Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Opvallende ontsnappingsroute voor Bony bij City

Laatste update:
/
Mitchell Te Vrede kan een overstap naar Ural uit zijn hoofd zetten. De spits van sc Heerenveen was in beeld bij de Russische club, maar Ural is afgehaakt. (Voetbal International)
/
In afwachting van een woning was Zlatan Ibrahimovic door Manchester United in het Lowry Hotel gezet. De aanvaller heeft dit hotel echter verlaten en zijn intrek genomen in het Radisson Blu, waar juist veel spelers van Manchester City komen. (The Sun)
/
Hull City is een verrassende kandidaat om Wilfried Bony over te nemen van Manchester City. De promovendus heeft zich gemeld in Manchester en hoopt de spits een jaar te kunnen huren. (The Sun)
/
Alessandro Matri wil niet naar PAOK Saloniki. De aanvaller van AC Milan werd benaderd door de Griekse tegenstander van Ajax in de voorronde van de Champions League, maar Matri wil in Italië blijven. (Corriere dello Sport)
/
Kyriakos Papadopoulos kan naar de Premier League. De 24-jarige verdediger van Bayer Leverkusen staat namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van Stoke City. (Kicker)
/
Gylfi Sigurdsson gaat binnenkort een nieuw contract tekenen bij Swansea City. De IJslander kon ook naar Everton, maar hij is gelukkig in Wales en stelt Ronald Koeman dus teleur. (Daily Star)
Wilfried Bony is niet goed genoeg voor Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik doe maar een gokje maar ik denk dat bony naar china of na het midden oosten gaat

1 augustus 2016 om 00:40

Fout gegokt in China is de transfer periode afgelopen en in het midden oosten geven ze alleen 10+ miljoen uit aan skillers waarvoor je naar het stadion komt. Genoeg clubs in de Pl die een spits zoeken West Ham, Crystal Palace en zijn oude club Swansea hebben nog steeds geen nieuwe spits na alle geruchten.

1 augustus 2016 om 00:48

En wat denk je van everton mocht lukaku vertrekken

1 augustus 2016 om 03:12

Pelle de skiller😂

1 augustus 2016 om 04:45

Hij zegt toch midden oosten haalt skillers? Waar is Pelle heen? Oja CHINA

1 augustus 2016 om 00:41

Bedankt voor je gokje

1 augustus 2016 om 02:14

Bedankt voor je nutteloze opmerking. Zijn reactie had tenminste nog inhoud.

OT: Bony had gewoon bij Swansea moeten blijven, was hij daar de grote man geworden. Hoop toch dat hij nog een club vind waar hij daadwerkelijk eens blijft.

1 augustus 2016 om 13:23

Hij wist welke rol hij zou krijgen bij man city en dat hij goed zijn zakken ging vullen, als hij dat belangerijker vindt dan het sportieve moet hij dat doen ipv bij swansea blijven.

Als City Bony kan verkopen. Dan moeten ze dat gelijk doen. Echt nog nooit zo'n lui varken gezien op het veld. Doet echt helemaal niets. En als ie zijn kansen nog benutte dan wil ik mij stilhouden. Maar dat doet ie ook niet...

1 augustus 2016 om 03:32

Yaya Touré nooit gezien?

1 augustus 2016 om 15:53

Die schoot er 2 seizoenen nog 20 in als middenvelder. En heeft City de fa cup bezorgt. Door in de finale en halve finale te scoren. Wat heeft Bony voor City gedaan? Niets..

Ik zie Bony graag naar WHU of Everton gaan vind dat die beter verdient dan Hull City!!! Vond het altijd jammer dat die toen der tijd nooit naar Liverpool was gegaan. Was beter voor zen carriere geweest dan bij MC.

Bony geweldige spits, niet goed genoeg voor City maar wel te goed voor Hul City. Zie hem wel als ideale vervanger van Lukaku als hij echt weggaat bij Everton.

Nu Bony te huur is zou Ajax geen balletje op kunnen gooien en informeren wat dat moet gaan kosten? In Nederland was het toch een geweldige spits.....

Echt zonde dat hij destijds niet naar Arsenal of Liverpool is gegaan. Blijft een killer in de spits, zie hem nog wel naar Everton of WHU gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren