurra de prijs zouden kunnen opdrijven. Borussia Dortmund-spits Ciro Immobile, nu verhuurd aan Torino, wordt overigens ook genoemd. (Corriere dello Sport)
/
Nikola Kalinic speelde in dienst van Blackburn Rovers al eens eerder op Engelse bodem en dit avontuur zou weleens een vervolg kunnen krijgen. Tottenham Hotspur is naar verluidt van plan de Kroaat van Fiorentina naar Londen te halen. Kalinic scoorde dit seizoen tot nu toe twaalf keer en La Viola is niet van plan om afscheid te nemen van de spits, dus de kans is groot dat the Spurs diep in de buidel moeten tasten. (La Nazione)
/
Het lijkt er sterk op dat Gregory van der Wiel na dit seizoen de deur in Parijs achter zich dichttrekt, dus Paris Saint-German zal op zoek moeten naar een nieuwe rechtsback. De Franse kampioen is naar verluidt uitgekomen bij Bruno Peres van Torino en wil de Braziliaan een jaarsalaris van 2,5 miljoen aanbieden. De 26-jarige back staat nog wel tot 2020 onder contract in Turijn en een transfersom van minstens twintig miljoen euro lijkt noodzakelijk. (La Stampa)
Graziano Pellè zou een topaanwinst zijn voor Lazio

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks dat ik lazio een vieze fascistische club vindt, denk ik wel dat het voor beide een prima stap zal zijn.

immobile is niet meer van Dortmund, is inmiddels eigendom van Sevilla. werd verhuurd met verplichte koop na x aantal wedstrijden en die heeft hij al gespeeld.

Cazorla naar Villarreal, als Arsenal 5e wordt dan zie ik dit wel gebeuren want Villarreal speelt wel voorronde Champions League.

29 april 2016 om 17:17

Pff wat een ziek middenvd heeft Villareal dan! Vooral als die Denis blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren