Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/9): Olympiacos wil aanvaller met apart AZ-verleden

Laatste update:
/
André Villas-Boas hoopt op een hereniging met Jan Vertonghen. De twee werkten samen bij Tottenham Hotspur en Villas-Boas ging na zijn ontslag aan het werk bij Zenit Sint-Petersburg. Hij hoopt Vertonghen naar Rusland te kunnen halen en de Belg staat niet onwelwillend tegenover die stap. Vertonghen wil in de Champions League spelen en het is nog maar de vraag of dat met Tottenham Hotspur gaat lukken. (Daily Express)
/
We hebben al honderd namen van mogelijke opvolgers van Fábio Coentrao gezien, maar Real Madrid lijkt er nu wel uit te zijn. Luke Shaw of Guilherme Siqueira moet naar Santiago Bernabéu komen. De 27-jarige Siqueira is de meest logische optie: meer ervaring en een stuk goedkoper. Southampton vraagt namelijk bijna veertig miljoen euro voor de achttienjarige Shaw. (Marca)
/
Voormalig AZ-spits Jonathas gaat mogelijk aan de slag bij Olympiacos. De 25-jarige Braziliaan, die in het seizoen 2009/10 voor de Alkmaarders uitkwam en daarna opeens verdween, wordt gevolgd door de Griekse topclub. Jonathas stond in Italië onder contract bij achtereenvolgens Brescia, Pescara en Torino, terwijl hij nu in de Serie B speelt bij Latina. Olympiacos overweegt echter om de sterke aanvaller naar Griekenland te halen. (Sky Italia)
/
Romelu Lukaku lag in de media overhoop met José Mourinho, maar volgens de door Chelsea aan Everton verhuurde spits moeten we het niet overdrijven. “Ha! Het werd een woordenwisseling genoemd, maar dat heeft de pers ervan gemaakt. Ik heb geen idee waar het vandaan komt. Ik heb met Mourinho gesproken, ik heb gezegd wat ik wil als speler en meer was het niet”, zegt de jonge Belg. (Daily Mirror)
/
Wie dacht dat Kaká op weg was naar de Verenigde Staten, heeft het mis. De middenvelder heeft inmiddels driehonderd wedstrijden voor AC Milan gespeeld en hij hoopt dat aantal te verdubbelen. “Ik ben dolblij met driehonderd wedstrijden in dit shirt. Als het aan mij ligt, speel ik nog een keer zo veel wedstrijden voor AC Milan”, zegt de man die tussen de bedrijven door nog bij Real Madrid onder contract stond. (La Gazzetta dello Sport)
Zenit Sint-Petersburg is een sportieve vooruitgang ten opzichte van Tottenham Hotspur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stap opzij denk ik, die Jonathas is ook lekker op dreef bij latina of hoe die club ook heet, naaide AZ alleen wel

7 april 2014 om 14:40

Was een verhaal met een zieke moeder en lang in Brazilië zitten. AZ verkocht hem toen snel aan Brescia.

7 april 2014 om 16:23

Hij kreeg van AZ 2-3 weken vrij af, vervolgens was er een radio stilte van 3-4 maanden... tsja dan ga je een toch een verkopen. Hij scheen niet eens een bericht te sturen van... ik ben wat later... het gaat zus... zo... helemaal niets.

Knap dat ze hem met een jeugd contract toch nog voor tussen de half en 1 miljoen verkocht hebben aan Brescia toentertijd. Doet het redelijk bij Italiaanse clubs in de serie B.. maar goed dat is dan ook geen goede competitie.

Kerel had overigens wel een steekje los. Uit het niets mensen slaan, helemaal doordraaien en rare fratsen op de training (opstootjes) voetballen kon hij wel, maar er leek echt iets fout te zijn terwijl het zo een aardige jongen oogde.........

7 april 2014 om 15:01

off topic lekker toevoegend jou reactie

On topic:

Ik denk dat Kaka beter bij AC Milan kan blijven want hij is daar weer erg belangrijk alleen is het wel zo dat hij niet in zijn 1tje de kar kan trekken. Er moet echt een gelijkwaardige speler als Kaka worden aangetrokken!.

7 april 2014 om 15:28

Alle topics zijn Off mensen geven hun mening maar daar zijn de meeste niet in geintereseerd. Alleen in die van hun eigen.

Als wij zeggen dat Kaka moet blijven dan verandert dat echt niks aan of Kaka blijft of niet. maar ik vind voetbalzone ook heel leuk hoor!

7 april 2014 om 15:30

Maar je hebt gelijk er moet een nieuwe speler worden aangetrokken. Maar opzicht heeft Milan wel redelijke spelers. Als je deze spelersgroep volgend jaar hebt staan met Perin en Countrao dan denk ik dat Milan weer voor Champions League kan spelen

7 april 2014 om 15:33

achterin oogt het best matig het is nou niet om van weg te kwijlen en dan denk ik terug aan de tijd van Paoulo Maldini Costacourta etc.

Dat waren echt goede verdedigers.

Is Verthongen niks voor AC Milan hij kan de verdediging neer zetten en komt over als een echte leider.

7 april 2014 om 15:47

Verthongen kan wel ja, en misschien ook Puyol. 2 echte leiders erbij.

Het jammere is dat er nu spelers als Bonera in staan

7 april 2014 om 16:28

Er moeten weer echte verdedigers staan. De combi Rami - Astori lijkt mij het beste, maar dan moet rami nu wel wat beter gaan spelen. Verder moet milan Cerci gaan halen en misschien is het het beste on balotelli ook te verkopen. Geschikte vervanger is denk Immobile. ( de beste italiaanse spits van het moment). Eventueel zou ik ook een keeper aantrekken. Akinfeev?

Coentrao is te goed om als back-up te spelen. Ik vind hem nog altijd 1 van de betere al round full-backs. Heeft veel gekost en was eigenlijk niet nodig en dan haal je hem en gebruik je hem idd ook niet. Jammer voor zo'n jongen want hij kan bij veel top clubs nog uitermate goed zijn.

7 april 2014 om 15:04

Vrijdag verschenen er verschillende geruchten dat Liverpool interesse zou hebben. Zou een ideaal club zijn voor hem.

Vz, het is het seizoen 2010/2011 dat Jonathas bij az heeft gespeeld, niet 2009/2010.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren