Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Kovacic kan terecht in top Bundesliga, Serie A en PL

Laatste update:
/
Rafa Mir lijkt Wolverhampton Wanderers op huurbasis te gaan verlaten voor Las Palmas. De aanvaller geeft aan zelf ook open te staan voor een dienstverband bij de Spaanse degradant. (La Provincia)
/
Als Manchester United erin slaagt om Harry Maguire los te weken bij Leicester City, gaat dat waarschijnlijk ten koste van Marcos Rojo. De Argentijn is de meest logische kandidaat voor een vertrek. (Daily Mirror)
/
Mateo Kovacic wil Real Madrid verlaten om elders meer aan spelen toe te komen. Bayern München, Juventus, Liverpool, Manchester City en Manchester United zijn geïnteresseerd in de middenvelder van Real Madrid. (Marca)
/
Liverpool gaat binnenkort met Besiktas om de tafel om over een transfer van Domagoj Vida te praten. The Reds worden al enige tijd in verband gebracht met de komst van de Kroaat. (Daily Star)
/
West Bromwich Albion heeft geprobeerd om Dwight Gayle in een deal rond Salomón Rondón te betrekken. Newcastle United weigert echter om de aanvaller op huurbasis te laten gaan. (Newcastle Chronicle)
/
Juventus is niet de enige Italiaanse topclub met interesse in Matteo Darmian. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis geeft aan dat de verdediger van Manchester United ook in beeld is bij zijn club. (The Sun)
Denk jij dat Mateo Kovacic deze zomer gaat vertrekken bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat hoop ik dat deze jongen gewoon bij Real blijft! Dit is de opvolger van Modric. Hij is nu al een goede speler en hij is nog jong, dus hij kan zoveel beter worden. Als hij blijft hoop ik wel dat hij dit seizoen meer speeltijd krijgt.

Dat zou idd het volgende debacle zijn na james. Met Bayern zou ik sowieso geen zaken doen als ze dit jaar james niet terugsturen.

23 juli 2018 om 17:12

Hoezo? Bayern heeft toch geen enkele verplichting daartoe? Ook kunnen ze gewoon de afkoopsom betalen, heeft Real er niks over te zeggen

23 juli 2018 om 17:26

350 miljoen betalen? Denk het niet haha.

23 juli 2018 om 17:29

Haha nee dat lijkt me ook niet, ik was dan ook niet helemaal op de hoogte van de afkoopsom.

23 juli 2018 om 17:35

Ze zijn niet verplicht nee, maar mocht t waar zijn dat ze geïnteresseerd zijn in kova, zou ik gezien de goeie relatie van beide clubs ook wat goodwill verwachten van Bayern. Als ze resoluut nietcmee willen werken met een terugkeer van James, dan lijkt t mij volstrekt duidelijk toch dat Real minder meewillend is om Kova ook die kant op te sturen?

23 juli 2018 om 21:38

Dat is ook wel logisch, maargoed, als Bayern Kova wil en Real James terug wil, zal daar vast van alles afgekocht kunnen worden.

23 juli 2018 om 17:14

Wat een onzin Real heeft toch zelf ingestemd met de clausule van James. Ik denk niet dat Kovacic nodig is aangezien Bayern het middenveld al goed bezet heeft

Mocht Kovacic naar Liverpool komen dan zouden Lallana en Wijnaldum van mijn part mogen vertrekken met Milner, Henderson, Keita, Fabinho, Shaqiri, Kovacic en The Ox is het middenveld van Liverpool goed gevuld. Echter zit Liverpool ook nog achter Fekir aan dus lijkt mij onwaarschijnlijk dan Kovacic ook nog komt.

23 juli 2018 om 23:55

Hoe weet je zo zeker dat Liverpool met Fekir bezig is?? Ik lees in bijna alle media dat Liverpool geen poging meer gaat wagen voir Fekir hoor. Klopp vertelde in een interview bij de Daily Mirror dat hij waarschijnlijk niemand meer gaat halen. Ook Liverpool Echo meldt dat Liverpool niet meer het budget heeft voor Fekir en de voorzitter van Olympique Lyon (Aulas) denkt dat Fekir gewoon in Lyon blijft.

Kovacic is een voetballer die thuis hort in de basis.

Gewoon 1 of 2 jaar verhuren, maar niet verkopen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren