Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Kramer kan Feyenoord verlaten voor Engels avontuur

Laatste update:
/
Bij Sassuolo benadrukt men dat Napoli niet de enige gegadigde is om Matteo Politano over te nemen. Zo zou Juventus ook in de race zijn voor de vleugelaanvaller, ook al wordt dat door la Vecchia Signora ontkent. (Diverse Italiaanse media)
/
Stoke City en Galatasaray zijn het eens over Badou Ndiaye. De Senegalees international komt voor een bedrag van 17 miljoen euro naar the Potters en de laatste plooien zullen in de komende dagen worden gladgestreken. (Sky Sports)
/
Michiel Kramer vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Engeland. De spits, die mag vertrekken bij Feyenoord, is naar verluidt in beeld bij Bolton Wanderers. (The Sun)
/
Bryan Cristante wordt gevolgd door Internazionale, Juventus en Napoli. De middenvelder, door Benfica verhuurd aan Atalanta, acht zichzelf echter wel geschikt voor de Premier League. (Corierre della Sera)
/
De Nederlandse enclave bij Maccabi Haifa wordt mogelijk uitgebreid met Etiënne Reijnen. De onderhandelingen tussen de Israëlische club en FC Groningen bevinden zich reeds in een vergevorderd stadium. (RTV Noord)
/
Marc Bartra keert na anderhalf seizoen weer terug naar LaLiga. De verdediger van Borussia Dortmund is onderweg naar Real Betis, dat hem waarschijnlijk eerst huurt. (BILD)
Zou jij Bolton Wanderers een goede club vinden voor Michiel Kramer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie stap vooruit voor Kramer.

30 januari 2018 om 16:10

zeker dan haal je toch het maximimale uit zowel sportief een stapje hoger dan Feyenoord maar financieel zeker twee stapjes

30 januari 2018 om 16:22

Sportief zeker niet hoor. Financieel wel.

30 januari 2018 om 18:29

als die daar gaat spelen sportief toch ook?

30 januari 2018 om 20:00

Feyenoord speelt vrijwel altijd voorrondes Europees. Bolton staat 20e in de Championship.

Lijkt me voor beide partijen een prima stap.

Ik kan alleen maar hopen dat hij zijn voetbalgeluk kan hevinden.
Gun het hem wel.

Bolton staat niet erg hoog in de Championship. Misschien is er een ploeg die er iets beter voor staat waar hij aan de bak zou kunnen?

Wat zjin keuze ook wordt, ik gun hem het allerbeste!

Klinkt opzich mooi voor Kramer, artikel komt wel van the sun. Niet te serieus nemen dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren