Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Neymar blies transfer af uit angst voor blubber

Laatste update:
/
In Rome is men er inmiddels achter dat de beste jaren van Ashley Cole achter ons liggen. De clubleiding is achter de schermen hard op zoek naar een nieuwe linksachter; zo is Abdul Rahman Baba gescout door de huidige nummer twee van de Serie A. Baba is op dit moment actief in de Bundesliga: hij speelt net als Paul Verhaegh in de verdediging van FC Augsburg. Cole gaat mogelijk door naar de Verenigde Staten. (La Gazzetta dello Sport)
/
Gilberto Silva kan terugkeren bij Arsenal, die club die hij tussen 2002 en 2008 ook al diende. De 38-jarige middenvelder zit momenteel zonder club en hij is benaderd door Arsène Wenger. De oefenmeester wil Silva echter niet toevoegen aan zijn selectie, maar aan de technische staf. De 93-voudig international van Brazilië hoopt echter nog een jaartje te kunnen voetballen. (Globo Esporte)
/
Neymar heeft een bijzondere reden gehad om de interesse van Manchester City terzijde te schuiven. De Braziliaanse aanvaller, die in de zomer van 2013 overstapte van Santos naar Barcelona, stond destijds ook in de belangstelling van de Engelse topclub. De dribbelaar was naar verluidt bang dat hij in de Premier League vaak in de blubber zou moeten voetballen en gaf de voorkeur aan de velden in de Primera División. (The Guardian)
/
Zeker van een basisplaats bij Borussia Mönchengladbach is Roel Brouwers niet, maar de afgelopen weken mag hij weer opdraven van trainer Lucien Favre. De 33-jarige mandekker weet nog niet of hij komend seizoen ook nog bij die Fohlen speelt. “Ik heb vorig jaar verlengd tot en met april, ik hoop dat het dit jaar weer het geval zal zijn. Ik wacht rustig af”, zegt de Nederlander. (BILD)
/
Hoewel hij tegenwoordig reservekeeper is, heeft Marco Bizot geen spijt van zijn vertrek bij FC Groningen. De Nederlander moet Laszlo Köteles voor zich dulden bij Racing Genk, maar blijft positief. “Ik ben me blijven ontwikkelen, daarom kan ik onmogelijk spijt hebben van de stap die ik gezet heb. Ook tegenslagen overwinnen hoort bij het leerproces van een jonge keeper”, benadrukt de 23-jarige sluitpost. (Het Belang van Limburg)
Denk je dat Neymar ooit nog eens in de Premier League voetbalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zal niet van de regen houden. Dan snap ik heel goed dat je in Spanje wil voetballen. Tot nu toe nog steeds een goede keuze geweest.

De enige stap die ik hem na Barca zie maken, is naar PSG vanwege het geld. Daarnaast is het een veels te fragiele speler voor de BPL waar hij gelijk aan diggelen wordt getrapt.

17 december 2014 om 12:16

Silva is geen fragiele speler? Sterling, Cazorla en Hazard ook niet?

17 december 2014 om 12:41

Nee

17 december 2014 om 13:30

Die zijn fysiek niet zo zwak als Neymar.

17 december 2014 om 13:44

Kijk naar schouder en bovenbenen groot verschil

18 december 2014 om 09:38

dat je silva en cazorla zegt alla... Maar sterling en Hazard mogen misschien dan wel klein zijn, maar zijn wel power beestjes hoor! Natuurlijk niets vergeleken met Shaqiri :P

Wat een belachelijk bericht weer. Ik denk dat het weer, de cultuur en het feit dat weinig(ik bedoel niet veel, voordat mensen weer Brazilianen gaan opsommen die wel geslaagd zijn) Brazilianen slagen in Engeland vooral meegeteld hebben.

En in de blubber spelen? De velden in de PL zijn gemiddeld genomen de beste ter wereld. Het gras is in Engeland zo ongeveer heilig.

17 december 2014 om 12:22

De amateur velden daarentegen Bleef altijd een unieke ervaring.

17 december 2014 om 12:24

Idd de velden in engeland zijn top zeker met de weet dat het weer ni goed is! De velden worden top behandeld zelf gezien tijdens bezoek aan bepaalde stadions! Had het wel top gevonden moest hij getekend hebben bij city

17 december 2014 om 12:27

Hij bedoelt waarschijnlijk dat het vaak regent en dat was hij niet gewend in Brazilie, tenminste meeste delen van het land in het noorden van Brazilie regent het wel veel.

17 december 2014 om 12:50

In Brazilie regent het meer dan in Engeland. Voor de stats: Gemiddeld regent het in Engeland 850 millimeter per jaar en in Brazilie zo'n 1750 millimeter per jaar. 1 millimeter staat gelijk aan 1 liter water per vierkante meter.

Voor de vergelijking: In Nederland regent het zo'n 800 millimeter per jaar.

17 december 2014 om 12:55

Nutteloze feiten, want in Engeland hebben ze geen regenwoud. Gros van de leefgebieden in Brazilië zijn droog.

17 december 2014 om 12:58

Nee, want in Rio regent het nooit?

In Engeland regent het amper meer dan in Nederland, maar toch heeft Engeland de naam dat het altijd regent...

17 december 2014 om 22:06

Dag ik zoek het ff lekker op Arsenal fan, tuurlijk regent het in Brazilie veel dit komt door de dat het deels in de tropische zone ligt dit betekent dat het dagelijks flink regent in die gebieden. Door het tropische klimaat in het noorden is de bevolkings dichtheid relatief laag dit betekend dat er minder grote steden zijn dus ook minder voetbalclubs. Neymar komt van Santos wat in het zuiden ligt net als de meeste clubs uit de Braziliaanse competitie. Dus over het algemeen speelt onze Braziliaanse vriend vooral in sub tropische gebieden en wil de gemiddelde neerslag van een land niet veel zeggen over het voetbalklimaat van Brazilie.

17 december 2014 om 23:13

In Brazilie regent het meer dan in Engeland... stravven komop zeg... waar Neymar vandaan komt regent het niet zo veel.. zeker niet als in Manchester.. Je kan niet een land met elkaar vergelijken maar steden..

17 december 2014 om 13:40

Neymar dacht dat, er wordt nergens gezegd dat het ook werkelijk zo is.

onzin dat hij niet in Engeland zou kunnen spelen omdat hij niet genoeg kracht heeft.
kijk naar hazard, sterling, sturridge en ga zo maar door
ik denk dat hij in Engeland nog beter zou spelen

17 december 2014 om 12:45

Sturridge? Sturridge is juist behoorlijk lang en sterk, noem dan een Cazorla, Silva of Bojan

Ik kan me er wel iets bij voorstellen... In Engeland regent het vaak en het klimaat is niet echt prettig

Als ik de keus had zou ik ook lekker in Barcelona gaan ballen

Daarbij is Manchester natuurlijk gewoon een verschrikkelijk lelijke vieze industriestad, maar het is verstandig als speler om dat niet zo te zeggen... dan maar blubber..

Als ik de keus had zou ik het ook wel weten.. Buiten de wedstrijden moet je ook ergens prettig kunnen leven.. Dan is de keus voor Spanje c.q. Barcelona niet zo gek

Even gechecked:

Barcelona, Spanje. woensdag 12:00, Onbewolkt, 13 graden

Manchester, Verenigd Koninkrijk. woensdag 11:00, Lichte motregen, 11 graden

Echt niet gemanipuleerd dit

En dan maar te zwijgen over de steden zelf...

En als Braziliaan spreek je makkelijker Spaans dan Engels

En last but not least: of hij het zou redden in Engeland is inderdaad maar de vraag, maar zijn speelstijl, gebaseerd op techniek en minder op fysiek, leent zich gewoon veel beter voor de Spaanse competitie

17 december 2014 om 12:59

Tuurlijk, want Sterling, Hazard, Cazorla en Silva spelen puur op fysiek?

17 december 2014 om 13:04

Het ging toch over de blubber? Niet of hij het wel of niet zou redden in Engeland

Volgens wel ingelichte bronnen heeft Yolanthe ook geen trek in Manchester ;-)

Manchester heeft net als de rest van Engeland een zeeklimaat . Er is regelmatig, maar over het algemeen lichte neerslag het hele jaar door. Gemiddeld valt er zo’n 806 mm in 140 dagen

De stad Barcelona heeft door zijn ligging een mediterraan klimaat dus zachte winters en zwoele zomers

Ik ben Braziliaan... Ik kan overal spelen.. Waar wil ik liever heen?

Ik denk dat de spaanse competitie beter bij braziliaanse spelers past

Lol wat een onzin bericht, de velden in Engeland liggen er "pico bello" bij en dat weet Neymar heus wel. Het lijkt mij dus onzinnig dat hij dit echt dacht, maar goed daar is is het ook de "wandelgangen" voor. De reden dat hij voor Spanje koos zal meer te maken hebben met het aangenamere klimaat in Spanje wat natuurlijk meer overkomt met het klimaat in Brazilië. Maar ook dat de culturele/culinaire kloof minder groot is in Zuid-Europa in vergelijking met Noord-West Europa voor Zuid-Amerikanen.

17 december 2014 om 14:13

Goed gezegd.. Dat bedoelde ik alleen maar

Al die arme Brazilianen in Engeland en Rusland... Geld pakken oke, maar wat zullen ze zich ongelukkig voelen

Neymar is ook wel een aansteller blubber is toch juist mooi om in te voetballen

Beetje overdreven want de velden zijn over het algemeen erg mooi in engeland maar ik snap z'n keuze. Als ik de keuze had, was ik ook liever in spanje gaan voetballen dan in het sombere engeland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren