Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Messi adviseert Barcelona in jacht op aanvallers

Laatste update:
/
Real Sociedad-aanvaller Alexander Isak heeft een clausule in zijn contract, waardoor hij kan terugkeren bij Borussia Dortmund. Dat kan echter pas vanaf 2021 en voor een minimumbedrag van 284 miljoen euro. (Mundo Deportivo)
/
Atlético Madrid wil Mohammed Salisu overnemen van Real Valladolid. De verdediger heeft een ontsnappingsclausule van twaalf miljoen euro in zijn huidige contract staan. (Marca)
/
Barcelona is dringend op zoek naar aanvallende versterkingen. Lionel Messi heeft trainer Quique Setién geadviseerd om Sergio Agüero op te halen bij Manchester City. (Diverse Spaanse media)
/
Liverpool heeft de beste papieren om Todd Cantwell over te nemen van Norwich City. De middenvelder wordt ook gevolgd door Manchester United, Manchester City en Tottenham Hotspur. (The Athletic)
/
Ole Gunnar Solskjaer heeft goede hoop dat Odion Ighalo definitief wordt ingelijfd. Manchester United huurt de aanvaller tot het einde van het seizoen van Shanghai Shensua. (Manchester Evening News)
/
Mocht Barcelona Lautaro Martínez willen aantrekken, dan is het een vereiste dat Antoine Griezmann in de deal wordt betrokken. Martínez heeft in zijn contract bij Internazionale een ontsnappingsclausule van 111 miljoen euro. (Diverse Italiaanse media)
Zie jij Sergio Agüero naar Barcelona vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meteen doen Barça! Je kan hem misschien voor iets minder ophalen dan normaal vanwege de Europese Ban. Ik verwacht tevens niet dat City gaat meewerken. Ze hebben alleen Jesus als vervanger en kunnen zelf geen vervanger halen. In de zomer moet Barça het maar weer proberen. De eerste stap naar de leegloop van City.

17 februari 2020 om 15:33

Ik hoop het wel als city fan als het betekend dat de bruyne en sterling blijven. Hopen dat jesus niet geblesseert raakt en anders kan sterling ook nog in de spits spelen.

17 februari 2020 om 15:48

City heeft op dit moment alleen een ban op Europees voetbal. Spelers kopen kan en mag gewoon

17 februari 2020 om 16:18

Ik bedoel dat City op dit moment geen nieuwe spits kan halen. Barca kan het wel, want de Spaanse bond heeft daar toestemming voor gegeven.

Uitstekende zaken van Dortmund. Mocht Haaland z'n contract niet willen verlengen voor die tijd dan haal je gewoon Isak terug, en op de manier waarop hij nu bezig is zal dat ook een koopje zijn.

17 februari 2020 om 15:36

Ja koopje 284 miljoen.

17 februari 2020 om 15:38

Beetje duur denk je niet?dat kan echter pas vanaf 2021 en voor een minimumbedrag van 284 miljoen euro.dan is Dortmund denk failliet

17 februari 2020 om 15:45

Ik denk dat er ergens een komma mist in dat bedrag, 28.4 miljoen lijkt mij een stuk logischer.

17 februari 2020 om 15:51

Denk ik inderdaad ook.vond het alleen wel leuk om te melden.een koopje van 284 miljoen, ik moet dat koopje nog tegen komen!

Hoezo een vereiste om Griezman in de deal te betrekken? Inter mag het willen, maar een vereiste? Als Barça de afkoopclausule activeert heeft Inter niets te zeggen, lijkt mij

17 februari 2020 om 15:36

Barca heeft nauwelijks geld. Zeker geen 111 miljoen. Barca heeft heel veel geinvesteerd in talenten zoals tobido (opvolger piquet) waguet in spelers die er nu hadden moeten staan maar blessures hebben zoals umtiti en dembele en natuurlijk in frenkie. Dus het geld is op.

17 februari 2020 om 15:43

Dat snap ik, had het alleen over de vereiste die gesuggereerd wordt. Verder denk ik dat het op zijn van geld niet van toepassing is in deze, want als ik me niet vergis is er vanaf 1 juli sprake van een nieuw boekjaar en dan geldt de afkoopclausule van Lautaro bij Inter

Gek of niet, dat laatste gerucht omtrent ruildeal Martinez - Griezmann spreekt mij enorm aan. Antoine speelt sinds zijn komst bij Barcelona enorm ver onder zijn niveau. Ik verwacht ook niet dat hij zijn niveau van welleer gaat vinden bij zijn club. Ik denk dat Lionel dan eerst bij de club moet vertrekken wilt Antoine beter voetballen. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Dus ruilen maar: Martinez in, Griezmann out!

Ik zie Cantwell en Aarons graag komen bij Liverpool. Goede, jonge, Engelse spelers die zeker wel een goede backup zijn.

Ik vind Messi de grootste voetballer aller tijden maar hij moet zich niet met het beleid van Barcelona gaan bemoeien want daar komen meestal ongelukken van.

17 februari 2020 om 17:16

Zoals?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren