Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Napoli aast op drievoudig Oranje-international

Laatste update:
/
Napoli moet diep in de buidel tasten voor Kieran Trippier. Tottenham Hotspur verlangt circa 46 miljoen euro voor de rechtsback, die nog ruim drie jaar vastligt in Londen. (Diverse Italiaanse media)
/
Real Madrid ziet niets in een verkoop van Mateo Kovacic aan rivaal Atlético Madrid. De middenvelder, momenteel op huurbasis actief bij Chelsea, staat ook op het lijstje van Zenit Sint-Petersburg en Roma. (AS) (AS)
/
Napoli heeft het voorzien op Hans Hateboer. Atalanta wil de rechtsback annex drievoudig Oranje-international, die nog tot medio 2020 vastligt, graag behouden. (Diverse Italiaanse media)
/
Chelsea heeft een bod van twaalf miljoen euro geweigerd. Brighton & Hove Albion wil rechtsback Reece James graag overnemen, maar de Londenaren verlenen vooralsnog geen medewerking. (The Sun)
/
Crystal Palace laat Wilfried Zaha niet voor een habbekrats gaan. The Eagles eisen 92 miljoen euro voor de aanvaller, die op de radar staat van onder meer Arsenal en Tottenham Hotspur. (Daily Mail)
/
Bij Tottenham Hotspur groeit het vertrouwen dat Christian Eriksen een nieuw contract gaat ondertekenen. De middenvelder wordt de laatste tijd hevig gelinkt aan Real Madrid. (Goal)
Verwacht jij dat Hans Hateboer deze zomer gaat verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie speler, die Hateboer, ook hier heeft de NLe top weer liggen slapen.

21 april 2019 om 09:25

Hateboer is geen creatieve speler. Een voetballer waarvan we er meer hebben.

21 april 2019 om 10:29

Welke wedstrijden heb jij gekeken waaruit je dit opmaakt? Verdedigend te zwak en aanvallend brengt hij weinig. Als je dumfries en tete al voor je hebt als rb van het nl elftal, zegt dat toch ook genoeg! Leuke speler voor atalanta maar de scout die hem aankaart bij de td van napoli.. Zou ik gelijk ontslaan

21 april 2019 om 10:52

Het lijkt eerder alsof jij dit allemaal baseert op een handjevol wedstrijden van Oranje. Hij doet het meer dan prima bij Atalanta en hij past perfect in het systeem. Verdedigend is hij niet de allerbeste nee, maar het is niet dat hij dramatisch is ofzo. En aanvallend vind ik hem echt wel wat toevoegen. Hij strooit niet met assists, maar hij draagt aanvallend echt wel wat bij met zijn loopvermogen en overzicht. Hij doet het over het algemeen prima in de subtop in Italië en het is niet voor niets dat hij in verband wordt/werd gebracht met clubs zoals Dortmund en Napoli

21 april 2019 om 11:40

Ook hier? Je doet net alsof dat elke week voorkomt terwijl dit de laatste jaren volgens mij alleen echt bij van dijk gebeurd is

92 miljoen voor Zaha ??? Hij zal denk ik een clublegende worden bij Crystal palace

46 miljoen voor Trippier???? Die Levy die begrijpt er erg weinig van. Wil zelf iedereen voor een spotprijs hebben maar voor zeer matige spelers vraagt die dit soort bedragen. Vind Trippier niet eens goed genoeg voor de Engelse top. Hebben ze alleen zichzelf mee door zon bedrag te vragen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren