Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Nederlandse spits niet naar Ajax, Feyenoord of PSV

Laatste update:
/
Internazionale kan de komst van Medhi Benatia vergeten. De Italianen wilden de verdediger graag terughalen naar de Serie A, maar Bayern München heeft laten weten dat het absoluut niet wil meewerken aan een transfer. Daarmee zit de deur dicht, want Benatia hoeft zelf ook niet zo nodig weg. De 28-jarige Marokkaan speelde in Italië eerder voor Udinese en AS Roma en heeft er nu een jaar bij Bayern op zitten. (Sky Italia)
/
Voor Sean Dyche is het langer aanblijven van Dick Advocaat bij Sunderland een hard gelag. De Nederlandse coach zegde the Black Cats eerst af, maar veranderde later weer van gedachten. De gesprekken met de manager van het gedegradeerde Burnley werden daardoor alsnog afgeblazen en Dyche moet nu dus hopen dat een andere club hem wil hebben. Hij kan overigens ook gewoon bij Burnley blijven. (Daily Mirror)
/
Luc Castaignos mag in de zomermaanden voor twee miljoen euro vertrekken bij FC Twente. Een terugkeer naar Feyenoord of een overgang naar Ajax, PSV of welke Nederlandse club dan ook is echter uitgesloten. Castaignos wil naar Duitsland of Engeland, maar tot op heden heeft geen enkele club concrete interesse getoond. Swansea City is wel diverse keren als bestemming genoemd. (De Telegraaf)
/
Hij zegt het niet hardop, maar Ciro Immobile heeft de beleidsbepalers van Borussia Dortmund verteld dat hij wil vertrekken. De aanvaller heeft een teleurstellend eerste seizoen achter de rug in Duitsland en kan niet aarden bij zijn nieuwe club. Immobile heeft aangegeven dat hij vanwege 'privéomstandigheden' terug wil keren naar Italië; het zou hier gewoon om heimwee gaan. AC Milan en Napoli hebben belangstelling voor de 25-jarige spits. (BILD)
/
Het is de vraag om Andrea Pirlo ons komend seizoen betovert vanuit Europa, of vanuit een ander continent. De fabuleuze spelbepaler van Juventus heeft een aanbieding ontvangen van Sydney FC. Naar verluidt gaat Pirlo spoedig om tafel met een delegatie van de club uit Australië. Eerder werd Pirlo in verband gebracht met New York City FC uit de Verenigde Staten. (WAtoday)
Luc Castaignos is nu wel klaar voor het buitenland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel weer wat voor Feyenoord zijn, die hebben er een handje van om een slechte spits aan te trekken.
Bij de rest in Nederland kan hij sowieso niet meekomen.

9 juni 2015 om 09:14

Ik denk toch dat feyenoord hem zeker had kunnen gebruiken hoor, hij is echt wel beter dan het materiaal wat ze nu hebben

9 juni 2015 om 09:46

Tekst ook gelezen?
"een terugkeer naar Feyenoord over een overgang naar Ajax, PSV of welke Nederlandse club dan ook is echter uitgesloten."

Geeft niets.. het is slechts het halve artikel

9 juni 2015 om 09:57

Volgens mij heeft Feyenoord de laatste paar seizoenen een van de beste spitsen van de eredivisie gehad met Pelle en Guidetti?

9 juni 2015 om 10:01

Ja, dat was precies mijn gedachte.
En geen van die clubs zouden hem toch willen hebben, kan ik me iig niet voorstellen. Wat een matige voetballer..

9 juni 2015 om 10:43

Handje van slechte spitsen aan trekken die laatste 2 waren super toppers pelle en guidetti clown ...en kazim is transfervrij gekome

Die Castaignos. Als Twente fan wilde ik niet meegaan in het chagrijn rondom hem. Hij werkte zich immer het snot voor de ogen, is nog jong en even leek hij zich heel behoorlijk te ontwikkelen. Die maniertjes waar meerderen zich aan storen hebben mij persoonlijk nooit gestoord, ik heb meer het gevoel dat ze vaak verkeerd geïnterpreteerd worden. Al met al moet je nu de conclusie trekken dat Castaignos gewoon niet zo'n goede voetballer is, in een seizoen met Tadic of Ziyech als aangever moet je toch echt meer kunnen scoren dan dat hij heeft laten zien.

Verkopen, verlies nemen en heel snel van de loonlijst aftrappen. Zet er maar een-huis-tuin-en-keuken-spits neer.

haha...alsof psv of ajax op die gast zit te wachten. Nee, dank je...

9 juni 2015 om 16:57

Denk dat ze hem zelfs geen benzinevergoeding zouden willen betalen om te komen voetballen.
Want, wat is die kerel slecht zeg.
Dit was duidelijk de grootste fout van Twente. Wie legt er 6 miljoen neer voor zo'n kerel. Woohw en ook nog een salaris van meer dan 1 miljoen euro.

Knappe zaakwaarnemer die hem een grote competitie in krijgt.

9 juni 2015 om 11:38

Dat lukt wel hoor, gewoon niet bij een top club. Er zullen echt wel wat Duitse middenmoters zijn die interesse hebben. Zelf ben ik ook geen fan van hem, maar hij heeft toch nog redelijk wat doelpunten gemaakt, en sommigr clubs kijken niet verder dan dat.

Wow 2 Miljoen, dat is nog steeds veeeels te veeel voor imo 1 van meest overschatte spelers van nederland ( ja, ik weet het, hij word al niet zo hoog ingeschat, toch overschat. )
zelfs al had twente 100 miljoen betaalt voor hem, 2 miljoen nemen, kan nog beter 4-3-2 spelen dan.

Benatia zou zelf terug willen keren naar Italië om familieredenen. Dus wat hier in de wandelgangen staat, klopt niet echt.

9 juni 2015 om 09:44

Daarom staat dit bericht in de wandelgangen

Is hier al niet echt een topper elke week waarom zou een Swansea hem dan willen? Op de bank waarschijnlijk? Ook niet verkeerd lekker cashen.

9 juni 2015 om 10:04

Castaignos zou de concurrentie moeten aan gaan met Bafétimbi Gomis en Marvin Emnes. Dat zijn allebei nou ook geen grote toppers als je het mij vraagt. Denk zelfs dat Castaignos meer zal presteren dan deze 2 heren.

9 juni 2015 om 11:40

Gomis heeft daar inmiddels z'n draai toch ook wel gevonden, maar inderdaad allebei geen topspitsen, maar Castaignos lijkt me ook niet goed genoeg voor Swansea.

9 juni 2015 om 10:06

Inderdaad voor de bank

Als Pirlo naar Australie gaat zou dat wel een hele grote boost zijn voor het voetbal in Australie, dat was ook al zo toen Del Pierro die stap maakte. Ik zou het leuk vinden als Pirlo in Australie is terug te vinden, laat de grote sterren maar verdeeld over de wereld afbouwen.

Bij vitesse zou die wel passen

Castaignos kan de top van NL al niet aan, dus in het buitenland kan die alleen maar tegen degradatie knokken... Misschien Belgie, is toch ook het buitenland ;-) Al schat ik onder andere een Anderlecht en Club Brugge op dit moment ook hoger dan Twente in.
Veel te vroeg naar het buitenland gegaan na een prima seizoen bij Feyenoord.
Komt alleen op mij over dat hij de top wel weer even aan kan.
Maar als die naar Swansea kan moet hij meteen gaan, toch een leuke ploeg om te spelen lijkt me.
En alsof ze hem bij Feyenoord nog willen hebben! Heeft daar niks meer te zoeken.

9 juni 2015 om 10:58

Belgie is veel te fysiek spel voor hem, het enige wat hij echt ontbreekt is afronding/eerste bal aanname.

De rest is gewoon boven-gemiddeld-goed

Luc is wel een stuk duurder. In Engeland hebben ze het over 4 m pond en dat lijkt me ook een reëele bedrag gezien zijn leeftijd, stats en ervaring.

Castaignos mist gewoon nog te veel kansen. En daarbij hebben veel clubs zoals Ajax, Tottenham en Dortmund wel betere spelers die scoren.

Wat een waardeloze zelfoverschatte arrogante speler is deze castaignos, ik denk niet dat deze jongen ooit ergens gaat slagen en waarschijnlijk horen we volgend jaar nooit meer wat van hem als die hopelijk naar het buitenland verhuist (zodat ik deze vervelende gozer niet meer in de ED hoef te zien)

Nee PSV wil hem echt wel hebben...

Deze gozer heeft bij twente niks laten zien, laat staan in het buitenland

Als ie maar niet naar Ajax gaat niet goed genoeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren