Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manu stelde met krabbel trio uit Bundesliga teleur

Laatste update:
/
Victor Valdés is op de weg terug. De 32-jarige doelman liep in maart een zware knieblessure op en werkt op het trainingscomplex van Manchester United hard aan zijn herstel. “Bedankt voor alle steunbetuigingen de afgelopen maanden. Die hebben mij veel geholpen”, laat de Spanjaard op weten. Er wordt overigens gespeculeerd dat the Mancunians de keeper een contract aan willen bieden. (Twitter) (Twitter)
/
Manuel Pellegrini staat onder druk bij Manchester City, maar aanvaller Edin Dzeko is wel uiterst tevreden met de manager. De Bosniër geniet immers het volste vertrouwen van de Chileen: “En het is voor iedere speler belangrijk om dat te voelen. Soms scoor je en soms scoor je niet, maar het is fijn om steun te krijgen van de coach. Hopelijk kunnen we nog meer prijzen pakken”, zegt de 28-jarige Dzeko. (The People)
/
Elvis Manu tekende vorige week een nieuw contract bij Feyenoord en stelde daarmee enkele clubs uit Duitsland teleur. De 21-jarige aanvaller stond namelijk in de serieuze belangstelling van SC Freiburg, Hamburger SV en het hooggeplaatste Borussia Mönchengladbach. Manutelli verlengde zijn verbintenis in Rotterdam tot de zomer van 2017. Hij speelde vorig seizoen op huurbasis voor SC Cambuur. (EatSleepSport)
/
Cicinho keert mogelijk terug in de top. De 34-jarige rechtervleugelverdediger speelt voor het bescheiden Sivasspor, maar maakt in januari mogelijk promotie naar Besiktas. De Braziliaan is bij de Zwarte Adelaars in beeld omdat Serdar Kurtulus als enige op die positie kan spelen. Cicinho, die eerder voor onder meer Real Madrid en AS Roma uitkwam, gaf dit seizoen al vijf assists in zeven competitiewedstrijden. (Diverse Turkse media)
/
Bojan Krkic lijkt eindelijk op zijn plek bij Stoke City. Na een goede start had de Spanjaard moeite de verwachtingen in te lossen, maar momenteel gaat het weer goed. “Hij begon zo goed, dat we ervoor moesten waken dat we niet te lyrisch zouden worden over hem. Hij heeft een lastige periode gekend. Na drie of vier maanden training zien we dat hij het goed heeft opgepakt”, zegt manager Mark Hughes. (Sky Sports)
Zie jij Elvis Manu na Feyenoord nog hogerop komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

leuke clubs voor Manu. goede clubs voor als hij feynoord gaat verlaten, want ik denk niet dat het ooit een topper wordt.
daar hebben wij wel echt een handje van he.. bij elke speler die het leuk doet in de eredivisie wordt er gelijk gezegd het wordt een topper... verschrikkelijk omdat 80 niet eens in de buurt komt..

12 november 2014 om 15:09

Maak van die 80% gerust 90/95%. Dit heeft naar mijn inziens ook gedeeltelijk te maken met het feit dat als clubs maar enige interesse van een club krijgen, zij ook daadwereklijk gelijk willen vertrekken.

het is gewoon de zaak dat de Nl'se clubs hun talenten een jaar of 2 jaar langer aan zich kunnen binden. Dit zal het team ten goede komen, de prestaties op europees niveau, en hierdoor kunnen wij als Nl'se financieel wat aansterken, en hopelijk dus grotere talenten van andere clubs gaan overnemen.

Ik zie Valdes niet tekenen bij Man Utd. De Gea blijft sowieso eerste keeper en ik denk niet dat hij genoegen neemt met een plaats op de bank.

Ben blij dat manu zo graag bij Feyenoord wilt door breken voordat hij hogerop wilt. Zijn namelijk geen verkeerde clubs waar hij heen kon. Nu helemaal als je kijkt hoe goed bmg het doet.

Manu zal zeker nog 2 jaar te bewonderen zijn bij feyenoord heerlijke speler kan later zeker bij een (sub) topper terecht. Wel zonde dat hij en boetius op dezelfde plek spelen zie ze beide graag.

Als je kijkt naar hoeveel spelers die de afgelopen 10 jaar in de Eredivisie hebben gevoetbald en hoeveel er nou daadwerkelijk de absolute top hebben gehaald zijn dit toch maar een handjevol... Ibrahimovic, Suarez, Sneijder, Robben en van Persie. Sorry als ik iemand vergeet..?

12 november 2014 om 16:32

Ook niet gek als je je bedenkt dat spelers die hier de afgelopen 5 jaar hebben gespeeld wellicht onderweg zijn naar de top (met een tussenstap). Spelers als Eriksen en Tadic zou ik bijvoorbeeld niet zomaar afschrijven voor de top. Hebben nog genoeg jaren om door te groeien.

Ligt ook aan je definitie van absolute top, dat zijn op dit moment niet zo heel veel teams. Dus komen er wereldwijd ook maar weinig spelers bij zo'n absolute topclub terecht.

12 november 2014 om 16:37

Rafael van der Vaart en Ruud van Nistelrooy zijn de enige die ik zo snel kan bedenken.

Over 3/4 jaar sowieso real madrid.

Tsja, wat is hogerop? De clubs die genoemd worden zijn toch niet meteen een echte verbetering...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren