Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus zet grote ster binnenkort te koop

Laatste update:
/
Naast Morgan Schneiderlin en Kevin Strootman heeft Louis van Gaal nog een speler op het oog om zijn middenveld te versterken. De opmerkelijke opmars van Alex Song in het shirt van West Ham United is de coach van Manchester United namelijk niet ontgaan en de Kameroener zit weer op het niveau van zijn Arsenal-periode. Komende zomer zullen the Red Devils een definitief besluit nemen. (Daily Express)
/
Mogelijk vertrekken er niet één, maar twee spelers van Benfica naar Valencia. De club uit de sinaasappelstad haalde Enzo Pérez reeds op en overweegt nu ook Nicolás Gaitán aan te trekken. De 26-jarige Argentijn wordt door tal van clubs begeerd: de vraag is of hij graag nu direct hogerop gaat, of wil wachten. Veel Engelse clubs willen in de zomer zakendoen met Benfica en ook Paris Saint-Germain staat in de wachtrij. (Levante-EMV)
/
In Turijn is men er inmiddels van doordrongen dat het ondoenlijk is Paul Pogba in Italië te houden. Juventus kan simpelweg niet wedijveren met de grote clubs uit Engeland en Spanje en zal de speler komende zomer te koop zetten: de hoogste bieder zal met de handtekening van de jonge Fransman aan de haal gaan. Juve zal een gedeelte van dat geld investeren in de komst van bijvoorbeeld Radamel Falcao of Edinson Cavani. (La Gazzetta dello Sport)
/
Tim Janssen ging met Willem II mee op trainingskamp, maar kreeg geen contract aangeboden. Mogelijk keert hij nu terug naar NEC: als de Nijmeegse club besluit om een extra aanvaller aan te trekken, is de 28-jarige Janssen één van de kandidaten voor die positie. Janssen speelde tussen 2007 en 2009 al voor NEC, voordat hij naar Denemarken vertrok. Momenteel zit de spits zonder club. (Omroep Gelderland)
/
Sunderland staat op het punt om zich te versterken met Jermain Defoe. Dat verklapt Alan Pardew, coach van Crystal Palace, die de aanvaller ook wilde halen: "Ik denk dat het een goede aanwinst is voor Sunderland", zegt Pardew. "Jermain is een echte doelpuntenmaker, dus ik denk dat hij ze sterker maakt." Als onderdeel van de deal lijkt Jozy Altidore naar Toronto FC te gaan. (Sky Sports)
Juventus moet Paul Pogba juist proberen te behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon verkopen, ze krijgen er waarschijnlijk toch een veelste hoog bedrag voor. Daar kunnen ze het team weer mee versterken.

16 januari 2015 om 02:23

Inderdaad, zo'n speler moet niet in de serie A spelen, voor mij mag hij naar de premier league of de primera division, dit omdat hij zich dan beter kan ontwikkelen!
Verkopen die handel!!

16 januari 2015 om 02:32

Wat een onzin praten jullie beiden.. altijd maar doen alsof de serie a een lelijk eendje is, is niet de beste competitie dat klopt, maar er is niets mis mee. Voetballen genoeg toppers en is leuk om te kijken. Plus hij ontwikkelt zich juist zeer goed in de serie a blijft beter worden. heeft het prima naar zijn zin daar.. dus waarom gewoon verkopen? Volgend jaar is de intresse er nog steeds en is Pogba nog beter en meer waard.

Tja een dilemma. Als hij blijft en zn contract loopt af zonder dat hij verlengt is hij veel goedkoper of je verkoopt hem maar je bent een van je beste spelers kwijt.

16 januari 2015 om 00:44

Percies dit, ke kan hem echt wel behouden tot zn contract afloopt maar dan brengt hij geen 70 a 80 miljoen

16 januari 2015 om 02:54

Hij heeft onlangs zijn contract verlengd tot medio 2019. Dus die ligt nog lang vast. Juve kan over anderhalf jaar nog steeds een monsterbedrag vragen en mogelijk ook vangen.

Ik dacht dat ze het over supertalent bnou marzouk hebben

16 januari 2015 om 00:44

Helaas is dat geen supertalent, wat pogba wel is

Op een of andere manier hoop ik dat hij naar Arsenal gaat. Lekker iets meer defensief laten spelen, kan volgensmij een uitstekende breker zijn. Hij heeft zelf ook wel eens aangegeven dat hij cvm geen misselijke positie vind. Is alleen wel jammer van zijn aanvallende vermogen

16 januari 2015 om 00:52

Pogba in cvm is verspilling van zn kwaliteiten. Hij is een speler die uit het niets van alles kan met zijn geweldige passes en schoten, dus op cvm zal dit veel minder uit de verf komen.

16 januari 2015 om 01:17

Is geen vooruitgang tegenover Juventus. Real Madrid, Barcelona en Bayern Munchen zijn de enige ploegen die zo'n speler kunnen kopen en ook echt beter zijn dan Juventus.

16 januari 2015 om 01:47

Haal Barcelona maar weg, volgens mij kunnen die momenteel even niks kopen.

16 januari 2015 om 02:11

Ach, die zullen wel een manier vinden om die regel te omzeilen, zo gaat dat nu eenmaal met topclubs.

16 januari 2015 om 04:33

Ik zou wel mooi vinden als hij naar real komt kan hij met modric en kroos concureren voor de 2 cm posities.zijn denk ik ook maar weinig teams die zo 70-90 miljoen kunnen spenderen zonder in de problemen te komen.

16 januari 2015 om 09:58

Zonder in de problemen te komen
Real heeft een schuld van dik 600 miljoen die zullen ze langzamerhand toch echt af moeten betalen.
Bron: http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=225034

16 januari 2015 om 17:00

dikke onzin over die schulden die ze binnekort moeten afbetalen en er zit een groots verschil tussen schulden en leningen.
real betaald gewoon netjes haar rekeningen en de leningen die zij hebben dus er is geen enkel probleem wat dat betreft.
ter voorbeeld een gewoon persoon heeft ook een huis en dat geld word geleend van de bank om het te financieren maar als jij netjes je rekeningen betaald is er niks aan de hand.real heeft ook heel veel waarde(eigendommen zoals stadion,speler) en een groot eigen vermogen en het is fiscaal niet de moeite waard om de leningen sneller af te lossen als contractueel vast is gelegt.
en als het echt moet kan perez ook wel wat via sponsering in de club pompen.

wat kranten/roddelpapers melden heb ik weinig behoefte aan want die weten toch niet de exacte data en speculeren vooral.
real heeft afgelopen seizoen een topseizoen gedraaid en zullen weer een recordomzet boeken.en ze hebben genoeg spelers op de loonlijst die ze anders tegen een flinke duit kunnen verkopen of verhuren.

Niemand gaat van Juve naar Arsenal. Pogba gaat alleen hogerop , naar Chelsea , Real of City hoogstwaarschijnlijk.

16 januari 2015 om 01:12

Juventus is Europees niks. Italië is een slechtere competitie. En in de bpl kan hij meer verdienen. En ik zie pogba ook niet Als cvm. Maar was wel mooi geweest

16 januari 2015 om 01:19

En Arsenal is een superploeg Europees? 3-3 in eigen huis tegen Anderlecht en in de competitie is het ook al jarenlang niks meer. Ik snap niet waar al die Arsenal fans de arrogantie vandaan blijven halen, hun ploeg is al enkele jaren niets meer waard.

16 januari 2015 om 07:47

Kijk aub ff op de Uefa dit waar Arsenal op de ranglijst staat van de afgelopen 5 jaar. En was staat juve? Geloof me juve is een mooie club maar ze zijn gewoon afgezakt van de top.
ff opgezocht : Arsenal plaats 8, juve plaats 22 haha die doen het top in europa

16 januari 2015 om 08:45

En toch is Juventus eerder in staat de Champions Leugue te winnen, dan Arsenal.
Juventus is gewoon de betere club. Is de afgelopen jaren wat minder geweest, maar is in staat om weer bij de top te horen.

Sorry, maar in mijn ogen is Arsenal, in Europa, een net niet ploeg. Maar wie weet, wat er in de toekomst gebeurt. Barcelona heeft Europa ook veroverd In pakweg 15 jaar... Ik zie Arsenal dat niet doen, maar wie weet staat er bij hun ook een speler op zoals Messi, Cruijff of beter...

16 januari 2015 om 09:42

Het zegt al genoeg dat je de Uefa ranking erbij moet nemen om aan te tonen dat jouw geliefde Arsenal beter is dan Juventus. Arsenal is consistent in hun prestaties, zowel op Europees als nationaal vlak. Europees geraken ze niet verder dan de kwartfinale en in de PL hebben ze een abonnement op de 4de plek. Geef nu gewoon maar toe dat Arsenal de afgelopen 5 jaar niets heeft gepresteerd terwijl Juventus uit de put genaamd calciopoli is gekropen en meteen weer succesvol was.

Verkopen oor 80mil en dan voor 40mil Dybala halen en dan met overige 40 en standaardbudget Cavani halen. en proberen voor linksback (digne zou mooi zijn, maar hoe haalbaar is die?)

Buffon
Lichtsteiner
Chiellini
Barzagli
Digne/Ogbonn
Vidal
Pirlo
Marchisio
Dybala
Cavani
Tevez
16 januari 2015 om 01:20

Of Digne haalbaar is hangt er vanaf wat er gebeurd met Maxwell, gaat hij nog verlengen of niet, als dat wel gebeurd dan zie ik wel mogelijkheden als hij tenminste salaris wil inleveren.

Heeft in November via Raiola aangegeven open te staan voor verlenging van het contract en PSG wil het ook maar je hoort er nu al een tijd niks meer van. Ook al verlengt Maxwell zie ik hem zeker volgend seizoen een stuk minder spelen, als ze Digne een mooi verhaal kunnen verkopen blijft hij wel.

16 januari 2015 om 01:26

En als Maxwell blijft bij Psg, Hoeveel zou Digne dan moeten kosten? PSG kocht hem voor 15 meen ik? Dan zullen ze nu zelf wel 20-25 willen zeker.

16 januari 2015 om 01:29

Ja zoiets zal het wel zijn want ligt nog tot 2018 vast in Parijs en ik denk niet dat ze hem per se kwijt willen en Digne lijkt het ook wel goed te vinden voor nu.

16 januari 2015 om 01:35

Digne gaat niet weg, maxwell kan nog max 1 jaar door op dit niveau daarna zal digne het overnemen, ook gaat cavani zeker meer dan 50 miljoen kosten.

16 januari 2015 om 10:00

PSG wil toch minimaal het aankoopbedrag van 64 miljoen euro terug? Dacht dat ergens te hebben gelezen.

17 januari 2015 om 17:56

ze proberen inderdaad 64 miljoen ervoor terug te krijgen maar met 50 miljoen+ zie ik ze ook wel akkoord gaan

16 januari 2015 om 01:21

Als we dan toch iemand van PSG gaan halen, laat het dan Verratti zijn. Pirlo kan het ook niet meer belopen en met de verkoop van Pogba zal hij het alleen maar moeilijker krijgen.

16 januari 2015 om 01:27

Verratti zou mooi zijn. Maar is die te betalen als Cavani en Dybala/jovetic komen?

16 januari 2015 om 01:33

Cavani zie ik sowieso niet komen. PSG gaat te veel vragen en zijn verleden bij Napoli maakt het er ook niet gemakkelijker op. Dybala of Jovetic is een no brainer imo. Jovetic heeft zich al bewezen in de Serie A en zal waarschijnelijk ook minder kosten dan Dybala, al zie ik de laatste ontzettend graag komen. Het liefst zie ik Lacazette komen, maar dat is waarschijnelijk een utopie.

Ik hoop dat hij naar de premier league gaat, in mijn ogen echt een premier league speler

Pogba is onhoudbaar voor Juve. Natuurlijk een prachtige club, maar als je een CL wilt winnen moet je toch naar Spanje of Engeland gaan. Jammer dat de Italiaanse competitie zo ver is afgegleden.

PSG scheen een bod te hebben gedaan op poba: verratti cavani, geluk bleek dit maar een gerucht te zijn. Wel zou ik als PSG echt voor pogba ging cavani in een deal betrekken, zo hoef je minder geld neer te leggen waardoor je niet in de problemen komt met de ffp

16 januari 2015 om 01:51

En mocht Pogba niet haalbaar zijn, dan hebben wij ook nog ene Mikel die jullie voor 50 mil op mogen komen pikken

16 januari 2015 om 04:36

Zou toch wel een mooi middenveld worden als hij naar psg gaat met pastore, veratti en matuidi maar denk dat pogba naar de echte top wilt om prijzen te winnen en voor het geld hoeft hij niet naar parijs dat hebben ze in munchen en madrid en londen of manchester ook meer dan genoeg.

16 januari 2015 om 13:10

Alsof manchester of chelsea beter is dan psg

17 januari 2015 om 17:52

@ryan klopt, maar PSG heeft misschien een voordeel aangezien het Frans is en Pogba is geboren en getogen in een plaatsje bij Parijs in de buurt. Maar voor als nog blijft het gewoon een verassing waar hij gaat spelen, we zullen zien :P

Juveforlife 16 januari 2015 om 01:17 #12
Is geen vooruitgang tegenover Juventus. Real Madrid, Barcelona en Bayern Munchen zijn de enige ploegen die zo'n speler kunnen kopen en ook echt beter zijn dan Juventus.

Ben je serieus?? Er zijn nog genoeg andere ploegen die ook echt beter zijn dan Juventus op dit moment. Arsenal is in ieder geval gelijkwaardig, dat is dan wel als je alle factoren meeneemt, dus ook competitie en salaris.

16 januari 2015 om 09:45

In wat voor opzicht is Arsenal gelijkwaardig aan Juventus? Sportief gezien hebben ze al jarenlang niets noemenswaardig gepresteerd en hun ploeg is echt niet zo goed als menig voetbalfan denkt. Het zegt toch genoeg dat ze nog met spelers als Flamini in de basis spelen. het enige wat in Arsenal zijn voordeel speelt is het feit dat ze in een sterkere competitie spelen maar opzich is het geen vooruitgang tegenover dit Juventus.

17 januari 2015 om 17:54

Arsenal kan hem wellicht meer salaris bieden en een beter competitie, maar Juve is zeker wel van een hoger niveau dan Arsenal nu sportief gezien, Barcelona valt trouwens ook af aangezien ze niet meer de transfermarkt op mogen dit seizoen

Hoezo weddrijven? Hij is er al en heeft net verlengd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren