Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool brengt bod van 73 miljoen euro uit

Laatste update:
/
Lewis Gibson is de nieuwste aanwinst van Everton. De jonge verdediger wordt overgenomen van Newcastle United en zal bij the Toffees in de Onder-18 gaan spelen. (Daily Mail)
/
Na Kyle Walker moet Benjamin Mendy de volgende aankoop van Manchester City worden. AS Monaco verlangt een fors bedrag voor de middenvelder, maar dat is geen probleem voor the Citizens. (Daily Mail)
/
Liverpool heeft de komst van Naby Keïta nog altijd niet uit het hoofd gezet. RB Leipzig kan binnen afzienbare tijd een verhoogd bod van 73 miljoen euro verwachten. (Liverpool Echo)
/
Leicester City stuurt Papy Mendy voorlopig niet op huurbasis naar de Ligue 1. Saint-Étienne wilde de middenvelder graag huren van the Foxes, maar zij hebben een afwijzing gekregen. (Daily Star)
/
Zlatko Junuzovic verruilt Werder Bremen deze zomer mogelijk voor de Premier League. Southampton en Huddersfield Town hebben de pijlen gericht op de middenvelder, die zo’n zeven miljoen euro moet kosten. (Daily Star)
/
Het begint er steeds meer op te lijken dat Kylian Mbappé gaat vertrekken bij AS Monaco. Arsenal gaat op korte termijn concreet worden voor de aanvaller, die wel oren zou hebben naar een overstap naar Londen. (Marca)
Vind jij dat Naby Keïta 73 miljoen euro waard is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neejoh, we hebben toch al zoveel middenvelders. Doe mij maar eerst een verdediger voordat we het middenveld versterken. Het is wel een echt goede speler.

15 juli 2017 om 18:15

Dikke 74 miljoen.. prima van Dijk zal ook wel komen voor 70 miljoen. Als je Sakho, Lucas, Moreno, Markovic, Fulton, Flanagan, Chirivella en Stewart weer verkoopt heb je bijna de helft terug. Van de 200 miljoen die we deze zomer besteden

15 juli 2017 om 20:15

Dat zou een droomscenario zijn, maar erg realistisch is zo een grote uittocht denk ik niet. We spelen CL volgend jaar, dus wordt het speelschema veel drukker dan vorig jaar, dus het lijkt me sterk dat we juist dit jaar zoveel spelers laten gaan. Van lucas is het trouwens toch al bevestigd dat hij vertrekt?

15 juli 2017 om 21:13

Van al die spelers hier boven heeft alleen Lucas flink wat minuten gemaakt. De rest was verhuurd of speelde nauwelijks. Vergeet niet dat je Henderson, Gomez en Ings terug hebt die vorig seizoen niet of nauwelijks hebben gespeeld.

15 juli 2017 om 18:15

Zou hij dan Henderson vervangen? Of zou Can ruimte maken?

15 juli 2017 om 18:39

Klopp zal gaan rouleren op het middenveld ik denk dat een middenveld met Keita, Lallana, Coutinho het beste zal functioneren.

15 juli 2017 om 18:41

Gini en Lallana vallen buiten de boot, Klopp is gecharmeerd van Can.

15 juli 2017 om 20:12

Waarop baseer je dat Lallana en Gini buiten de boot vallen? Weet je niet hoeveel minuten zijn gemaakt hebben vorig jaar?

15 juli 2017 om 22:17

Linksback is ook nodig. Wendell lijkt me een ideale speler voor Liverpool. Hij kent de filosofie van Klopp heel goed, omdat hij Roger Smidt als trainer had bij Leverkusen. Roger Smidt is een exact dezelfde trainer als Jurgen Klopp qua filosofie

Marca weer mindgames aan het spelen? Onzin over Arsenal de wereld in helpen om Real wat veren in de reet te steken zodat ze werk van Mbappe maken? De kans dat Arsenal, doorgaans de ome Dagobert van het voetbal ineens 100m+ voor 1 speler gaan uitgeven is net zo groot als de kans dat ik morgen word neergeschoten door de Green Arrow.

Keita is een goede speler, een tweede Kanté!
Maar dat gaat ten koste van Gini, Can of Firminho. Je haalt geen bankzitter voor 73 miljoen.

15 juli 2017 om 19:24

Firmino is spits/aanvallende middenvelder, die heeft helemaal niets met Keita te maken.

15 juli 2017 om 19:38

Euh.....Mané, Sturridge, Salah vergeten? Firminho komt vanuit de 10 positie, middenveld/aanval.

15 juli 2017 om 20:41

Salah rechts Mane links Firmino spits. Sturridge gaat bankzitter worden pf verkocht worde .

16 juli 2017 om 00:02

Sturridge is bankzitter onder Klopp. Coutinho-Firmino-Mane staan altijd voorin vorig jaar.

Ik hoop dat Liverpool de spelers verkoopt die (net) niet goed genoeg zijn en dan Keita, Van Dijk en nog een aanvaller ( Ik hoop Martial, ja ik weet het wishful thinking ) haalt.

15 juli 2017 om 21:37

Kunnen ze beter een linksback halen dan Martial. Ze hebben a, Mane op die positie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren