Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Paris Saint-Germain lijkt Real Madrid af te troeven

Laatste update:
/
Manchester United ziet in Guido Rodríguez een goed alternatief als Adrien Rabiot niet haalbaar blijkt. De 28-jarige middenvelder uit Argentinië ligt nog tot medio 2024 vast bij Real Betis. (AS)
/
Sevilla heeft zich bij Galatasaray gemeld voor Victor Nelsson. De Spanjaarden zouden zo’n 18 miljoen euro exclusief bonussen willen betalen voor de Deense centrale verdediger. (Yagiz Sabuncuoglu)
/
Paris Saint-Germain heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Fabián Ruiz. De Parijzenaren lijken daarmee Real Madrid af te troeven in de strijd om de Spaanse middenvelder van Napoli. (Fabrizio Romano)
/
Villarreal probeert Giovani Lo Celso definitief over te nemen van Tottenham Hotspur. De Spaanse club moet eerst echter een sleutelspeler verkopen om de Argentijnse middenvelder te kunnen bekostigen. (Radio Villarreal)
/
Roda JC heeft Feyenoord-talent Lennard Hartjes in het vizier als mogelijke versterking voor het middenveld. De Limburgers hopen het negentienjarige toptalent voor één seizoen te huren van de Rotterdamse club. (ZO-NWS)
/
Barcelona is niet bereid om Pierre-Emerick Aubameyang en Memphis Depay beiden te laten vertrekken. De Catalaanse club wil een spits achter de hand houden als eventuele vervanger van Robert Lewandowski bij een blessure. (Fabrizio Romano)
Is Fabián Ruiz basismateriaal voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer want was handig geweest als Modric en/of Kroos misschien gaan vertrekken in 2023. Zeker omdat hij transfervrij was. Maar goed we zijn blijkbaar volgend seizoen ook in de race voor Bellingham. Dan heb je wel 4 hele goeie jonge middenvelders dus dan wordt het een enorme strijd op het middenveld.

8 augustus 2022 om 20:14

Inderdaad, aan de ene kant jammer, aan de andere kant ben ik er toch niet zo rouwig om, gezien de huidige bezetting van het middenveld en de potentie die deze uitstraalt. Als VCT de verwachtingen waarmaken, dan zullen we Ruiz waarschijnlijk niet missen.

8 augustus 2022 om 20:30

Tja Bellingham wordt ten eerste al afschuwelijk duur en ten tweede ook nagenoeg onmogelijk gok ik. De kans dat ie als Engelsman terug naar de Premier League wil lijkt me zeer groot en hij zal volgende zomer vast aanbiedingen krijgen van Chelsea, Liverpool en City. Daar zou ik gewoon van uit gaan dat je hem misloopt, al kan het nooit kwaad van te proberen uiteraard.

Begint wel heel druk te worden op het middenveld bij PSG

8 augustus 2022 om 20:19

Alleen maar goed. Liever een luxeprobleem dan Gueye, Danilo en Wijnaldum op 1 middenveld laten spelen. Normaal vind ik Wijnaldum een goeie speler maar hij heeft het totaal niet meer de laatste jaren. Gueye en Danilo zijn zonder bal goed, maar aan de bal voegen ze helemaal niks toe. Soms waren Verratti en Paredes geblesseerd vorig seizoen en dan kreeg je dit.

8 augustus 2022 om 22:54

Wijnaldum gaat naar Paris en daar komt het er niet uit. Kom jij met de conclusie het komt er al jaren niet bij hem uit. Je naam zegt al genoeg

8 augustus 2022 om 23:08

Ik vond zijn laatste jaar bij Liverpool ook heel matig. Bij het Nederlands elftal speelde hij als een draak. Wie weet bloeit hij weer op bij Roma, maar het zou mij verbazen. In zijn toptijd bij Liverpool was hij weergaloos dus het is wel erg zonde.

9 augustus 2022 om 01:50

Hij mocht niet vr niks graag weg bij l' pool....was daar al.met pensioen. Ik twijfel aan zn leeftijd trouwens- oogt als Sammi Kufour op zn 40e

Madrid is momenteel helemaal niet geinteresseerd in Ruiz? Ancelotti wou hem graag begin deze zomer maar dat is volledig aan de kant geschoven met de komst van Tchoua. Als er nog iets bijkomt zal het een aanvaller zijn. De kans lijkt echter klein ondanks dat Jovic en Mayoral reeds vertrokken zijn. Asensio en Mariano hebben meerdere aanbiedingen in binnen en buitenland ontvangen maar lijken geen cent te willen inleveren en dus liever hun laatste jaar bij Madrid uit te dienen. Odriozola zie ik alsnog vertrekken en dan zijn toch 3 vd 5(6) spelers die op de nominatie stonden om te vertrekken al de deur uit maar zolang Mariano of Asensio niet vertrekt komt er niets meer bij. Madrid had schijnbaar wel interesse om hem eventueel over 6 maanden een contractaanbod te doen, maar dan kun je toch niet over afgetroefd spreken lijkt me.

8 augustus 2022 om 22:40

Zover ik weet wilde Ancelotti hem begin van de zomer ook niet hebben hoor. Ook niet voordat Tchouameni binnen was. Het verhaal (wat mij is bijgebleven) is dat hij Ruiz in z'n achterhoofd had voor volgend seizoen omdat hij dan ook uit z'n contract loopt en dus transfervrij overgenomen kan worden. Hij kent hem natuurlijk nog van z'n periode als trainer bij Napoli en Ruiz is ook nog een Spanjaard. Dat waren dingen die meespeelden maar echt concreet is het allemaal nooit geweest. Geloof overigens ook niet dat er echt plek voor hem is. Ook niet als Kroos en/of Modric zouden stoppen. Ik snap niet waarom we niet een poging wagen bij Bernardo Silva. Die heeft aangegeven weg te willen bij City en is precies geschikt voor de enige positie bij ons die al jaren een probleem is en dat is rechtsbuiten. Asensio en Rodrygo voldoen (nog) niet als basisspeler en Mbappe was natuurlijk het droomtarget. Nu heeft Ancelotti nota bene het systeem omgegooid en Valverde op rechtsbuiten gezet. Je hoort mij daar trouwens niet over klagen want Valverde vult dat prima in maar er zijn de afgelopen jaren toch wedstrijden geweest waarin je scorend vermogen mist. Natuurlijk is Bernardo ook geen absolute doelpuntenmachine maar voor wat er momenteel mogelijk is (buiten Haaland en Mbappe dus) lijkt het mij de beste optie en de moeite waard gezien de omstandigheden. Denk dat hij het zeker niet minder doet in assists en goals dan Asensio en Rodrygo.

8 augustus 2022 om 23:14

Dat is ook mogelijk. Ik dacht in juni gelezen te hebben dat ie op de verlanglijsr van Carlo stond. Er waren echter zoveel geruchten dat ik me kan vergissen.

Dat lijkt mij ook de beste optie ja. In een ideaal scenario verkoop je dan ook Asensio, Mariano en Ceballos aangezien Silva alledrie kan vervangen. Hij wordt dan de vaste rechtsbuiten maar kan bij afwezigheid van Benz ook als valse spits spelen, dat deed ie vorig seizoen vaak bij City en kan ie beter dan Hazard en Asensio, en bij afwezigheid van Modric kan hij als creatieve middenvelder spelen. Dan hoef je niet eens veel op te leggen gok ik. Maar zoals gezegd lijken die jongens niet te willen vertrekken ondanks dat ze bankzitter zijn omdat ze nergens anders hetzelfde salaris krijgen.

Als je dan nog Odriozola verkocht krijgt heb je een nagenoeg perfect transferwindow gehad wat mij betreft.

8 augustus 2022 om 23:36

Ik begrijp niet dat Real niet gewoon een bod doet op Silva ook als er niemand vertrekt. Het is qua transfers de laatste jaren vrij behoudend bij Real. Ja Tchouameni koste een pak geld en Hazard een aantal jaar terug ook maar voor de rest vind ik dat Real het behoorlijk zuinigjes aan heeft gedaan op transfergebied. Was ook niet heel veel reden toe aangezien de meeste posities wel goed bezet zijn. Daarnaast natuurlijk de verbouwing van Bernabeu en Mbappe waar ook geld voor vrij gehouden moest worden. Maar juist omdat die uiteindelijk niet is gekomen moet Real toch zeker wat geld voor Silva kunnen missen. Maar goed het beleid (zowel financieel als sportief) is gelukkig weinig op aan te merken onder Perez dus ik vertrouw er maar op dat het ook dit seizoen weer goed komt.

9 augustus 2022 om 00:02

Ik zou het ook doen. Dan is de kans ook groter dat een Asensio of Mariano vertrekt als ze niet ingeschreven kunnen worden.

Wat betreft de uitgaven op de transfermarkt denk ik dat dat te maken heeft met de dure renovaties van het Bernabeu. Ik heb het gevoel dat Perez nog eens heel groots wil uitpakken op de transfermarkt wanneer het stadion af is en dan gaat aftreden.

Het begint wel treurig te worden bij Man United. Iedereen wacht op grote transfers en nu moeten de fans en de trainer maar hopen op een derde of vierde keuze die niet eens (veel) beter is dan de spelers uit de huidige selectie.

9 augustus 2022 om 09:52

Spelers als Paredes, Weigl, Carvalho zijn echt wel beter dan de huidige middenvelders van Utd hoor, en deze zijn prima haalbaar.

Guido is toch niet het niveau United. Leuke breker, maar meer niet. Rabiot overigens ook niet, maar als de topkandidaten niet willen komen, dan is het moeilijk natuurlijk.

Paredes zou ik nog wel een goede aankoop vinden. Een duo Paredes - Fred met daarvoor Bruno is gewoon een goed middenveld. Iedereen doet alsof Fred zo slecht is, maar ik vind hem gewoon een zeer degelijke middenvelder hoor.

Ruiz naar PSG zou ik wel toejuichen. Brengt voetballend veel meer dan een Danilo of een Gueye die ze vorig jaar daar hadden rondlopen.

Lo Celso leek goed te aarden bij Villareal. Benieuwd wie zij laten gaan om hem te bekostigen, want volgens mij hebben zij ook al flink gespendeerd aan die aanvaller van Almeria uit Nigeria.

Hartjes naar Roda, zou ik persoonlijk toejuichen. Goede speler en ik denk dat hij met een jaar vlieguren op KKD niveau wel eens de stap volgend jaar kan gaan zetten. Feyenoord is nu toch wel relatief druk bezet op het middenveld, daar speel je je niet zomaar in de basis als jeugdspeler.

Barca wilt Auba en Depay niet beidne laten gaan, logisch. Ik gok dat ze Depay willen laten gaan, maar dan moet het waarschijnlijk wel transfervrij zijn (gok ik). Juventus had volgens mij wel interesse, maar is niet bereidt om 20 miljoen te betalen.

Auba zie ik niet snel vertrekken. Heeft een goede klik met veel spelers (waaronder Dembele) en is een stuk sneller dan Depay. Daarnaast kan hij in mijn ogen ook beter op alle 3 de posities voorin spelen dan Memphis en lijkt Memphis mij het makkelijkste om kwijt te raken (leeftijd, contract, salaris).

Wat een leegloop daar bij Napoli. Schiet niet veel meer van over. Anderzijds kon verjonging zeker geen kwaad

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren