Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Klopp laat peperduur duo weggaan bij Liverpool

Laatste update:
/
José Mourinho dook maandagavond op in Kiev, waar hij het kwalificatieduel tussen Oekraïne en Spanje gadesloeg. Aanvankelijk was er vooral hilariteit over de koddige outfit van de Chelsea-manager, maar inmiddels vragen diverse media zich toch af wat de Portugees in het stadion deed. Dat lijkt nu duidelijk: Andriy Yarmolenko bekijken. De aanvaller van Dynamo Kiev wordt genoemd als versterking van de kwakkelende Blues. (AS)
/
Er bestaat onduidelijkheid over Antonio Conte en zijn aanblijven als bondscoach van Italië. Luigi Di Biagio, coach van het belofteneltal, ruikt daardoor zijn kans. “Ik sta tot de beschikking van de bond”, zegt hij. “Het is natuurlijk het beste voor de nationale ploeg als Conte bijtekent, maar anders moet er een oplossing komen. Ik voel me overal klaar voor. In het leven weet je het immers nooit”, aldus Di Biaggio. (Sky Italia)
/
Jürgen Klopp gaat de komende maanden en misschien wel jaren flink doorselecteren bij Liverpool. Met de huidige groep spelers behoort de landstitel volgens de Duitser niet tot de mogelijkheden. De eerste twee voorname slachtoffers zijn Adam Lallana en Christian Benteke. Laatstgenoemde kwam afgelopen zomer nog voor tientallen miljoenen over van Aston Villa, maar is volgens Klopp te licht voor het topniveau. (Daily Mirror)
/
Een van de belangrijkste gegadigden om de eerste aankoop van Klopp te worden, is Jorginho. De Braziliaan moet het middenrif van Liverpool komen verstevigen, maar het is zeer de vraag of hij voor Anfield kiest. De speler van Napoli staat ook op de verlanglijst van Manchester United. Louis van Gaal wil in januari de strijd aangaan om de handtekening van de 23-jarige Jorginho. (Daily Mirror)
/
Sofiane Feghouli wordt gelinkt aan Barcelona en Internazionale, terwijl hij ook in de Premier League heel wat opties heeft. De Algerijnse spelmaker heeft nu ook de mogelijkheid om in Turkije aan de slag te gaan: Fenerbahçe toont namelijk interesse. De Turken bereiden een financieel interessant voorstel voor, maar kunnen Feghouli geen wedstrijden in een Europese topcompetitie bieden. Wordt vervolgd. (AS)
Adam Lallana en Christian Benteke laten vertrekken zou ... zijn van Jürgen Klopp

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat Klopp die 2 zomaar laat gaan, beste afwachten tot januari hoe ze het doen, doen ze het goed dan afwachten tot de zomer en dan een beslissing nemen. Benteke gaat zowiezo niet na 5 maanden weg.

benteke te licht... khoop niet de letterlijke betekenis ervan.

Ik hoop dat we Feghouli kunnen contracteren, echt een goede speler.

15 oktober 2015 om 16:41

Ik hoop het eigenlijk niet, want Feghouli is nog jong en het is nog te vroeg om naar turkije te gaan. Ik denk het trouwens ook niet, want hij wil in de Primera Division blijven.

Van Lallana kan ik het nog wel begrijpen, dat is gewoon een paniek aankoop geweest. Bij Benteke heb ik wel mijn twijfels, hoe ik hem nu heb zien spelen vind ik hem zeker een meerwaarde voor het team

Speculaties meer zijn het niet! Denk dat Klopp in januari weinig gaat doen.. misschien 1 grote aankoop en iets voor de breedte.. tenzij er veel verkocht wordt.

15 oktober 2015 om 01:34

Hij zal hoogstwaarschijnlijk zich gaan focussen op een stabiele centrale middenvelder en een keeper. Denk namelijk dat je met Henderson, Milner en Lucas Leiva niet de oorlog gaat winnen. Emre Can is de enigste topper die je daar heb. Mignolet als keeper komt ook te kort dus is Leno of Karius een serieuze optie.
Christop Kramer is helaas al naar Leverkussen dat was een uitstekende optie geweest voor je middenrif. Echter zijn er nog genoeg opties die Liverpool sterker maken zoals Jorginho, Wanyama, Lars Bender, Cabaye, Ayew, Talisca, Lucas Romero etc

15 oktober 2015 om 16:42

Ik denk dat Ayew en Cabaye niet na 5/6 maanden al weggaan bij hun club. Talisca is een aanvallend ingestelde middenvelde/spits, dus dat is niet echt een optie.

15 oktober 2015 om 16:43

Maar de rest zijn wel goeie opties!!!

Klopp is er nog geen week en zou Benteke, zonder met hem gewerkt te hebben, al te licht bevonden hebben, zelfde geldt voor Lallana. Daily Mirror, weer met de grootste onzin.

14 oktober 2015 om 23:09

Idd en juist Lallana is de laatste. Weken toch weer goed bezig geweest dacht ik. En Benteke is met zijn fysiek en.power toch wel voldoende in de PL + zo goal tegen United maken verdiend zeker.nog even de kans haha. Maar zoals je zegt de bron zegt genoeg,

14 oktober 2015 om 23:57

alleen blinkt lallana op geen enkele positie echt uit

Ik als spursfan zou het best interessant vinden als Benteke word verkocht. Tottenham toonde afgelopen transferperiode serieuze belangstelling maar bood te weinig geld.
Overigens klinkt het ook zeer onwaarschijnlijk dat Klopp, Benteke dit seizoen gelijk gaat verkopen want hij doe het toch wel aardig bij Liverpool.
Tenzij klop al vastberaden een plannetje heeft bedacht. Je weet maar nooit wat er in die vent´s hoofd circuleert. Een van zijn eigenschappen is toch wel zijn koppigheid en zelfvertrouwen natuurlijk.

We zullen zien.

Benteke lijkt me onzin, Lallana heeft tot nu toe echter nog nauwelijks iets laten zien.

Voor Livepool is het op de een of andere manier lastiger om toppers te halen dan voor bv. arsenal terwijl de moglijkheden nagenoeg gelijk zijn volgens mij.
Ik zou het dus als liverpool zijnde meer in de Portugese hoek zoeken.
Spelers als Brahimi, Maicon en Slimani zijn toch uistekend en haalbaar?

Misschien dat klopp via zijn duitse connecties nog wat moois kan regelen, een Bellarabi bv.
Verder zou ik misschien Tevez eens opbellen als ik hem was.

Wat een bs weer. Klopp wilde benteke notabene naar Dortmund halen en nu, terwijl ze nog niet eens hebben getraind samen , is hij te licht.

Hahah vz wat een gelul, paar dagen geleden was het nog dat klopp met zijn huidige spelers door wilde gaan en niemand van Dortmund wilde, toen hoorde je weer dat die spelers van Dortmund wilde kopen , en nu weer spelers verkopen 😂

15 oktober 2015 om 16:45

Dat zijn geen vz geruchten, maar die komen uit de krant.

15 oktober 2015 om 16:46

Een krant* of tijdschrift of website etc. Niet van vz zelf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren