Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus jaagt op Champions League-sensatie

Laatste update:
/
Newcastle United hoopt Lewis Gibson terug te kunnen halen van Everton. De Engels jeugdinternational verliet the Magpies twee jaar geleden nog voor een avontuur in Liverpool. (Daily Mail)
/
Mark Hughes staat mogelijk voor een terugkeer op de Engelse velden. De momenteel werkloze manager is in beeld om de ontslagen José Gomes op te volgen bij het worstelende Reading. (The Sun)
/
Met zijn buitengewone seizoensstart heeft Erling Braut Haland zich in de kijker gespeeld bij de Europese topclubs. Juventus en Napoli zijn allebei nadrukkelijk geïnteresseerd in de Noorse spits van Red Bull Salzburg. (Corriere dello Sport)
/
Manchester United is bezig om een uitgebreid dossier op te stellen over Julian Nagelsmann. De jonge trainer van RB Leipzig wordt op Old Trafford gezien als een mogelijke manager voor de toekomst. (Daily Mail)
/
Er zijn complicaties opgetreden in de onderhandelingen tussen Piotr Zielinski en Napoli over een nieuw contract. I Partenopei willen tot onvrede van de Poolse middenvelder een afkoopclausule van zestig miljoen euro in de verbintenis opnemen. (Il Roma)
/
Sparta Rotterdam hoopt Halil Dervisoglu nog iets langer te kunnen behouden. De aanvaller verkast in principe in januari naar het Engelse Brentford, maar de Spangenaren gaan proberen hem nog een halfjaar langer te kunnen houden. (Voetbal International)
Zie jij Erling Braut Haland op korte termijn al vertrekken bij Red Bull Salzburg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haland moet gewoon stap voor stap richting te top proberen de komen. Een slimme en logische stap zou die naar Leipzig zijn als Werner vertrekt ook gezien ze beiden onder Red Bull vallen. Kleine cultuursaanpassing en hij past in het Duitse voetbal. Ook gewoon altijd spelen natuurlijk.

9 oktober 2019 om 17:51

Die gaat ook gewoon naar Leipzig. Die betalen 15mlj een andere club 100, om ze af te schrikken.

In dat Noorwegen begint wel een aardige generatie zich vorm te geven. Haland, Odegaard, Berge, Ajer. Toch wel bijzonder voor een relatief klein voetballand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren