Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/9): Man Utd aast op Marokkaanse balvirtuoos

Laatste update:
/
Chelsea wil Felipe Ochagavía naar Londen halen. Dat is een twintigjarige keeper die bij O’Higgins speelt. Toen de clubleiding van Chelsea naar Chili vloog om te onderhandelen met Cristián Cuevas (momenteel op huurbasis actief bij FC Eindhoven), viel ook Ochagavía op. “Ze zagen me spelen en mijn stijl beviel ze wel. Er zijn officiële gesprekken gevoerd, het komt goed”, denkt de doelman zelf. (La Tercera)
/
Ezequiel Garay hoeft niet per se weg bij Benfica. De 27-jarige verdediger wordt stevig in verband gebracht met Manchester United en ook andere clubs liggen op de loer. “Ik heb geen idee, ik zie het wel. Mijn vrouw en ik hebben het uitstekend naar ons zin en eigenlijk hopen we nog een aantal jaar te blijven”, zegt Garay echter. Hij is met Benfica inmiddels al zeker van de landstitel in Portugal. “Wat een vreugde, dit team is ijzersterk”, klinkt het. (A Bola)
/
Iedereen weet dat Adel Taarabt een uitstekende speler is, maar door allerlei redenen heeft de international van Marokko het nog niet kunnen laten zien in de absolute top. Momenteel gaat het wel goed met hem: de Marokkaan maakt indruk als huurling bij AC Milan. Het heeft de aandacht getrokken van scouts van Manchester United, die in Taarabt de opvolger ziet van de tegenvallende Shinji Kagawa. (Football Direct News)
/
Supertalent Paul Pogba houdt zich niet bezig met de belangstelling van clubs als Paris Saint-Germain, Chelsea en Real Madrid. “Ik heb nog met niemand gesproken over contractverlenging en ik heb ook niet met andere clubs gesproken”, zegt de middenvelder van Juventus. “Ik richt me volledig op het voetbal. Ik denk aan dit seizoen, aan de landstitel en aan de Europa League”, aldus de Fransman. (Daily Mail)
/
Antonio Sanabria, momenteel op huurbasis actief bij Sassuolo, legt uit waarom hij Barcelona heeft ingeruild voor AS Roma. “Ik heb voor Italië gekozen omdat het de beste keuze was voor mij en mijn familie. Natuurlijk had ik het goed naar mijn zin bij Barcelona, het is een van de beste clubs ter wereld. Daarom was het ook niet makkelijk om te kiezen voor een vertrek, maar dit was de juiste beslissing”, zegt de achttienjarige aanvaller uit Paraguay. (Marca)
Is Adel Taarabt goed genoeg voor de Engelse top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kagawa is een geweldige speler , maar eord simpelweg verkeerd gebruikt.... Als hij wat wedstrijd ritme krijgt sowieso een van de smaakmakers bij Man UTD

Taarabt is echt een geweldige speler. Helaas werkt zijn mentaliteit niet altijd mee, het zal me namelijk niets verbazen als hij volgend jaar als een lapzwans rondloopt bij Milan.

Honda valt overigens erg tegen tot nu toe. Kagawa is wel een zelfde type speler. Aan de andere kant kan de komst van Kagawa ook gunstig zijn, want dan worden er flink wat Milan shirtjes verkocht in Japan.

23 april 2014 om 17:09

Honda speelt dan ook niet op 10 of op CM, maar op RAM en dat is totaal niet zijn positie. Echter ziet Seedorf liever zn mattie Kaka spelen. Ik niet, maar ja. Wat je zegt over Taarabt zou best eens waar kunnen zijn, maar hoop van niet. Ik zie hem overigens niet meer terug gaan naar Engeland eerlijk gezegd

23 april 2014 om 17:12

Ik hoop voor Milan en hem dat er een belletje in zijn hoofd gaat rinkelen. Hij speelt bij een van 's werelds grootste clubs ter wereld en daar verwacht je toch de volle 100% inzet.

23 april 2014 om 17:26

Mij zal dat ook niet verbazen.

Als Taarabt al eerder een betere mentaliteit had (en wat minder egoïsme in zijn spel) dan was hij veel verder geweest in zijn ontwikkeling. Na de promotie van QPR ging het al een stuk minder met hem en had hij ook nog overgewicht. Nu heeft hij een nieuwe kans gekregen, maar het is inderdaad kijken hoe het gaat met Taarabt als hij definitief wordt gekocht door Milan.

Ik denk dat taarabt nu wel genoeg heeft van de premier league

Is een goeie aanwinst voor de club niet al te duur 5a 6 miljoen doen zeg ik goeie acties en eind passes kan makelijk zn man voorbij paseren

23 april 2014 om 17:13

Nee, hij kan voor geen meter passen. Verder vind ik zijn visie en mentaliteit ook niet top. Anders was het echt een wereldspeler.

Hoop dat die milan blijft

Haha jemig als je Kagawa wil inruilen voor Taarabt, dan zit er toch echt een steekje los bij je. Ultieme prof vs. lui verwend kereltje, weten ze wel hoe belangrijk mentaliteit is voor een topsporter?

Het is een beetje alsof je een paar jaar geleden in de jeugdopleiding van Sporting had geconstateerd dat Nani een betere techniek had dan Ronaldo en je die dus beter kon halen... Het gaat toch echt nóg meer om wat er in dat koppie omgaat.

Taarabt moet gewoon lekker bij Milan blijven, is aan m te zien dat het Italiaans voetbal hem veel beter ligt.
Volgend jaar zal Milan een frisse start maken met een paar versterkingen en afscheid nemen van Milan onwaardige spelers.

Taarabt is echt een trucen doos. De meest technische speler denk ik. Het is beter dat hij bij Milan blijft.

23 april 2014 om 23:03

Een van de meest technische spelers ter wereld. Niet voor niets 5 star skills in FiFa

Leuke speler, als zijn hoofd ernaar staat een hele goede speler die het verschil voor je team kan maken.
Maar waar Man utd behoefte aan heeft zijn 1a2 echte topspelers die je team aanzienlijk versterken. Hier schat ik Taarabt niet constant en goed genoeg voor. Kagawa is voor mij nog steeds een topspeler het is voor mij dan eigenlijk ook een raadsel dat hij zo weinig het verschil maakt.

Als taraabt naar united gaat zou ik als ik Arsenal was toch proberen om kagawa te halen, hij is zo goed ,
Maar het kwam er niet uit wat hij kan... Of terug gaan naar Dortmund en op nieuw beginnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren