Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Linksback krijgt prijskaartje van 28 miljoen euro

Laatste update:
/
Juventus heeft zich officieel gemeld bij Atlético Madrid. De Italiaanse kampioen wil zijn verdediging in de zomer versterken met João Miranda en heeft geïnformeerd naar de voorwaarden voor een transfer. De dertigjarige Miranda heeft nog een eenjarig contract bij Atlético, dat daarom bereid is om mee te werken aan een overgang. Er is ook belangstelling vanuit Engeland voor de vijftienvoudig Braziliaans international. (AS)
/
Ruud Vormer scoorde zondag tegen Anderlecht en deed dat onder het toeziend oog van een scout van Manchester United. Hij kwam echter niet naar de middenvelder van Club Brugge kijken, maar naar Obbi Oulare, Vormers ploeggenoot die ook trefzeker was tegen Anderlecht. De negentienjarige aanvaller is nog geen basisspeler bij Club, maar is nu dus al in beeld bij United. Ook Borussia Dortmund schijnt interesse te hebben. (Daily Mail)
/
Aaron Cresswell wordt in verband gebracht met Chelsea en Manchester City en West Ham United is bereid mee te werken aan een transfer. Dan moet echter wel de hoofdprijs op tafel komen: Cresswell heeft een prijskaartje van liefst 28 miljoen euro gekregen. Het is nog maar de vraag of Chelsea en City zo ver willen gaan voor de 25-jarige linksback, die pas in zijn eerste seizoen in de Premier League zit. (Daily Mail)
/
Caoimhin Kelleher moet in de toekomst de eerste keeper van Liverpool worden. De zestienjarige jeugdinternational van Ierland, speler van Ringmahon Rangers, heeft naar verluidt een vierjarig contract ondertekend bij de Engelse grootmacht. Overigens werkt zijn negentienjarige broer Fiacre Kelleher ook aan een profcarrière: hij staat onder contract bij Celtic. (Sky Sports)
/
Emanuel Mammana is nog altijd nadrukkelijk in beeld bij Atlético Madrid. De rechtsback van River Plate voldoet aan alle criteria die de Spaanse topclub stelt: hij is jong, Spaanstalig en staat zijn mannetje in een zware competitie, namelijk de Argentijnse Primera División. Mammana maakte in de zomer van 2014 zelfs al zijn debuut voor de nationale ploeg. In de regel maakt hij zijn internationale minuten echter nog bij het beloftenelftal van Argentinië. (Marca)
De transfersommenin de Premier League zijn veel te hoog, de laatste jaren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oulare vind ik een goede fysiek sterke spits. Denk alleen dat een Manchester te snel is.

21 april 2015 om 21:53

Zeker. Kan nog maar net een volledige wedstrijd aan. De opeenvolging van wedstrijden in de PL is nog niks voor hem.

Maar is wel een groot talent, ik zie hem graag spelen. Maar ik denk niet dat ie ooit bij United zal belanden.

Die Oulare is echt goed, lijkt me wel iets voor PSV of Ajax.

21 april 2015 om 21:27

De tijd dat spelers van een Belgische topclub een Nederlandse topclub als stap hogerop zien, ligt echt wel achter ons. En terecht. Het Belgische voetbal zit in de lift, net zoals de Belgische markt.

21 april 2015 om 21:37

Hhaha niet overdrijven in de lift.
België stelt net als Nederlands europees niks voor. Daar gaat het om vind ik.
Nee, klopt iedereen met een beetje talent tegenwoordig denkt zelf dat die al recht heeft op een salaris van 3 miljoen per seizoen, dat kunnen de Russische clubs etc... gemakkelijk neerleggen, waardoor men de Nederlandse topclubs niet als een opstapje ziet. Eredivisie is wel degelijk beter dan de Belgische competitie.

22 april 2015 om 18:41

Voorbije 3 seizoenen hebben ze steeds meer punten verzameld Europees en als ik me niet vergis staat, België daarom boven Nederland in de ranglijst volgend seizoen.

En Nederland blijft misschien betere topclubs hebben op sportief vlak, maar het hoogste gemiddelde in België is 600.000 euro (anderlecht). In Nederland is het hoogste gemiddelde salaris 400.000 (ajax). Zulte-Waregem betaalt zelfs gemiddeld 358.000. lol

21 april 2015 om 22:22

Lang geleden dat ik nog zo onder de indruk was van een jonge spits. Op korte tijd is hij zowat mijn favoriete speler geworden bij Brugge

Hhaha 28 miljoen voor die kerel van West Ham.
PSV moet serieus dit vragen voor hen spelers:
Depay minstens 35 miljoen, vind maar betere spelers op z'n leeftijd die zoveel scoren.
Wijnaldum rond de 20 miljoen, vind wijnaldum erg goed bij PSV maar nog niet geweldig. Denk ook dat clubs als Tottenham/arsenal twijfelen over dergelijke spelers.
Willems daarentegen voortreffelijk bezig minstens 25 miljoen dan praten we.

21 april 2015 om 21:54

Jij vergeet alleen dat je in de BPL elke week een veel betere tegenstander tegenover je heb staan. Depay zou best 35 miljoen op kunnen leveren mits hij er 34 maakt en een seizoen lang constant presteert. Van Wijnaldum hebben ze er genoeg rondlopen in Engeland dus voor hem betalen ze geen 20 miljoen en Willems, ja, we kotsten hem eerst allemaal uit en nu opeens 25 miljoen? Koekoek, met 10 miljoen mag je voor een Nederlandse verdediger in je handjes klappen

De poll moet niet moeilijk zijn denk ik.

Oulare (toch zeker zijn lichaam) is sowieso nog niet toe aan een stap hogerop. Volgend jaar zullen we er veel plezier aan beleven (hopelijk in de Champions League )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren