Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mancini informeert en wil Ajax aftroeven

Laatste update:
/
Ever Banega kan terugkeren naar Spanje, in het tenue van Espanyol. De club uit Barcelona hoopt wel dat Internazionale de vraagprijs van twaalf miljoen euro voor de middenvelder laat zakken. (Mundo Deportivo)
/
Duvan Zapata moet de opvolger van Romelu Lukaku bij Everton worden. De aanvaller van Napoli vertoont veel gelijkenissen met de Belg en moet ongeveer twintig miljoen euro kosten. (Diverse Britse tabloids)
/
Ajax krijgt stevige concurrentie in de strijd om Munir El Haddadi. Roberto Mancini heeft bij Barcelona geïnformeerd naar de aanvaller, die zijn carrière dus bij het Russische Zenit Sint-Petersburg kan vervolgen. (TMW)
/
Juventus gaat weer voor Blaise Matuidi als de komst van Steven NZonzi niet haalbaar is. Sevilla wil de vraagprijs van veertig miljoen euro niet laten zakken en Matuidi heeft nog maar een contract voor een jaar met Paris Saint-Germain. (Sky Italia)
/
De onderhandelingen tussen AS Monaco en Manchester City over Benjamin Mendy zijn vastgelopen. Daardoor meldt Liverpool zich plotseling weer in de strijd om de Franse verdediger. (L’Équipe)
/
De sleutel tot de terugkeer van Cristiano Ronaldo bij Manchester United ligt in handen van Sir Alex Ferguson. De Portugees heeft nog altijd een goede band met zijn oude manager. (The Sun)
/
Francesco Totti heeft een aanbod van New York Cosmos afgeslagen om aan de slag te gaan bij AS Roma. Na een gesprek met de nieuwe trainer Eusebio Di Francesco blijft het clubicoon in Rome aan als directeur. (Corriere dello Sport)
/
Om Liverpool en Manchester United af te wimpelen, heeft Leicester City een behoorlijk prijskaartje aan Kasper Schmeichel gehangen. Geïnteresseerde clubs moeten met een bedrag van zestig miljoen euro komen om de doelman los te weken. (The Sun)
Munir El Haddadi doet er goed aan naar Ajax te gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel een stunt zijn van Ajax! Goede speler! Beter dan die vorige huurling van Barca.

17 juni 2017 om 12:19

Beter dan alle vorige huurlingen haha

17 juni 2017 om 15:51

Cuenca en Bojan toch? Of vergeet ik er nog 1?

20 juni 2017 om 22:07

Die idd gehuurd, maar olequer en gabri waren ook geen groot succes, onana is de eerste geslaagde tot nu toe

Als Ronaldo naar United gaat zal ik als Arsenal zijnde proberen, Martial te halen, die is veel te goed voor de bank.

Munir blijft lekker bij ons!!!!!!

Ajax moet proberen om Munir te kopen en dat Barca een terugkoopclausule bedingt. Bij Barca krijg je in de voorhoede toch nooit een kans zolang die 3 voorin spelen.

17 juni 2017 om 12:43

Niet als basisspeler in de grote wedstrijden maar wel als invaller. Tevens basis tegen de kleintjes om de grote drie te ontlasten. Prima om jezelf zo te ontwikkelen tot dat ze vertrekken.

17 juni 2017 om 12:48

hij zit al 2 jaar bij de selectie en het gaat al 2 jaar op deze manier. Op een gegeven moment moet een jongen van zijn leeftijd gewoon veel wedstrijden spel op niveau.

Als Barca slim is, laten ze hem voor niet teveel gaan en bedingen ze idd een terugkoop clausule. Traore weg, Younes onzeker, dus mag wel iemand bij

17 juni 2017 om 14:38

Ik weet niet of Barça slim is de laatste 2 seizoenen. Zonet is bekend geraakt dat Jordi Mboula getekend heeft bij Monaco als de nieuwe Mbappe. Bij de Uefa's -19 van barca had hij heerlijke dingen laten zien waaronder n messiaanse goal. Blijkbaar wou Barça hem niet garanderen dat hij deze zomer promotie kreeg van de juvenil A naar de b-ploeg.. onbegrijpelijk als het waar is. Monaco haalt nu een parel binnen voor 3m.

Munir gaat toch niet weg. Hij zit zijn contract uit en beland uiteindelijk bij een Engelse laagvlieger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren