Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool haakt af na horen van vraagprijs van 101 miljoen

Laatste update:
/
Pape Souaré staat op het punt om een binnenlandse transfer te maken in de Premier League. De tijdelijke transfer van de verdediger van Crystal Palace naar Newcastle United bevindt zich momenteel in de afrondende fase. (The Sun)
/
Crystal Palace praat momenteel met Ipswich Town over een transfer van Bartosz Bialkowski. De club uit de Championship heeft een bedrag van 4,5 miljoen euro over voor de sluitpost. (The Sun)
/
Liverpool trekt zich terug uit de race om Thomas Lemar. AS Monaco wil 101 miljoen euro zien voor de Fransman, terwijl the Reds niet verder willen gaan dan 67 miljoen. (The Times)
/
Ben Wilmot maakt de nodige indruk bij Stevenage en heeft de aandacht van verschillende clubs getrokken. Tottenham Hotspur staat op het punt om de strijd om de verdediger te winnen en troeft daarmee onder meer Arsenal en Liverpool af. (Daily Mirror)
/
Antonio Conte sluit niet uit dat hij nog een keer aan de slag gaat als bondscoach van Italië. Het is nog niet duidelijk of de oefenmeester ook volgend seizoen nog aan het roer staat bij Chelsea. (Daily Express)
/
Arsenal en Saint-Étienne praten momenteel over een transfer van Mathieu Debuchy. De Franse verdediger zit op een zijspoor bij the Gunners en een terugkeer naar zijn thuisland zou een uitweg kunnen vormen. (TF1)
Vind jij dat Thomas Lemar 101 miljoen euro waard is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel 84,5 voor van Dijk maar dan niet met meer dan 67 over de streep willen komen voor Lemar?! Ik geloof er niks van.
De huidige markt snap ik de ballen nog van, dus of Lemar echt 101miljoen waard is, kan ik niet zeggen.
Maar dit is wel een geweldige speler waar Liverpool heel veel plezier aan kan beleven.

Maar 101miljoen?! Wat een gekkenwerk!

15 januari 2018 om 18:07

Van Dijk heeft zich dan ook al lang en breed bewezen in de BPL. Lemar presteert dit seizoen wisselvallig bij 1 van de grootste clubs van Frankrijk. Alles onder de top 5 van de Franse competitie zou in de BPL regelrecht degraderen(qua kwaliteit)

15 januari 2018 om 18:18

"alles onder de top 5 van de Franse competitie zou in de BPL regelrecht degraderen(qua kwaliteit)"

Dit betwijfel ik. De BPL is kwalitatief niet heel bijzonder. De spelers zijn wel allemaal gehard en zijn een moordend tempo gewend; ze zijn de intensiteit van de BPL gewend. Maar vanaf de subtop van de BPL zijn de selecties van de BPL clubs ook niet zo heel bijzonder. Neem de Nederlandse spelers met een basisplaats in de Bpl. Dat zijn stuk voor stuk geen wereldtoppers, maar er zijn er genoeg die zich makkelijk staande houden(fer, de mannen bij Stoke, dat soort spelers). Technisch/taktisch is de gemiddelde Ligue 1 speler een stuk beter dan de gemiddelde BPL speler. Pak een doorsnee League 1 elftal; dat zal het aan het begin van het seizoen verzuipen in de Bpl, maar gaandeweg het seizoen wennen aan het tempo en daarin meegaan en door kwailteit handhaven. Daar ben ik van overtuigd.

15 januari 2018 om 18:19

Daar tegenover staat dat Lemar zich al in de Champions League heeft bewezen en meer heeft laten zien voor zijn land. Hij is ook nog eens jonger en een aanvaller. Alles onder de top 5 zou regelrecht degraderen vind ik ook een beetje sterk. Qua kwaliteit zouden clubs als Nice, Saint-Ettiene en Bordeaux bijvoorbeeld echt niet regelrecht degraderen.

15 januari 2018 om 18:22

Ja dat klopt dat hij dit jaar minder speelt.
Maar het hele team speelt minder, dit alleen al omdat er telkens op de top spelers gejaagd word en deze elke keer weg worden gekocht.
Het is dan lastig om je steeds weer staande te houden als de rest om je heen weg valt.

Ik ben er van overtuigd dat Lemar een top speler is en zeker naar Liverpool moet worden gehaald!
van Dijk heeft het zeker al langer laten zien in de BPL, maar een verdediger voor 84,5 halen en dan voor een middenvelder niet hetzelfde of meer willen betalen vind ik jammer.
Ik denk dat als je wil blijven jagen op een top 3 plek en in Europa wil blijven vechten je je echt wel moet versterken en zorgen dat je een brede selectie hebt.
Ik ben er nogmaals van overtuigd dat wanneer Lemar naar Liverpool gaat hij het uitstekend gaat doen

15 januari 2018 om 19:06

Doncox, meen je die echt? Ten eerste is het niveau van de basis 11 van het rechterrijtje in de Ligue 1 niet ver verwijderd van de Eredivisie, laat staan een gigantische bank die je nodig zou hebben om aanspraak op de pl te doen. Je laat het klinken alsof het beheersen van de hoge intensiteit geen kwaliteit op zich is, dan is het ook makkelijk om te vermelden dat Giroud net zo goed zou zijn als Messi wanneer hij dezelfde techniek onder de knie krijgt. Of dat Nelom dezelfde waarde als Kuyt zou toevoegen als hij dezelfde power en drive had. En zelfs als dat zou lukken, dan houd je nog de kwaliteitskwestie over. De onderste regionen van de pl hebben spelers als Renato Sanchez, Benteke, Zaha, Chadli, Lanzini en Tadic lopen. Hoe kun je dat vergelijken met de onderkant van de Ligue 1, waar het vooral de lokale Melvin Platjes zijn met zo nu en dan een uitzondering?

15 januari 2018 om 23:08

Psg en monaco zouden zich handhaven. Daaronder een laar clubs waar het billenknijpen voor zou zijn. Ene jaar zouden ze erin blijven, ander jaar zouden ze degraderen.
Top 5 is misschien was te strak gezegd, maar buiten monaco en psg zou de rest het sowieso erg moeilijk hebben in de pl.
Op dit moment zou nice het redden, maar die hebben nu een goede lichting. Andere jaren hebben een marseille/ bordeaux/ auxerre, een kansje om niet uit de bpl te degraderen.

Laten we eerlijk zijn; de franse competitie stelt niets voor. Psg en monaco waren niet zo bijzonder tot een rijke oliesheik langskwam. Daarbuiten is het niveau eredivisie. Misschien totaal gezien net er boven, en qua techniek ed eronder.

Goede houding van Liverpool. Lemar is dit seizoen een stuk minder flitsend dan vorig jaar. 67 miljoen vind ik zeker nog een hoog bedrag voor hem. 101 miljoen is absurd.

15 januari 2018 om 18:13

Je moet er wel bij stilstaan dat de kwaliteit om hem heen gewoon een heel stuk minder is dus is het lastig te vergelijken met vorig seizoen. Tuurlijk 100 miljoen is heel erg veel maar dat betaal je op dit moment voor grote spelers/talenten. Kijk maar naar de transfers van Van Dijk, Coutinho, Neymar en als meest vergelijkbare Dembele

15 januari 2018 om 18:35

Daar komt ook nog bij dat Arsenal waarschijnlijk afhaakt voor Lemar, omdat Arsenal waarschijnlijk geen Champions League haalt en Lemar wil sowieso Champions League spelen. Liverpool is dus enige kandidaat voor Lemar. Enige nadeel is wel dat Monaco genoeg geld heeft na verkoop Mbappe en dat verkoop Lemar is overbodig is. Wel pech voor Lemar.

15 januari 2018 om 19:50

Monaco hoeft het sowieso niet voor het geld te doen met Rybolovlev als eigenaar.

Niet doen, liverpool!
Hij zal echt niet voor extra kwaliteit impuls bijdragen, enkel een toevoeging in de breedte en dan is 101 miljoen(vreemd bedrag, waarom niet 99..) veel te gortig.

De strijd met City heeft overduidelijk laten zien waar de pijn ligt bij het huidige team, top aanvals linie maar kwetsbaar in de verdediging en daar had Liverpool terecht een lang gevecht en een hoog bedrag voor over.
Van Dijk was een gerichte duidelijk de gewenste aankoop niet te vergelijken met Lemar.

15 januari 2018 om 18:38

Hij zou zeker wel voor een extra kwaliteit impuls zorgen!
101 miljoen is idd wel heel veel, maar blijkbaar is deze markt zo verziekt dat alles kan.
Maar nu je couthino mist en volgens seizoen can gratis de deur uitloopt heb je zeker 2 nieuwe goede middenvelders nodig!

15 januari 2018 om 18:44

Naby Keita komt als vervanger van Can. Liverpool hoeft niet per se voor Lemar te gaan. Draxler, Fekir, Lanzini en Max Meyer zijn ook nog goede opties voor Liverpool.

15 januari 2018 om 18:48

dat keita komt klopt! Als je dan toch moet kiezen ga ik voor Draxler of Lemar hoor die anderen die jij opnoemt lijken me dan juist niet van meerwaarde!
Maar ik heb van Max en Lanzini weinig meegekregen.
Fekir vind ik niet goed genoeg voor de top 5 van Engeland

15 januari 2018 om 19:02

Zelfs Guardiola merkte op nog voor aanvang van de wedstrijd dat hij niet verwacht dat Liverpool is verzwakt zonder Coutinho..wat ik niet begrijp dat ze Can zomaar gratis de club uitzwaaien, is daar al meer duidelijk over..daar zit vast nog iets in het vat.

15 januari 2018 om 19:28

Ik las vandaag geruchten dat Can zijn contract gaat verlengen. Zal wel de grootste bullshit zijn maar toch.. Zou wel mooi zijn.

15 januari 2018 om 19:51

Fekir niet goed genoeg? Absoluut de allergrootste bij Lyon.

15 januari 2018 om 19:53

Fekir zou ik persoonlijk ook graag zien! Dan zou Liverpool alleen nog een CDM, CB en een keeper moeten halen komende zomer naar mijn mening.

15 januari 2018 om 23:13

@Kowalski. Daar zeg je het al; bij Lyon. Als kramer bij FC Oss gaat spelen is hij ook absoluut de allergrootste van die club. Lyon stelt internationaal niets voor. Dus de allerbeste van Lyon kan evengoed niet goed genoeg zijn voor welke club dan ook in de pl.
Nu is Fekir dat wel, een goede speler die gewoon zsm weg moet en naar een subtop club moet. Vanaf daar kan hij zich verder bewijzen. Maar dat hij goed genoeg zou zijn voor Liverpool omdat hij de man is bij een clubje als lyon... das gewoon hilarisch.

Liverpool heeft pas 120 miljoen ontvangen van Barcelona en Monaco weet dat ,goed van Monaco dat ze zoveel vragen en er zijn zeker nog andere die lemar willen

Liverpool heeft Lemar niet nodig.
Klopp kennende zal hij Werner, Weigl en Draxler halen. Of Mignolet of Karius worden verkocht waardoor Horn of Trapp moeten komen.

15 januari 2018 om 18:40

Jiri Pavlenka van Werder Bremen zou ook een uitstekende doelman zijn voor Werder Bremen. Hij is echt een sensatie van het seizoen daar, maar Timo Horn lijkt me de beste optie voor Liverpool. Hij is enorm getalenteerd en hij spreekt duits.

Laat het zo snel mogelijk waar zijn dat Conte terug bondscoach wordt met deze selectie!

Absurd hoog bedrag voor Lemar!
Ik zie de noodzaak ook niet om hem te halen,we hebben gisteren kunnen zien waartoe Liverpool in staat is.
Rustig kijken naar alternatieven,liever zie ik een goede doelman gekocht worden,karius en Mignolet hebben beiden structureel bewezen niet geschikt te zijn.

15 januari 2018 om 19:26

Lemar kan handig zijn als back-up voor Mane en Salah, maar ook als spelverdeler met creativiteit. Zo'n speler kan erg belangrijk zijn tegen clubs die bus parkeren, maar tegen topteams heb je Lemar minder hard nodig, omdat Liverpool dan veel beter in omschakeling kan voetballen, omdat dat de clubs zijn die het spel willen maken, net als Man City gisteren.

15 januari 2018 om 19:30

Voor de helft zou ik dan Mahrez halen. Kan je de andere 50 miljoen gebruiken voor Oblak, Horn of Becker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren