Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: KNVB maakt werk van voorkomen ‘Ziyech-scenario’

Laatste update:
/
Andrea Belotti gaat niet in op de avances van Chelsea. De spits heeft besloten om een nieuw contract te gaan ondertekenen bij Torino. (Daily Star)
/
Tottenham Hotspur is niet de enige Engelse club met interesse in André Gomes. José Mourinho denkt erover na om de middenvelder naar Manchester United te halen. (Daily Star)
/
De KNVB maakt werk van het oproepen van Sofyan Amrabat. De middenvelder van Feyenoord wordt mogelijk volgende week al opgenomen in de selectie van Jong Oranje voor de kwalificatiewedstrijden tegen Jong Letland en Jong Oekraïne. (NOS)
/
Jay Jay Okocha hoopt dat Tammy Abraham voor Nigeria kiest. De icoon van het Afrikaanse land denkt dat Abraham bij de Super Eagles een grotere kans maakt om op een WK te spelen. (Daily Star)
/
De toekomst van Ferhat Cogalan ligt mogelijk in de top van de Premier League. Manchester United en Arsenal zijn behoorlijk onder de indruk van de vijftienjarige middenvelder van Valencia. (The Sun)
/
Arsenal gaat spoedig om de tafel met Aaron Ramsey en Danny Welbeck. The Gunners willen voorkomen dat het duo in de toekomst transfervrij de deur uitloopt. (Daily Mail)
Denk jij dat Sofyan Amrabat voor het Nederlands elftal gaat kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

99%kans dat deze jonge voor marokko gaat voetballen. Jammer maar helaas voor het nederlandse voetbal....

23 september 2017 om 14:54

Who cares, we hebben F. de Jong!

23 september 2017 om 14:56

Zijn nou niet echt dezelfde type spelers he.

23 september 2017 om 14:57

Want met 1 groot talent gaan we het redden komende jaren..

23 september 2017 om 15:06

Zijn wel meer dingen waar je met 1 in de zoveel tijd het niet echt gaat redden.

23 september 2017 om 15:44

Nou ja we hebben Donny ook nog!

23 september 2017 om 16:09

Dat moet ik nog maar zien, over zijn naamgenoot Siem werden soortgelijke dingen gezegd en die heeft t nou ook niet echt bepaald gemaakt

23 september 2017 om 14:57

Er spelen betere spelers op zijn positie in het Nederlands elftal,en daarnaast is Amrabat een Marokaan in hart en nieren.

23 september 2017 om 15:12

Welke spelers dan? En hoezo een Marokkaan in hart en nieren?

23 september 2017 om 16:04

Dat werd ook over Ziyech gezegd toen hij voor Marokko koos.

''propper en Van Ginkel zijn toch beter.''

Ik herinner me toen voorspeld werd door velen dat Van Ginkel een wereldklasse speler zou worden. Hij zou het ook geweldig gaan doen bij Chelsea. Dit zeiden vele fans en ook analytici. Maar dat zeggen ze nu niet meer.....

Net zoals Van Aanholt een topper zou worden. Net zoals hoe Van der Wiel de nieuwe Dani Alves zou zijn. Net zoals hoe Depay zou schitteren bij United.

Iedere jonge speler wordt tegenwoordig een TOP Talent genoemd. Iedere jonge speler die een beetje kan voetballen en bij Ajax, Feyenoord of PSV in de jeugd zit wordt een verschrikkelijk mooie toekomst voorspeld. Net zoals die Frenkie de Jong. Over een jaar heeft hij een dip en hoor je iedereen negatief over hem praten. Weet je nog toen Veltman 1 van de beste verdedigers zou worden? Of hoe Analitici zoals Hugo Borst en Yoeri Mulder bij Studio Voetbal vroeger voorspelden dat die jonge Bruma de nieuwe jaap stam zou worden. ''hij speelt in de jeugd van Chelsea, hij is jong maar Oranje moet hem oproepen!!'' Zulke teksten hoorde je live op tv haha. Mensen lijken het allemaal te vergeten.

Ik trap niet meer in de hype rondom jonge spelers.

Een speler van 18 kan geweldig zijn totdat hij met fysiek sterkere spelers moet spelen en sneller moet reageren op het veld. Depay in NL is geweldig. Hij is fysiek sterk vergeleken met Cambuur verdedigers...... in de PL is het een gemiddeld jongetje, verre van even sterk als verdedigers van West Brom. Daarnaast moet hij ineens in 1 seconde reageren in plaats van 10. Ineens kun je niet meer 10/15 seconden lang lopen met de bal en een keuze maken. Ineens moet je gelijk kaatsen of een snelle paas geven voordat er druk op je wordt gezet.

Afgelopen week keek ik weer eens naar de Eredivisie samenvattingen. Ben vergeten welke speler het was maar de commentator deed er lyrisch over en er werd hem gelijk een pracht toekomst voorspeld. Hij scoorde een prachtgoal...... hij kreeg wel alle tijd om met de bal te lopen. In Engeland gebeurt zoiets niet.

23 september 2017 om 16:09

In potentie is hij zeker beter dan Strootman die er nu in staat

Oh ja oproepen voor Jong Oranje, dat helpt! Maar hij gaat toch voor Marokko kiezen.

23 september 2017 om 15:47

Ja dat helpt zeker als hij gaat spelen, want dan is hij weer overgestapt van land en deze keer kan hij dan niet meer terug.

23 september 2017 om 18:05

Hij is al een paar keer geselecteerd voor het Marokkaanse elftal, dus waarom zou hij de overstap überhaupt maken naar een jeugdig elftal?

Hy heeft al een x een uitnodiging van maroc geaccepteerd alleen toen nog niet gespeeld dus waarschijnlijk kiest die voor marocco

De Knvb bepaalt wie er geselecteerd wordt en wie niet? Is dat niet de taak van de bondscoach? Het zou wel het een en ander verklaren, maar toch een vreemde gang van zaken als het echt zo is.

Ik snap dat echt niet. Heel je leven woon je in Nederland en dan ga je voor Marokko kiezen. Zo zie je maar weer dat veel Moslims niks met Nederland hebben. Ook heeft Nederland over het algemeen meer kwaliteit.

23 september 2017 om 18:02

Lekker aan het generaliseren met je ''veel moslims niks met Nederland hebben.''
Waarom zou Amrabat voor NL kiezen als er mensen zoals jij tussen zitten die blijkbaar niet zitten te wachten op deze ''moslims''..

23 september 2017 om 18:05

Dat kan je ook niet snappen dat zit in je bloed,en overigens heeft dat niks met Moslims te maken, spelers van elke land die een dubbele paspoort hebben hebben de keuze om te kiezen.

23 september 2017 om 18:15

Ja en dat is gewoon onzin tho. En hoezo generaliseren? Valt me vaak op dat dit soort type spelers voor hun 'vaderland' kiezen. En ik zit niet te wachten op hun kwaliteiten? Natuurlijk wel. Vooral Ziyech was nu heel nodig geweest

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren