Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Man Utd besluit forse afkoopsom op te hoesten

Laatste update:
/
Denis Cheryshev staat open voor nog een jaar Sevilla. De 23-jarige Rus speelt op huurbasis in Andalusië en hij heeft het, hoewel hij geplaagd wordt door blessures, uitstekend naar zijn zin. Cheryshev weet dat hij bij Real Madrid ook komend seizoen niet op speelminuten kan rekenen en dus wil hij nog een jaar verhuurd worden. Mogelijk wil Real zelfs wel meewerken aan een permanente transfer. (El Desmarque)
/
AS Roma houdt er steeds meer rekening mee dat Miralem Pjanic na dit seizoen vertrekt. De aanvallende middenvelder wordt met diverse Europese topclubs in verband gebracht en dus kijken i Giallorossi alvast rond voor een opvolger. Een van de kandidaten om de positie van de Bosniër over te nemen is Rafael Silva; de twintigjarige technicus komt momenteel uit voor Sporting Braga en debuteerde al in het Portugese elftal. (Il Messaggero)
/
Vorig jaar lukte het Manchester United niet om Ander Herrera weg te halen bij Athletic Bilbao, maar de recordkampioen van Engeland waagt een nieuwe poging. De contractueel vastgestelde afkoopsom is nog altijd 35 tot 40 miljoen euro, maar de clubleiding van United wil dat bedrag nu wel op tafel leggen. Alles beter dan nog een rampseizoen, zo redeneert het bestuur van de voetbalgrootmacht. (Daily Mail)
/
Southampton is niet de enige club die hoopt te profiteren van de transfer van Adam Lallana. De 25-jarige middenvelder speelde in de jeugdopleiding van Bournemouth en kwam later ook nog op huurbasis voor die club uit. De huidige nummer tien van de Championship bezit naar verluidt 25 procent van Lallana’s transferrechten en zou komende zomer dus een kwart van het bedrag opstrijken dat voor de middenvelder wordt betaald. (Daily Mirror)
/
Napoli gaat opnieuw proberen een verdediger weg te plukken uit de Premier League. Trainer Rafael Benítez was eerder geïnteresseerd in Manchester United-aanvoerder Nemanja Vidic, maar die koos voor Internazionale. Nu melden i Partenopei zich bij Tottenham Hotspur voor Michael Dawson. De dertigjarige stopper speelt al sinds 2005 op White Hart Lane, maar zou in Napels zeker zijn van Champions League-voetbal. (Football Direct News)
Ander Herrera zou een topaankoop zijn voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haal nou eerst eens een manager en maak een lange termijn planning. En ga aan de hand daarvan gericht spelers in/verkopen. Hoe moeilijk kan het zijn.

23 april 2014 om 10:46

@ Spurs2,

Aankopen hebben ze ook nodig, maar inderdaad: ze moeten zo snel mogelijk een nieuwe manager hebben en ikzelf ben benieuwd wie dat zal worden.

Trainers als Jürgen Klopp, Diego Simeone en Pep Guardiola zullen zo goed als zeker niet haalbaar zijn voor Manchester United en ikzelf had gehoopt dat Marcelo Bielsa manager van Manchester United wou worden, maar die heeft voor volgend seizoen al een contract getekend bij Olympique Marseille.

Misschien kunnen ze het proberen bij Joachim Löw, maar bij hem acht ik de kans ook niet groot dat hij Duitsland zal verlaten voor Manchester United.

In mijn ogen is Louis van Gaal de enigste optie die wel open zal staan voor Manchester United, maar ikzelf zie het ook wel zitten in een trainer als Michael Laudrup.

23 april 2014 om 11:03

Louis is een wereld trainer om met jonge jongens een team op te bouwen. Bij gevestigde namen twijfel ik aan hem, dat klikt niet met zijn ego en karakter. Ik had gekozen voor Klopp (niet haalbaar) of Roberto Martinez (weer een manager bij Everton weghalen ligt gevoelig en is peperduur). Ik had dan Ronald Koeman genomen die past meer bij de United cultuur. Heeft geleerd van zijn fouten in Spanje en Portugal met grote spelers, heeft bij Feyenoord bewezen jonge spelers beter te maken en heeft mij verrast met tactische sterke opstellingen, en is een grote naam die iets uitstraalt als je als club ergens binnenkomt.

Herrera? Koop dan Koke!

23 april 2014 om 10:48

Ander Herrera valt niet op omdat hij geen europees speelt, maar dit is echt een loopwonder is ook veel sneller dan koke en zeer technisch

23 april 2014 om 12:12

Gelukkig volg ik Bilbao al jaren omdat het een speciale club is! Veel/allemaal Basken en toch vaak een hoog niveau halen. Herrera is een leuk spelertje, maar overbodig voor United.

Goede voetballer, maar 40 miljoen waard? ik heb paar keer zien spelen en echt iets speciaal heeft die vent in mijn ogen niet

Voor dat bedrag kunnen we het beter bij iemand anders proberen, we hebben geen zin in een nieuwe Fellaini achtige aankoop. Te veel geld betalen voor een speler.

23 april 2014 om 11:09

Ik snap ook niet waarom steeds aanvallende middevelders in beeld komen bij utd. Met mata januzaj en rooney hb je 3 top spelers. Haal liever 2 vleugels 2 centraal op het middenveld en een nieuwe verdediging

23 april 2014 om 11:15

Herrera is een centrale middenvelder.

23 april 2014 om 11:23

Kan maar speelt vooral aanvallend. Daarbij betaal je de hoofdprijs voor een speler die nog nooit onder hoge druk en veel topwedstrijddn heeft gespeeld

Geweldig dat Bournemouth weer de weg omhoog weet te vinden. Ze doen het erg goed in de Championship en hebben een aantal goede spelers rond lopen. Met het geld wat ze aan Lallana kunnen verdienen kan er weer geinvesteerd worden en hopelijk wordt de selectie niet al te veel uitgekocht. Er is namelijk erg veel mogelijk daar.

Voor dat geld zie ik ze liever isco of hamsik proberen. Moet ik wel bij zeggen dat ik herrera niet heel veel zie spelen maar misschien dat jullie me kunnen vertellen of herrera dit bedrag waard is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren