Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United wint eerste slag van Barcelona

Laatste update:
/
Lucas Leiva heeft nog altijd goede hoop dat hij op korte termijn kan aansluiten bij Napoli. De Braziliaan wordt al een tijdje in verband gebracht met de club van coach Rafael Benítez, die hem ooit ook al naar Liverpool haalde. I Partenopei hadden ook hun zinnen gezet op Marouane Fellaini, maar de Belg is vanwege zijn enorme salaris bij Manchester United niet haalbaar, zo is inmiddels duidelijk geworden. (The Independent)
/
AS Roma gaat proberen zich te versterken met een Colombiaanse middenvelder. Dat wordt waarschijnlijk een lastig verhaal, want de 24-jarige Carlos Carbonero verruilde River Plate deze zomer al voor Racing Club uit Avellaneda, maar toch willen i Giallorossi een poging doen om hem naar Italië te halen. Carbonero maakte tijdens het WK nog deel uit van de selectie van bondscoach José Pekerman. (Sky Italia)
/
Manchester United heeft een eerste slag gewonnen in de strijd om Juan Cuadrado. Net als Barcelona zit de Engelse grootmacht achter de vleugelspeler van Fiorentina aan, maar het lijkt erop dat de werkgever van trainer Louis van Gaal een streepje voor heeft; the Red Devils zouden al een akkoord hebben bereikt met Cuadrado zelf. Er moet echter nog wel overeenstemming worden bereikt met Fiorentina, dat de hoofdprijs vraagt. (Sport)
/
Mocht FC Groningen nog zaken willen doen met Kevin Conboy, dan zal het op moeten schieten. De 26-jarige Deen wordt namelijk begeerd door de Italiaanse middenmoter Sampdoria, dat weet dat de vleugelverdediger voor een schijntje is op te halen bij het uit de Eredivisie gedegradeerde NEC. Ongeveer 300.000 euro voor een international van Denemarken, dat is voor de Italiaanse club haast lachwekkend. (Diverse Italiaanse media)
/
Stéphane Mbia kan bij AC Milan de kompaan van Nigel de Jong op het middenrif worden. De 28-jarige middenvelder is beschikbaar als vrije transfer, omdat zijn contract bij Queens Park Rangers is afgelopen. Mbia, met Kameroen actief op het WK en vorig seizoen prima op dreef als huurling van Sevilla, heeft aan opties niet te klagen. Dat heeft natuurlijk ook te maken met die transfervrije status. (Tuttosport)
Bij welke club zou Juan Cuadrado het best passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor het rechterflankje. Hij is meer RWB dan RB, vind hem niets voor Barca.

toch verwacht ik niet dat cuadrado komt, maar het laatste gerucht is dat rojo voor ongeveer 20 mil gekocht wordt, dat zou een erg goede aankoop zijn.

de gea
jonesrojo
aankoop
rojo
valencia
vidal??
herrera
shaw
mata
rvp
rooney
12 augustus 2014 om 15:15

Denk het wel.. 352 met Rojo, Jones en Smalling centraal en dan Shaw en Caudrado op de flanken. Middenveld van Herrera, Blind/Vidal en Mata, aanval met RVP en Rooney.. Best aardig team zo

12 augustus 2014 om 15:29

Haha toch wel een verschil of je nou blind of vidal heb

12 augustus 2014 om 15:34

Tuurlijk, maar die 2 worden hier op vz veelvuldig met united in verband gebracht, dus vandaar.

12 augustus 2014 om 15:37

idd met Blind wordt je uitgelachen in de PL en met Vidal dwing je respect af.

12 augustus 2014 om 15:58

Nou inderdaad wat werd Blind uitgelachen door de ex profs op de Bbc. Maar goed Nederlandse voetballers worden hier op VZ standaard onderschat een buitenlandse voetballers standaard overschat....

12 augustus 2014 om 16:02

Ik denk dat Blind best wel eens kan gaan verassen als hij op het middenveld van United komt te staan. Niettemin is het verschil tussen Blind en Vidal natuurlijk wel nog aardig. Vidal is top 5 en Blind komt, met alle respect, net kijken.

12 augustus 2014 om 16:08

het grootste verschil is dat vidal vaak in de 16 van de tegenpartij komt en daardoor nog wel eens scoort, blind heeft 0 drang naar voren

12 augustus 2014 om 16:15

Klopt, Blind is 10x beter dan Vidal, daar kan je toch geen vergelijking van maken

12 augustus 2014 om 17:03

Ja jij kijkt zeker nooit Ajax of NL met je Blind geen drang naar voren... Hij denkt altijd naar voren tijdens aanvallen en verdedigen

12 augustus 2014 om 15:48

hahah Blind / Vidal

13 augustus 2014 om 01:31

Eerlijk, ik vind niet dat Cuadrado past bij United. Hij is fantastisch maar op een of andere manier vind ik zijn manier van spelen teveel teren op (vaak fantastische) flitsen.
Ik hoop dat je gelijk hebt met Rojo, ik vond hem alleszins fantastisch op het WK. Liefst geen rabona in de eigen 16; maar als je het zo kan...

die conboy zou zelfs een versterking voor psv zijn, die hebben momenteel gewoon de slechste linksback van de eredivisie volgens mij

12 augustus 2014 om 15:10

Tamata staat er nu in omdat willems geblesseerd is! En cuadrado vind ik meer een buitenspeler

12 augustus 2014 om 15:11

Bovendien is cuadrado rechts dus die opmerking faalde van je

12 augustus 2014 om 15:12

Wtf praat je voor onzin over Cuadrado. Hij praat over Conboy maar je bent sws niet serieus te nemen als ik andere berichten van je lees.

12 augustus 2014 om 15:13

dan heb je nog steeds de slechste linksback van de eredivisie achter willems die er ook niks van kan. dus dan is conboy gewoon een stuk beter voor de breedte

12 augustus 2014 om 15:21

Uh... Niemand had het over Cuadrado

Mbia deed het afgelopen seizoen prima bij Sevilla en als hij transfervrij kan komen dan is hij welkom. Als hij speelt zoals afgelopen seizoen dan is hij beter dan Muntari en Essien.

12 augustus 2014 om 17:02

Mbia was vorig seizoen na rakitic de belangrijkste speler. Hij is een aanwist voor elke club.

M'bia gratis zou geen slechte transfer zijn ! Vond het altijd al een goede speler, bij QPR wat problemen gehad maar die club trekt dat precies wel aan. Bij Sevilla was hij ook weer sterk dus zeker de gok waart aangezien er zowiezo een centrale middenvelder moet bijkomen.

Dan blijft er ook meer geld over voor een vleugelspeler, dus enkel maar voordelen.

Over Cuadrado gesproken denk ik dat hij een serieuze versterking kan zijn op de rechterkant in de plaats van Valencia die toch echt het niveau niet aankan. Bij Barça heeft hij weinig te zoeken want daar zou hij als rechtsback worden gebruikt wat toch duidelijk zijn positie niet is

12 augustus 2014 om 15:18

Bij Man Utd wordt hij wss ook gebruikt als back, maar dan in 352 systeem a la Dirk Kuyt. Echter, mocht dat systeem niet werken kan hij bij Utd iig nog als rechts voor in een 433 systeem spelen. Bij Barça zal dat niet gebeuren.

Cuadrado zou een aankoop zijn met gemengde gevoelens; is hij echt zo goed en dus zijn transfergeld waard? en is hij wel zo nodig? want het lijkt erop dat van Gaal Young weer aan het voetballen heeft gekregen.

Als het aan mij zou liggen heeft de cv en de cvm positie een hogere prioriteit.
denk aan benatia/de jong/matuidi/verratti

ik verwacht niet meer dat van gaal in de eredivisie gaat winkelen dus
ajax, feyenoord en psv kunnen voorlopig ademhalen

12 augustus 2014 om 15:26

Miss blind of depay nog?

12 augustus 2014 om 15:31

Daar zat ik ook al aan te denken maar ik denk dat van gaal het risico niet aandurft op een een of andere manier.

Het zou voor beide spelers trouwens beter zijn om nog 2 jaar eredivisie te spelen voor ze naar een club als UTD gaan

12 augustus 2014 om 15:35

Blind gaat sws niet nog 2 jaar in de Eredivisie spelen. Dit zal zijn laatste jaar zijn, als hij al blijft.

12 augustus 2014 om 15:39

voor blind inderdaad wel, maar depay heeft echt te weinig tegenstand, die moet zeker op een hoger niveau gaan spelen. hij speelt elke rb helemaal weg in de eredivisie.

12 augustus 2014 om 15:40

@gloryunited

Je vraagt je af of Cuadrado goed genoeg is voor Utd om vervolgens Blind als een aanwinst te bestempelen. Waar is het fout gegaan?

12 augustus 2014 om 17:21

Ik zat er niet te denken of het een aanwinst was of niet, maar welke spelers van Gaal uit de eredivisie kon halen en daar waren mijn twee opties: blind en depay

Maar als cuardado niet naar barca gaat dan gaat barca voor: boateng, Walker, pizcsiek ofzo,

12 augustus 2014 om 15:55

A jonk gehaktbal

De Gea;Jones,Hummels,Smalling;Shaw,Herrera,Vidal(Als die komt, als hij niet komt zou ik kiezen tussen Kagawa/Carrick/Fletcher(Kagawa us het minst waarschijnlijk maar toch),Cuadrado/Di Maria(die wordt ook veelvuldig met UTD In verband gebracht);Mata;Rooney,Van Persie.Hummels, Vidal en Di Maria kopen en je doet weer mee om de titel. Als Barcelona zijnde zou ik zo gaan spelen: Bravo/Ter Stegen(Ik zou beginnen met Bravo, want hij kent de competitie al en ik zou eerst Ter Stegen ervaring laten opdoen);Daniel Alves( Als hij weggaat dan zou ik een goede RB kopen en als die niet komt gwn Montoya) ,Vermaelen/Mathieu,Pique/Marquinhos(Als hij komt),Jordi Alba;Iniesta,Busquets/Mascherano,Rakitic/Mascherano;Messi;Neymar,Suarez.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren