Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Oranje-international krijgt zin en blijft in Istanbul

Laatste update:
/
Newcastle United gaat de portemonnee trekken. The Magpies betalen in totaal ruim twintig miljoen euro voor Vincent Aboubakar en Florian Lejeune. (Daily Star)
/
José Mourinho zit niet te wachten op een rentree van Cristiano Ronaldo. De Portugese superster zou door zijn problemen met de Spaanse belastingdienst uit zijn op een terugkeer naar Manchester United. (Daily Star)
/
Jeremain Lens lijkt in Istanbul te blijven. Fenerbahçe en Sunderland hebben een principeakkoord bereikt over de definitieve transfer van de Oranje-international, die ook in beeld was bij Feyenoord. (NTV Spor)
/
West Bromwich Albion mengt zich in de strijd om Jay Rodriguez. The Baggies hebben ruim 13,5 miljoen euro over voor de aanvaller van Southampton. (Daily Telegraph)
/
Federico Bernardeschi heeft er een belangstellende bij. Barcelona zat dinsdag om de tafel met Fiorentina om de toekomst van Cristian Tello te bespreken en informeerde ook naar de Italiaans international. (Tuttomercatoweb)
/
FC Porto wil op korte termijn afscheid nemen van een aantal spelers en Bruno Martins Indi is er daar één van. De verdediger kan voor acht miljoen definitief de overstap maken naar Stoke City. (A Bola)
Denk jij dat een langer verblijf bij Fenerbahçe de beste optie is voor Jeremain Lens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 juni 2017 om 00:54

Andre Silva is al voor ik dacht te menen 38 miljoen naar action milaan gegaan. Dus er is al een beetje geld bij in de kas want ze hebben al een waardig opvolger van wie ik de naam kwijt ben

21 juni 2017 om 00:54

Ac*

Als het klopt dat Lens blijft, dan zou dat een absolute boost zijn weer voor komend seizoen.
Wat een heerlijke speler en een absolute meerwaarde in de selectie van Fenerbahce.

Barcelona heeft volgens de Braziliaanse media Lucas Lima ingelijfd van Santos. Hij gaat vanaf januari 2018 naar Barcelona.

Gelukkig blijft hij!

Feijenoord moet voorzichtig opereren op de transfermarkt en geen.gekke dingen doen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren