Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: KNVB wil afscheid Advocaat met duel in Boekarest

Laatste update:
/
Er gingen al eerder geruchten dat Juan Mata een aanbod uit China naast zich neer heeft gelegd en nu is ook duidelijk waar de middenvelder van Manchester United ‘nee’ tegen heeft gezegd. De Spanjaard kon in het Verre Oosten maar liefst 422 duizend euro per week gaan verdienen. (The Sun)
/
RB Leipzig had geen afscheid genomen van Naby Keïta als de middenvelder niet over een transferclausule in zijn contract zou beschikken. Die Roten Bullen hadden niet verwacht dat Liverpool zo snel al toe zou slaan. (ESPN)
/
De KNVB wil dat het Nederlands elftal op 9 november oefent tegen Roemenië in Boekarest. Het duel, dat enkele dagen na de vriendschappelijke interland tegen Schotland wordt afgewerkt, wordt in principe de laatste wedstrijd van Dick Advocaat als bondscoach. (Algemeen Dagblad)
/
Ryan Bertrand is naar verluidt in beeld om Benjamin Mendy te vervangen bij Manchester City en de linksback heeft zelf wel oren naar een transfer. The Citizens melden zich in januari mogelijk bij Southampton. (Daily Mail)
/
Real Madrid heeft een alternatief voor Harry Kane op het oog. Als het de Koninklijke niet lukt om zaken te doen met Tottenham Hotspur, moet Marcus Rashford opgepikt worden bij Manchester United. (Don Balón)
/
Joris Mallet gaat Sint-Truiden mogelijk binnen afzienbare tijd verlaten. Zowel Sampdoria als Olympique Marseille heeft het voorzien op de aanvallende middenvelder. (L’Équipe)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Net zoals Advocaat geen moeite deed om aan het doelsaldo te werken, doet de KNVB geen moeite om advocaat een mooie afscheidsduel te gunnen ( Roemenië) Haha

Roemenie? Kom op zeg er is toch wel wat beters te vinden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren