Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (4/7): Kroos wil 18,60 euro per minuut verdienen

Laatste update:
/
Atlético Madrid trekt na de zomer van 2016 in het nieuwe stadion en spoedig wordt bekend wat de naam van het stadion gaat worden. Momenteel staat het nieuwe onderkomen bekend als La Peineta, maar vermoedelijk gaat het nieuwe stadion het Etihad Stadium heten. Juist, net als het stadion van Manchester City. De sponsoring levert Atlético zo’n 155 miljoen euro in 10 seizoenen op. (Euromericas Sports Marketing)
/
Internazionale is de belangrijkste concurrent van Liverpool in de strijd om de handtekening van Bacary Sagna. De 31-jarige verdediger, die zijn contract bij Arsenal niet lijkt te gaan verlengen, is niet de enige speler die vanuit de Premier League naar Internazionale lijkt te verhuizen: Nemanja Vidic maakt in de zomer sowieso de overstap van Manchester United en mogelijk volgt Patrice Evra zijn voorbeeld. (Daily Mirror)
/
Bayern München komt er maar niet uit met Toni Kroos en dat heeft alles te maken met de salariseis van de middenvelder. Kroos verdient momenteel 4,5 miljoen euro per jaar en hij wil naar negen miljoen euro. Dat is nog altijd minder dan grootverdieners als Mario Götze, Franck Ribéry en Arjen Robben, maar de clubleiding is niet van plan om te voldoen aan de wens van Kroos. (BILD)
/
José Mourinho lijkt al te weten wie de opvolger van John Obi Mikel moet worden. Het lijkt erop dat de Nigeriaanse middenvelder komende zomer vertrekt bij Chelsea, en Mourinho ziet in Gianelli Imbula een goede vervanger. De Frans jeuginternational komt momenteel voor Olympique Marseille uit, maar de kans bestaat dat de 21-jarige Imbula over een paar maanden naar Stamford Bridge komt. Chelsea toonde al eerder belangstelling. (Metro)
/
Napoli deed al regelmatig zaken met Real Madrid (zo kwamen Gonzalo Higuaín en Raúl Albiol kwamen naar Italië) en beide partijen gaan binnenkort weer met elkaar om tafel. Trainer Rafael Benítez van Napoli heeft namelijk interesse in Álvaro Arbeloa, al is het nog maar de vraag of de verdediger het ziet zitten om naar Napels te verhuizen. Arbeloa is zijn basisplaats in Madrid echter niet zeker en speelde eerder onder Benítez bij Liverpool. (Marca)
Bayern München moet Toni Kroos altijd geven wat hij vraagt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het willen hebben kan altijd. Ik zou het ook wel willen....

24 februari 2014 om 15:22

Anders kan hij altijd nog naar 1860 München.

24 februari 2014 om 16:20

Ja iedereen die vent zit een dag op zen reet en dan heeft hij al veel meer verdiend dan ik bij men baantje in de horeca vreselijk waar het voetbal heen gaat

Nou United, trek die gozer aan en biedt hem wel zijn gewenste 9 a 10.

24 februari 2014 om 14:29

Hoop ook dat hij tekent bij United. Bayern geef ik groot gelijk dat ze dat niet betalen, vind het wel erg veel voor met ''alle respect'' Kroos. 6, hooguit 7 miljoen is meer op z'n plek wat nog gruwelijk veel is natuurlijk.

24 februari 2014 om 15:19

'met alle respect'? kroos is een van de beste middenvelders ter wereld chef

24 februari 2014 om 15:22

Die man is nog belangrijker dan gotze. En gotze verdiend wel rond de 10 mil. Dan is dat toch een klap in je gezicht. Als je vorig seizoen een groot aandeel had in de treble en dan komt een jochie van Dortmund en gelijk 10 Mill terwijl hij maar 4 Mill krijgt. Dat Munchen dan niet komt met iets wat bij zijn bijdrage past. Ik zeg kroos ga naar Dortmund! Wordt je pas als een geld behandeld. En kan je wraak nemen op Munchen haha. Wel volgend seizoen dan want deze seizoen is verloren aan Bayern

24 februari 2014 om 15:49

Geef hem kekker 11 miljoen dan ben je van m af

24 februari 2014 om 23:43

echt he wat een chef

25 februari 2014 om 00:26

begrip chef is jou niet helemaal duidelijk zo te zien maat...

25 februari 2014 om 09:01

Maar toch is het beetje ziek dat zo'n jonge jongen die toch al 4.5 mil per jaar verdiend gaat klagen over zijn salaris. Maar het is natuurlijk sws belachelijk hoeveel voetballers verdienen

Het is wel Kroos-dag geloof ik. Zoveel mogelijk "uitspraken" uitsmeren over zoveel mogelijk berichten. Wat mij betreft mag Kroos trouwens wel evenveel verdienen als Götze etc. vaak onopvallend maar toch een zéér belangrijke kracht.

24 februari 2014 om 14:27

Zo zit het ze doen net alsof ze het niet kunnen betalen

24 februari 2014 om 14:40

Ze kunnen het zeker betalen maar ze willen ook een signaal afgeven om City-achtige taferelen te voorkomen qua salarishuis. Ik denk dat ze er wel uit gaan komen overigens.

24 februari 2014 om 18:46

Ik zou denken dat ze al zo'n beetje in de categorie-City vallen qua salarissen.

25 februari 2014 om 00:42

nickname van Bayern is niet voor niks FC Hollywood.
Heeft zowel met de drama als met het geld te maken chef...

Die naam gaat al jaren rond dus de reputatie en problemen net zo erg.

Word ook een beetje lacherig over gedaan in Duitsland, maar aan de andere kant ze steken er wel weer met kop en schouders boven uit zoals voorgaande tijden.
Daarom ook knap dat Leverkusen tot voor kort aardig kon volgen voor een aardige tijden met beduidend mindere portomonée.
Beetje geluk word komend seizoen met BVB en Schalke wat spannender maar zie niet meer als een rol als 2e viool voor ze weg gelegd gat is te groot nu.

Wel vind ik trouwens dat ze voor Pepp beter en gerichter voetbal speelden meer dreiging en snellere aanvallen hadden. De snelheid van Franck en Robben word nu niet benut zoals eerder. Wat het makkelijker maakt voor de tegenstander.
Onder Heinckes was het spel naar mijn inziens veel beter en dreigender.
Ben wel ovetuigd van het feit dat ze de Champions league pakken alleen omdat City wegens foute scheids zo goed als kansloos is en Juve er niet meer in zit wat de grootste concurrenten zijn qua gebalanceerd elftal.
Beetje geluk Chelsea maar Mourinho gaat te vaak niet van eigen kracht uit wat ie zeker wel heeft. Dat is zijn grootste zwakte naar mijn mening en inzien over voetbal. Ploegen als chelsea en Real moeten altijd naar eigen kracht spelen creativiteit snelheid etc. daar maak je het iedere ploeg mee lastig maar toch zie je Jose vaak indekken , mijn inziens een grote fout. zeker als Barca defensief en in de duels zo zwak is.
Je zag het Vorig jaar bij Barca, Psg, Milan en Munchen hadden Barca in hun greep maar dankzij geluk Messi en pro Barca fluiten zijn ze verder geraakt... op Bayern na dan natuurlijk maar dat is momenteel gewoon de sterkste ploeg denk ik.

24 februari 2014 om 15:02

Gotze krijgt samen met Ribery het hoogste salaris bij Bayern. Zoveel geld vind ik Kroos echt niet waard

24 februari 2014 om 15:38

Serieus wat heeft gotze bewezen? Nog weinig vergeleken met kroos, dan heeft hij zeker gelijk als gotze zoveel verdiend en dan valt het nog mee zit hij zelfs onder gotze... Maar dit krijg je met die mega salarissen.

24 februari 2014 om 19:17

Dan kunnen Neuer, Dante, Boateng, Mandzukic, Alaba, Lahm. Schweinsteiger, ook wel zeggen dat ze meer dan Gotze willen verdienen

ik vind tegenwoordig 4,5 miljoen ook wel echt te weinig voor iemand met zijn kwaliteiten.
Gotze verdiend meer dan het dubbele als nieuwkomer, dan zou ik ook wel mijn vraagtekens gaan zetten.

24 februari 2014 om 14:22

Gotze is het duitse wonderkind en is toch wel een ander type voetballer. 4,5 mljn euro voor een speler die net komt kijken, waar hebben we het over.

24 februari 2014 om 14:28

Ik vind een salaris limiet wel een goeie, maximaal 12 ofzo. Met sponsors verdienen ze nog meer en je kan niet zeggen dat ze financieel te kort komen voor de rest van hun leven.

24 februari 2014 om 14:28

Als je Arsenal - BM ziet en de andere wedstrijden van kroos zou je toch wel aan zijn eisen tegenmoet kunnen komen

24 februari 2014 om 14:42

Vergelijking gaat totaal niet op. Ik zie hier meerdere mensen zo iets posten. Voor de duidelijkheid.

Er wordt steeds die vergelijking gemaakt, maar dat is niet terecht. Het contract van Kroos is al een aantal jaren uit he, dat dateert uit de tijd dat hij net na zijn verhuur weer bij Bayern kwam. Dus het contract van Kroos is 4 jaar oud uit mijn hoofd gezegd, terwijl Gotze juist een paar maanden geleden een contract bij Bayern tekende, logisch dat hij momenteel meer verdiend. Maar dat zal hopelijk straks weer gelijk worden getrokken door Kroos ook 8 miljoen te geven

Jezus alsof hij niet genoeg heeft aan 4,5 mil per jaar

24 februari 2014 om 14:21

Hebben Messi en Iniesta ook niet he?

In verhouding verdient hij weinig ten opzichte van bijvoorbeeld Gotze, terwijl zijn niveau vergelijkbaar is met Gotze. Logisch dus dat je bij contractbesprekingen dus verwacht dat je qua salaris naar je kwaliteit betaald wordt.

25 februari 2014 om 09:20

Wie heeft het hier over Messi en Iniesta?

25 februari 2014 om 09:55

Refererend naar jouw screen name vanzelfsprekend. Maar goed, ik neem aan dat je het punt snapt.

24 februari 2014 om 14:24

Het is niet zo dat hij niet genoeg krijgt, maar ik snap het princiepen wel dat andere spelers meer krijgen die net zo waardevol zijn als hij. Als Gotze en Muller bijvoorbeeld ook 4.5 miljoen zouden verdienen. Dan zou het aan Kroos liggen, maar hij word gewoon minder gewaardeerd als de rest. Aan gezien hij nog steeds minder vraagt als de grootverdieners.

24 februari 2014 om 14:44

Gotze en Muller verdienen meer omdat ze onlangs (bij) tekenden. Het contract van Kroos is al 4 jaar oud, tuurlijk verdienen de bovengenoemde spelers dan meer.

Rooney be like "bitch please".

Maar ff ontopic Kroos verdient nu maar 4.5m omdat hij een jeugdspeler is. Gotze kwam als grote speler die overal 10m+ kon verdienen. Kroos mag best wel 7/8m verdienen, hopelijk wordt hij net als Schweinsteiger en Lahm.

24 februari 2014 om 14:27

Jeugdspeler is hij niet, anders is Januzaj dat ook. Kroos moet niet zeuren want met 5 miljoen per jaar ga je ook niet dood. Je zit bij de beste club ter wereld en krijgt te spelen, wat wil je nog meer.

24 februari 2014 om 14:31

Respect van de club krijgen door meer geld te verdienen. Heeft toch wel een beetje vorm van status te maken. Als jij niet rond het bedrag van Robben/gotze e.a. zit, betekent ook maar dat jij niet bij de "core" groep van het team zit en jij alleen bij zit bij gebrek aan beter.

24 februari 2014 om 14:36

Ik vind dat altijd van die onzinnige opmerkingen. "ja, je verdient toch al een paar miljoen". Voor de normale mens zijn dergelijke bedragen altijd onhaalbaar.

Deze man is echter gezegend met een uitzonderlijk talent waarmee hij tot de top van de wereld behoort in de grootste sport ter wereld. Daar komen heel andere bedragen bij kijken dan bij een kantoorbaantje om de hoek.

Als een speler van vergelijkbaar niveau bij dezelfde club bijna het dubbele verdient dan ben je een idioot als je genoegen neemt met de helft. Kroos heeft de kans om zichzelf financieel onafhankelijk te voetballen. Dat opent ook mogelijkheden voor zijn naasten en hij kan ook de toekomst van zijn volgende generatie(s) veilig stellen. Hij heeft gewoon groot gelijk om zijn contract flink opgewaardeerd te willen zien worden.

Ik zie Manchester United het wel betalen. Moyes heeft dringend versterkingen nodig, en gezien het feit dat ze waarschijnlijk de Champions League mislopen zullen ze spelers moeten lokken met meer geld. Zou in ieder geval een prima aankoop voor ze zijn.

Dat willen we allemaal wel denk ik, zal het zo eens even voorleggen aan mijn baas.

24 februari 2014 om 15:37

Voor 18,60 per uur zal ik ook nog wel mn hand over mn hart strijken.

Zoiezo zou je bij Bayern geen ongelofelijke bedragen zien, de club is altijd wel lager met dat soort dingen . Lahm speelt er al zijn hele leven en verdient niet meer dan 6 miljoen als
Ik me
Niet vergis ?

24 februari 2014 om 14:37

Lahm was dan ook een rechtsback. In de regel is het altijd zo dat spitsen en aanvallend ingestelde spelers veel meer verdienen dan verdedigers en keepers.

24 februari 2014 om 14:40

Nou, de salarissen bij Bayern zijn ook niet misselijk hoor, gewoon wat je bij de absolute top verdiend. Lahm, Schweinsteiger en Ribery verdienen alle drie rond 10 miljoen per jaar. Maar ik denk niet dat het bij andere topclubs anders is hoor.

slordig dat ze Jose Callejon niet melden, die ging ook zeker van Real naar Napoli! Alvaro moet blijven, prima rechtsback om erbij te hebben voor Real, verdedigend prima aanvallend geen wonder maar dat geeft niet.

Veln hier onderschatten Kroos.

Kroos was dé beste speler vorige seizoen tot dat hij geblesseerd raakte. Uiteindelijk was Ribbery dat maar Kroos was toch o zo belangerijk. Geweldige speler die zowel als controlerend kan ballen als 10' wat hij in feite is. Speelt altijd super en is zéér beslissend.

Zieke wereld en bijna iedereen hier vindt het maar normaal. Je verdient veel meer dan je ooit in je leven op kan en dan wil je meer omdat anderen meer hebben. Geld maakt ziek, ziek, ziek! (niet tegen Kroos want dit geldt voor zo veel spelers).

echt raar dat mensen hier durven te zeggen dat bayern hier goed aan doet en kroos het niet verdient
nou sorry maar hij verdient het meer dan 1 van de grootverdieners (gotzë)
en ik zou hem gewoon die 9 a 10 miljoen geven want hoewel hij niet altijd opvalt in het veldt is hij de afgelopen jaren zeker een van de steunpilaren van bayern geworden op het middenveld en ik vindt het onzin dat het bestuur van bayern wel zo een salaris aan een talent dat 2 jaar leuk meedoet in de bundesliga uitbetaald en niet aan een van je toppers dus...

en ik vindt het zo en zo onzin dat al die gasten zoveel verdienen maar ja dat is voetbal tegenwoordig he

Natuurlijk moet je dit allemaal in verhouding bekijken. Maar ik blijft het raar vinden gewoon, zeiken over een salaris van 4miljoen. Wat vervelend toch ;

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren