Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United neigt naar ruildeal met Valencia

Laatste update:
/
Henk Veerman is niet van plan sc Heerenveen te verlaten. De spits staat in de belangstelling van Go Ahead Eagles, maar hij wil voor zijn kans gaan onder de nieuwe coach Jurgen Streppel. (Leeuwarder Courant)
/
Khalid Karami kan een avontuur aangaan in Turkije. De rechtsback van Excelsior heeft meerdere opties in de Süper Lig, met name bij middenmoters. (ELF Voetbal Magazine)
/
Juan Mata keert mogelijk terug naar Valencia. Manchester United wil André Gomes hebben en er wordt nu nagedacht over een ruildeal. (The Sun)
/
Mocht Mata nog geen zin hebben in een terugkeer naar het oude nest, dan kan hij wellicht weer in Londen aan de slag gaan. West Ham United denkt er namelijk over na om een poging te wagen voor de Spaanse middenvelder. (Daily Mail)
/
N’Golo Kanté kan een vermogen gaan verdienen bij Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht heeft een lucratief vijfjarig contract klaarliggen voor de revelatie van Leicester City. (Daily Mirror)
/
Internazionale is van plan de selectie onder de nieuwe eigenaren een flinke oppepper te geven en Nani is één van de spelers die i Nerazzurri moet komen versterken. De Portugees heeft bij Fenerbahçe een clausule van acht miljoen euro, wat geen probleem moet zijn voor Inter. (ONE World)
Denk je dat Valencia André Gomes wil ruilen tegen Juan Mata?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valencia heeft deze week al aangegeven dat Andre Gomes niet te koop is, tenzij de clausule betaald wordt. Mata heeft sowieso geen toekomst bij Utd onder Mourinho en clubs weten dat. Die zal voor uitverkoopprijs vertrekken ben ik bang...

Wel sneu voor die Mata. Was de beste speler van Chelsea; was echt op en top daar, bepaalde zo wat alles en iedereen en toen kwam Mou, zette hem na 3 wedstrijden op de tribune en het was gelijk game-over. Sindsdien niet meer de oude geweest en nu moet ie ook weg bij Utd.

7 juni 2016 om 01:45

Hopelijk komt ie terug naar Chelsea, hazard en hij hadden echt een heerlijke chemistry. Weet alleen niet of het nou echt een Conte speler is, maar alles is beter dan Oscar natuurlijk

Ik las de titel en ik dacht dat het over Antonio Valencia ging. Mata kan nog van waarde zijn voor de selectie en hoeft niet per se te vertrekken, maar ik denk dat je er met Gomes wel een stuk op vooruit gaat, al helemaal als je kijkt naar de houdbaarheidsdatum.

Inter wil de selectie een flinke oppepper geven en dan denken ze uitgerekend aan Nani haha
Hoop dat dit een grap is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren