Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Paris Saint-Germain slaat bod van 50 miljoen euro af

Laatste update:
/
Real Madrid dreigt in januari opnieuw een speler kwijt te raken aan Napoli. Rechtsback Álvaro Arbeloa heeft bij de Koninklijke weinig zicht meer op een basisplaats en heeft zijn zinnen gezet op een winterse overgang naar Napels, waar hij herenigd zou worden met zijn ex-ploeggenoten Gonzalo Higuaín, Raúl Albiol en José Callejón. De ervaren vleugelverdediger zou voor ongeveer vijf miljoen euro naar Italië mogen. (Marca)
/
Shinji Kagawa heeft geen spijt van zijn transfer naar Manchester United. De 25-jarige middenvelder vertrok in 2012 naar Old Trafford, maar kon er niet imponeren en keerde deze zomer terug bij Borussia Dortmund. “De Premier League was altijd al een droom van mij en ik wilde mijzelf daar testen. Nu ben ik terug bij Dortmund; een geweldige club met unieke fans. Dortmund is als een familie”, zegt de Japanner. (Kicker)
/
Paris Saint-Germain is echt vastbesloten om Marco Verratti in het Parc des Princes te houden. De 21-jarige middenvelder werd in 2012 overgenomen van Pescara en PSG wil de middenvelder ondanks aanhoudende belangstelling van onder meer Real Madrid niet kwijt. Dat het niet alleen bij woorden blijft, blijkt uit het feit dat de Fransen een bod van vijftig miljoen euro (van een niet nader genoemde club) hebben afgeslagen. (Le Parisien)
/
Celtic heeft deze zomer tevergeefs geprobeerd een jonge aanvaller weg te plukken bij Barcelona. De Schotse topclub deed op de slotdag van de transfermarkt een poging om de negentienjarige Jean Marie Dongou naar Glasgow te halen, maar slaagde daar net als veel andere grote clubs niet in. Barça wilde niet meewerken en de jeugdinternational van Kameroen gaf bovendien zelf al aan dat hij voorlopig liever nog bij de Catalanen blijft. (Daily Record)
/
Aan de kracht van de selectie kleven ook nadelen, heeft Juventus ondervonden. De kampioen van Italië probeerde na de blessure van Álvaro Morata om Germán Denis naar Turijn te halen, maar de 33-jarige spits van Atalanta zag het niet zitten om bij Juve de concurrentiestrijd aan te gaan. “Het is beter om bij Atalanta te spelen dan om bij Juventus een van de velen te zijn en weinig minuten te maken”, heeft Denis verklaard. (L’Eco di Bergamo)
Is Marco Verratti een toekomstige wereldster?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veratti is een topper, wil PSG meedoen om alles dan moeten ze hem behouden! Goede zet. Geen goeie spelers verkopen maar juist kopen om de echte prijzen te winnen

Verratti is het grootste talent op zijn positie (CVM).

Nooit dat je zo'n speler moet verkopen.

Wereldklasse.

14 september 2014 om 12:35

Pogba is beter.

14 september 2014 om 12:38

Pogba is geen cvm maar een cm

14 september 2014 om 12:59

Pogba kan op beide posities uit de benen

14 september 2014 om 13:07

2 verschillende middenvelders.

Pogba is nog niet constant genoeg.
Speelde vorig jaar 1 op de 2 wedstrijden goed.

Een spelverdeler vergelijken met een box to box middenvelder kan amper.

14 september 2014 om 15:03

\verratti is ook geen CVM maar een Cm... Pogba is een b2b..je kan hem iet op de positie van Alonso zetten want hij mist overzicht

14 september 2014 om 22:55

Verratti geen cvm?

Bij pescara stond hij cvm.
Bij jong italie cvm.
Bij italie cvm.
Bij psg spelen ze met de punt naar voor met 2 cvm's

Mischien dat ie bij psg iets meer aanvallender speelt! Maar hij is 100% cvm.

Ik zou hem verkopen en pogba halen.
50 mil is ontzettend veel voor hem!
Hij heeft ontzettend veel potentie maar pogba heeft zich meer bewezen en zal niet heel veel duurder zijn.
Pogba is ook nog eens frans en dat maakt het voor psg extra interessant.
Misschien een italiaan ruilen tegen een Fransman?

14 september 2014 om 12:11

sorry maar pogba heeft zich meer bewezen? In welk opzicht dan? ze staan beide bij topclubs in de basis. De 1 zelfs bij een koopclub van jewelste wat dus nog des te knapper is

14 september 2014 om 12:13

In welk opzicht?
Je geeft in de reactie hier onder aan dat psg in een nietszeggende competitie speelt.. dus geef je antwoord op je eigen vraag

14 september 2014 om 12:17

nouu? italiaanse evenmin hoor.

14 september 2014 om 12:27

Ik schat de Italiaanse competitie iets hoger in als de franse.
Komt vooral omdat as monaco al hun toppers weer kwijt zijn en psg toch wel kampioen wordt.
Italië is en meer tactische competitie met mooie clubs en historie. Verdedigend zijn die ploegen meestal sterk.

Ik denk als je de Italiaanse clubs tegen de franse afstreept Italië dik wint.

14 september 2014 om 12:53

ahaha alsjeblieft zeg weer zo'n kortzichtige opvatting. Gewoon een topcompetitie. Pogba heeft zich daarin heel erg goed bewezen en wordt terecht het grootste talent op zijn positie genoemd. Dat is niet omdat ie in een slechte competitie speelt maar juist het tegenovergestelde.

14 september 2014 om 13:46

Niet bewezen? Alleen omdat pogba scoort en verratti niet. Verratti is balvast, super dribbel, geweldige pass en rust aan de bal en kan ook goed verdedigen

14 september 2014 om 14:24

Ik zeg meer bewezen en dat ik vind dat pogba meer potentie heeft als verratti dat is mijn persoonlijke mening.
Ik vind verratti beter bij juve passen als psg en ik vind pogba meer ster alure hebben en een betere speler als verratti.
Pogba kan bij psg voor de cl zorgen. Een prijs die ze graag willen en juve kan verratti een italiaans icoon maken bij een mooie italiaanse club. Een soort pirlo.

Ik denk dat pogba van een hoger niveau is en als psg het niveau cl wilt na streven zou ik deze spelers ruilen omdat verratti zich in mijn ogen beter zou kunnen ontwikkelen in Italië wat ook goed is voor de nationale ploeg

Vind het zo jammer dat deze geweldige speler in een niets zeggende competitie speelt.

Zal wel weer een bod van Real Madrid zijn geweest...

Kort samengevat : Kagawa kon het gewoon niet maken in de PL en is daarom teruggekeerd naar Borussia Dortmund.

Real Madrid moet Arbeloa persoonlijk naar Napoli brengen voor 5 miljoen. hij is te oud en speelt zeer slecht. Khedira moet ook weg in winterstop anders loopt hij eind seizoen ook transfervrij weg

14 september 2014 om 14:15

mooi he...staat er ook nog bij "real madrid dreigt".....ze zouden hem zelf die kant opbrengen waarschijnlijk

Fantastische speler, is denk ik wel 50 miljoen waard. Alleen weet ik niet zeker of hij wel beter is dan Pogba, niet erg lang en sterk dus denk ik dat je beter Pogba kunt halen.

Als Paris-Saint Germain echt de stap wil maken naar absolute Europese top en structureel halve finale CL wilt halen, moet je je betere spelers behouden. Ik ben benieuwd of deze club de CL binnen 5 jaar binnen kan halen, maar ik denk dat het lastig wordt voor deze ploeg. De meeste topspelers gaan toch liever in Engeland of Spanje voetballen. Voordeel is wel dat Parijs voor veel mensen een enorm aantrekkelijke stad is, anders had bijvoorbeeld Zlatan daar ook nooit zo lang gezeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren