Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Marcel Brands werkt aan deal van 35 miljoen euro

Laatste update:
/
De komst van José Mourinho heeft niets veranderd aan de plannen van Christian Eriksen. De spelmaker van Tottenham Hotspur is nog altijd van plan om aankomende zomer transfervrij uit Londen te vertrekken. (The Telegraph)
/
Streli Mamba heeft zich in de kijker gespeeld bij West Ham United. De Congolese spits is momenteel actief bij SC Paderborn, waar hij nog vastligt tot medio 2022. (BILD)
/
Everton Soares is nadrukkelijk in beeld bij Everton. The Toffees zijn bereid om Grêmio, de huidige werkgever van de Braziliaans international, 35 miljoen euro te betalen. (Sport Witness)
/
Arsenal hoopt ook na het vertrek van Unai Emery nog op de komst van Dominik Szoboszlai. De middenvelder van Red Bull Salzburg is echter ook in beeld bij Juventus, Internazionale en Lazio. (Diverse Italiaanse media)
/
Ole Gunnar Solskjaer houdt rekening met een ontslag. De manager heeft de spelers van Manchester United verteld dat de resultaten in de aankomende wedstrijden tegen Tottenham Hotspur en Manchester City doorslaggevend kunnen zijn voor zijn toekomst. (The Sun)
/
AC Milan heeft Olivier Giroud aangeboden gekregen. I Rossoneri geven echter de voorkeur aan een rentree van Zlatan Ibrahimovic boven de komst van de spits van Chelsea. (Calciomercato)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De coach wil verdedigers beste meneer Brands.

3 december 2019 om 12:17

Ouden die twee niet af en toe contact hebben met elkaar? Het lijkt mij wel dat ze schakelen met elkaar en dat iemand in de rol van manager fungeert wel aan kan geven wat hij nodig heeft. Denk je niet?

Shirts van Everton met de naam bedrukkig Everton..marketingtechnisch en commercieel geweldig!

United heeft een compleet frisse start nodig. Een grote groep spelers kan het topniveau niet aan en kan om mij vertrekken: Rojo, Jones, Young, Fred, Matic, en Lingard en het waarschijnlijke vertrek van Pogba. Ook vindt ik Solskjaer geen geschikte coach om United er bovenop te krijgen wegens gebrek aan ervaring en aanzien. Mochten ze Pochettino weten binnen te halen kan hij misschien inspelen op de komst van Kane en/of Eriksen. Haal je daarbij nog lekker Mings, Maddison en Onana. Misschien zelfs Ndombele die bij Spurs niet alles speelt maar echt ongelofelijk goed kan voetballen. Maar ja ik maak de beslissingen niet bij hun...

3 december 2019 om 14:22

Waarom onana halen als je de gea hebt?
Zolang deze directeuren er zitten en dit beleid gevoerd blijft worden. Maakt het niet uit wie je aantrekt of verkoopt.

Het lijkt me voor Everton verstandig eens rustig een selectie de tijd te geven aan elkaar te wennen. Dit hysterische kopen en afserveren van spelers de hele tijd raakt kant noch wal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren