Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Kuyt heeft er een aanbidder uit Premier League bij

Laatste update:
/
Atlético Madrid hoopt ervandoor te gaan met een vermeend doelwit van Ajax. De twintigjarige Armindo Tué Na Bangna, beter bekend als Bruma, staat volgens geruchten in de belangstelling van de Amsterdammers. Ajax zou Bruma in de tweede seizoenshelft willen huren van Galatasaray, maar nu is het de kampioen van Spanje die het voorzien heeft op de Portugees international, die als een groot talent wordt beschouwd. (Marca)
/
Krystian Bielik vervolgt zijn loopbaan wellicht bij Arsenal. De club uit Londen praat met Legia Warschau over een overgang van de zestienjarige middenvelder naar Engeland. Het is niet de eerste keer dat de clubs onderling contact hebben: acht jaar geleden maakte Wojciech Szczesny de overstap naar Londen. Bielik speelde al enkele duels in de hoofdmacht van Legia en moet een half miljoen euro kosten. (TVP Sport)
/
Ronald Koeman heeft ontkend dat Dirk Kuyt op zijn lijstje staat, maar daar gelooft men in Turkije niets van. De Turkse media weten zeker dat Koeman zijn landgenoot van Fenerbahçe terug naar de Premier League wil halen, maar mocht dat kloppen, dan krijgt Southampton concurrentie van Sunderland. Gustavo Poyet ziet de 34-jarige Kuyt in januari maar wat graag komen. Het contract van de Katwijker bij Fenerbahçe loopt in de zomer af. (Diverse Turkse media)
/
Aaron Hunt keert misschien na een half jaar alweer terug op het oude nest. De middenvelder kwam tien seizoenen uit voor Werder Bremen, maar stapte afgelopen zomer over naar VfL Wolfsburg. Daar is het aantal speelminuten voor Hunt echter beperkt; hij kwam in tien Bundesliga-duels in actie, maar zeven keer betrof het een invalbeurt en geen enkele keer maakte hij de negentig minuten vol. Werder wil Hunt graag terug. (BILD)
/
Het is bepaald niet uit luxe dat Harry Redknapp zijn pijlen richt op de Major League Soccer. De trainer van Queens Park Rangers hoopt zijn selectie in januari te kunnen versterken met enkele spelers uit de Amerikaanse competitie, die dan tijdelijk stilligt. Veel meer opties dan rekenen op huurlingen heeft Redknapp ook niet, want de clubleiding van QPR geeft hem naar verluidt een transferbudget van nog geen 6,5 miljoen euro. (Daily Mirror)
Denk je dat Dirk Kuyt nog mee kan in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

90 minuten houdt Kuyt niet meer vol maar ik denk dat hij nog steeds bruikbaar is om in de 70ste minuut in te brengen. In ieder geval voor de subtop van de pl.

10 december 2014 om 21:37

Dirk kan denk ik wel 90minuten mee. Een bruikbare speler voor elke speler

Eindelijk is wel mooi geweest met Kuyt. Vorige seizoen en daarvoor was hij uitstekend. Na het wk is het helemaal niets meer.

Kuyt we zoeken in de kuip nog een spits

"maar het is ook een droom van mij om ooit bij Feyenoord terug te keren!"

Ik hoop dat het moment daar is, Kuyt je bent van harte welkom!!!

2 wedstrijden gespeeld en Ajax wilt hem meteen. Waarom? Hij was super goed maar 2 wedstrijden? Kom op zeg.

Als Kuyt nou gewoon naar de Kuip gaat, dat zou pas mooi zijn. Maargoed kuyt is natuurlijk ook wel een type die zoveel en zo lang mogelijk door wil spelen, die gaat nog niet afbouwen in Nederland. Op zn 38ste misschien bij utrecht ;p

Kuyt lekker naar feyenoord gaan. Moet je in engeland een huis kopen. En in katwijk heb je net een nieuwe gebouwd. Dat zou zonde zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren