Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman wil middenveld met PSV'er versterken

Laatste update:
/
Arsenal gaat in januari een nieuwe poging wagen om Aleksandr Kokorin te contracteren. Dynamo Moskou bevestigde onlangs dat de Londenaren de aanvaller dit seizoen wilden huren, maar de Russen zijn enkel bereid om de 24-jarige international te verkopen. Manager Arsène Wenger heeft daarom besloten dat hij in de volgende transferperiode alsnog een bod op de flamboyante Kokorin gaat uitbrengen. (The Sun)
/
Zach Clough gaat een nieuw contract tekenen bij Bolton Wanderers. De twintigjarige aanvaller geldt als een van de grootste talenten van de Championship en Manchester United zou hem graag willen overnemen, terwijl ook Arsenal op het vinkentouw zou zitten voor de in Manchester geboren Clough. De spits gaat echter waarschijnlijk een nieuwe vierjarige verbintenis tekenen in het Macron Stadium. (Daily Star)
/
Adam Maher wordt mogelijk de volgende Nederlandse voetballer bij Southampton. De 22-jarige middenvelder van PSV wordt scherp in de gaten gehouden door de scouts van manager Ronald Koeman en het valt niet uit te sluiten dat er in januari een bod wordt uitgebracht. De vijfvoudig Oranje-international speelt sinds 2013 voor PSV en heeft er nog een contract tot de zomer van 2018. (Diverse Engelse media)
/
De talentspeurders van Manchester City in Spanje maken overuren. José Ángel Pozo keert vermoedelijk terug naar Manchester City; hij maakt indruk bij Almería. Wie ook indruk maakt in Spanje is José María Amo. Zijn huidige club Sevilla probeert hem te strikken met een langdurige verbintenis, maar Manchester City is dus ook in de markt voor ‘de nieuwe Sergio Ramos’. (Daily Star)
/
Dat Newcastle United het lastig heeft is volgens manager Steve McClaren geen wonder. “Het heeft tijd nodig om Newcastle United weer richting de top te krijgen. Ik denk zeker drie transferperiodes. Iedereen bij de club hier is fantastisch. Ik ben echt onder de indruk van directeur Lee Charnley, met zijn visie en wat hij wil met de club”, aldus de ex-manager van onder meer FC Twente. (the Guardian)
Is Adam Maher goed genoeg voor een club als Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, wat een grap. Van semi-flop bij PSV naar de Premier League. Ik weet niet wat die zaakwaarnemer of journalist gerookt heeft dit weekend maar ik zou het graag een keer willen proberen!

Wellicht dat PSV dan nog winst oo hem weet te behalen

19 oktober 2015 om 12:38

Als Koeman slim is koopt hij een andere middenvelder van Psv, namelijk guadrado.
Als ajax fan zeg ok dat deze jongen de beste eredivisie spwler is.

19 oktober 2015 om 12:38

Speler

19 oktober 2015 om 13:41

PSV zal Guardado echt niet laten gaan

19 oktober 2015 om 14:55

Guadrado is ook al 28 ofzoiets. Weinig restwaarde. Wel een goede speler, idd. Ik zie koeman nog wel vilhena oppikken deze zomer, gratis. Maher lekker bij psv laten.

19 oktober 2015 om 17:34

Maher haalt inderdaad niet het niveau bij PSV. Guardado daarentegen is de beste man bij psv.

Strik er om heen en naar Engeland sturen! En dan van de winter Leroy Fer oppikken bij Qpr.

19 oktober 2015 om 12:45

Hahaha dat dacht ik ook meteen! Maher is gewoon niet goed genoeg en veel te bang hij trekt net zoals narsingh altijd het voetje in en gaan die duels nooit aan. Jammer maar voor hem zou southampton een mooie club zijn.

Maher is zwaar overschat. Die heeft niks te zoeken bij Southampton. Wat mij betreft kan Koeman beter voor Fer gaan, of als het zo nodig een Psv'er moet zijn Jorrit Hendrix. Dat zijn tenminste jongens die het talent hebben om in de PL te spelen.

Verder: als hij toch cadeautjes aan Nederlandse clubs gaat geven door onnodige spelers weg te kopen, mag hij ook nog wel even in Amsterdam stoppen en Boilesen overnemen van Ajax.

19 oktober 2015 om 12:21

Maar fer speel heel het seizoen maar kom nooit door de medische keuring heel vaag.

19 oktober 2015 om 12:46

Komt door ik geloof zijn knie. Hij heeft daar ooit een zware blessure gehad en clubs zien dat vaak als risico en laten dan zo'n speler niet door de medische keuring.

Dat zou volgens mij een grote fout zijn van Koeman. Als je te licht bent voor Psv, ga je het zeker niet redden in de PL, maar ik weet niet hoe betrouwbaar de berichtgeving is

Heeft niks te zoeken bij Southampton kan nog geen fatsoenlijke pot spelen bij PSV

Pozo is verkocht aan Almeria VZ!

20 oktober 2015 om 14:02

Ja, ze willen hem terug kopen!!

Als dit zo is en Koeman Maher echt wil hebben dan moet Brands hem snel verkopen desnoods zelf langs brengen en snel terug lol.

Vind Maher geen toegevoegde waarde hebben dus mag hij zo snel mogelijk weg.

Strik erom en afleveren In Southampton

Ik zou me doodlachen als hij onder Koeman ineens de sterren van de hemel speelt :-)

Zou een vreemde transfer zijn. Past in het rijtje Cuco Martina.

Maher naar Southampton geen goeie keus hij redt het niet eens bij PSV en dan naar Engeland hij is fysiek en lichamelijk niet geschikt voor Engeland beter voor hem nog minimaal 2 jaar PSV of naar Portugal gaan Sporting Portugal of zo dat is zijn plafond maar dit moet die uit zen hoofd zetten gaat zwaar bank zitten daar.

Dit is weer net zo'n vreemd verhaal als met Vilhena. Waarom wil je een speler die in de eredivisie niet uitblinkt en geen vaste basisplaats heeft naar de subtop van de BPL willen halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren