Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Onvrede Barça over aankoop van 105 miljoen houdt aan

Laatste update:
/
Onlangs doken er berichten op dat Freiburg-trainer Christian Streich kandidaat zou zijn om Jupp Heynckes op te volgen bij Bayern München. De oefenmeester verwijst dit gerucht nu zelf naar het rijk der fabelen. (BILD)
/
West Ham United is van plan om te shoppen in de lagere regionen van het Italiaanse voetbal. Marco Meneghetti van het in de Serie C spelende Pordenone Calcio bevindt zich op de radar bij the Hammers. (Sky Italia)
/
De onvrede van Barcelona over het gedrag van Ousmane Dembélé blijft aanhouden. De Catalanen zouden onder meer niet tevreden zijn over zijn slechte dieet en teruggetrokken levensstijl. (Cadena SER)
/
Nadat het vreselijke nieuws over het overlijden van Davide Astori naar buiten kwam, heeft Leonardo Bonucci Andrea Ranocchia gebeld. De aanvoerders van AC Milan en Internazionale besloten dat de derby hoe dan ook niet gespeeld zou worden, ongeacht het besluit van de Italiaanse bond. (Corriere dello Sport)
/
Alessio Romagnoli heeft er een bewonderaar bij. Naast Chelsea en Juventus richt naar verluidt ook Real Madrid zijn pijlen op de verdediger van AC Milan. (OK Diario)
/
Ramires werd in de afgelopen maanden in verband gebracht met een overstap naar Internazionale, maar voelt meer voor een terugkeer naar Chelsea. De middenvelder van Jiangsu Suning zou graag nog een keer voor the Blues spelen. (UOL Esporte)
Denk jij dat Ousmane Dembélé in de toekomst een dragende speler zal worden voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef die jongen wat tijd.. hij is grotendeels geblesseerd geweest en wekelijks hoor je het hetzelfde en krijgt hij dezelfde vragen gesteld. Terwijl veel dingen nergens uit gebaseerd zijn.

Twee dagen geleden had hij volgens vz nog 3 koks aangenomen om voor zijn eten te zorgen. En terughoudend? Nee iniesta en messi staan dagelijks op de buhne te schreeuwen. Wat een kul argumenten.

5 maart 2018 om 16:51

Dat was umtiti toch?

5 maart 2018 om 17:53

Nee

Als het allemaal echt zo is dan kegel hem eruit en verkoop hem gewoon weer.
Ik geloof er niks van zal wel weer een onzin verhaal zijn maar goed.

Buiten dat is dit ook alles behalve een Barcelona speler. Soms vraag ik me echt af hoe club scouten. Dembele is zeker niet meester in de kleine ruimte en komt voornamelijk het best tot zijn recht als er veel ruimte ligt. Dembele is dus bij uitstek gemaakt voor ploegen die in de omschakeling spelen als Dortmund, Liverpool en Real Madrid. Bij Barcelona zal het nooit een succesverhaal worden omdat hij daar simpelweg de competenties niet voor heeft. Dit had ik de heren in Barcelona van te voren ook wel kunnen vertellen, dat had ze weer 105+ miljoen gescheeld.

5 maart 2018 om 15:30

Wat een onzin, ik heb Dembele de ziekste steekpasses zien geven bij Dortmund, waar Neymar niet aan kan tippen.

5 maart 2018 om 17:06

Daar ben in het volledig mrt je eens. Neymar vertraagde het spel vaak doordat hij constant zijn tegenstander uitdaagde. Dembele zorgt voor meer diepte wat Barca nu kan gebruiken en is sterk in de 1 vs 1. Dembele heeft ff tijd nodig.

5 maart 2018 om 15:51

Ga schaatsen man en gun dit toptalent de tijd die hij verdient

Waar gaat het naartoe?! Mensen die Dembele die 20(!) is, lang geblesseerd en amper gespeeld heeft om zich te bewijzen, nu al afschrijven hebben 0,0 inzicht... Dit word zonder twijfel een wereldtopper, laat hem eerst wennen aan het team...

5 maart 2018 om 17:54

Dat zeiden ze ook steeds over Walcott, Depay, Balotelli, Cassano, etc alleen dat spelers hebben geen 105 miljoen gekost! Dus als je zo veel neerlegt voor een taleng dan moet ie ook meer laten zien, kijk es naar Mbappe dat is pas een talent! Barca heeft gewoon dik spijt van .. gewoon ontezttend dom om een speler te kopen die maar half seizoentje heeft gedraaid in de suptop van Europa

5 maart 2018 om 18:15

Half seizoentje? Check je feiten aub. Mbappe draaide net zo lang als Dembele. Daarbij vind ik dat altijd onzin om veel druk te leggen bij iemand op basis van zijn transfersom. Daar heeft hij toch niks mee te maken? Dat heeft dortmund afgedwongen en Barca is er dom in meegegaan; dembele heeft er niks mee te maken. Los van dat gaat dembele het gewoon maken, dat zie je aan alles. Hij moet gewoon weer inkomen na zijn blessure.

5 maart 2018 om 18:49

Ik betwijfel het. Met de komst van Griezman zal er iemand kind van de rekening moeten worden. Messi/suarez zijn onomstreden en Coutinho laat een betere indruk achter tot dusver.

Wel gaat Dembele het maken, geen twijfel over mogelijk. Zal alleen niet bij Barca zijn.

5 maart 2018 om 18:55

Zal zeker wel bij barca zijn. Was precies de speler die we misten tegen Chelsea en als griezmann komt zal Dembele tijd hebben en minder onder druk te komen staan. Heeft nu gewoon vertrouwen nodig, precies de speler die we meer dan een halfjaar hebben gemist.

Ousmane dembele moet zich als een prof gedragen hij wordt er vet voor betaald gedraag je dan ook als een prof !!! Over zijn terug getrokken levensstijl kan te maken hbben Ousmane zich niet lekker in zijn vel voelt maar praat daar dan met de clubleiding over ( is mijn mening )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren