Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juve identificeert wereldkampioen als opvolger van Pjanic

Laatste update:
/
De toekomst van Lucas Digne ligt mogelijk bij Everton. Marco Silva zou van de Fransman graag zijn eerste aankoop op Goodison Park maken en Marcel Brands hoopt dat Barcelona genoegen neemt met 15,6 miljoen euro. (The Sun)
/
Yehvann Diouf ligt nog een jaar vast bij Troyes en staat in de belangstelling van twee grote clubs. Bayern München en Tottenham Hotspur hebben de negentienjarige doelman op de radar. (beIN Sports)
/
N’Golo Kanté geldt voor Juventus als de voornaamste kandidaat om Miralem Pjanic te vervangen. Chelsea wil echter wel honderd miljoen euro ontvangen voor de wereldkampioen. (Corriere Torino)
/
Lazio heeft een mogelijke vervanger voor Sergej Milinkovic-Savic op het oog. Als de Serviër vertrekt uit de Italiaanse hoofdstad, komt Ramires van Jiangsu Suning in beeld. (Radiosei)
/
Lazio is daarnaast geïnteresseerd in twee spelers van Arsenal. Zowel spits Lucas Pérez, als middenvelder Alex Iwobi is in beeld bij de voormalige werkgever van Stefan de Vrij. (LaLazioSiamoNoi)
/
Abdenasser El Khayati kan ADO Den Haag verlaten voor de Saudische of Turkse competitie. De spelmaker is namelijk in beeld bij Al-Shabab en Konyaspor. (Anwarpress)
Denk jij dat N'Golo Kanté haalbaar is voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haalbaar is tegenwoordig een relatief begrip. Tuurlijk is Kante haalbaar maar hij lijkt niet eens op de type die hij zou moeten vervangen.

Snap niet waarom je een spelmaker zou ruilen voor verdedigende middenvelder. Lijkt me beetje wazig. Je zou ze alleen kunnen wisselen als Pjanic naar Chelsea wil. maar dan moet juventus wel nog opzoek naar een goeie spelmaker, dus echt zeer logisch lijkt me dit niet. gelukkig zijn het de wandelgangen.

Het lijkt wel ofdat alle topploegen het op Chelsea hebben gemunt. Hazard en Courtois naar Real, Willian naar Barca en nu Kanté.

21 juli 2018 om 16:40

Dat krijg je als je geen CL speelt, dan komen de aasgieren even een kijkje nemen. Wacht maar tot een Liverpool 5e word, dan komen ze ook meteen voor Salah en Mane, zo werkt het nou eenmaal..

22 juli 2018 om 08:50

Denk dat dat niet zomaar gebeurd, deden niet mee voor de titel omdat de selectie te dun was 11 man waren beter als city maar de bank was geen kampioen waardig. Nu zit er op de bank wat vorig jaar basis en staan er wereldtoppers in de basis

21 juli 2018 om 20:22

Heeft denk ik ook te maken met het gespeelde spel van Chelsea waar veel spelers waarschijnlijk niet extreem blij mee zijn geweest. De komst van Sarri komt daarvoor ook te laat.

Haha wat een hoop onzin weer, een spelverdeler vervangen voor een stofzuiger. Kanté is altijd welkom bij Juve maar niet voor Pjanic.

Isco, Eriksen en Golovin zijn de spelers die Pjanic zouden kunnen vervangen al hangt aan de eerste 2 een aardig prijskaartje en is Golovin al rond met AS Monaco als het goed is, dan hebben we nog Bentancur maar moet nog veel leren, dus Pjanic behouden graag AUB.

21 juli 2018 om 17:17

Golovin speelt ook teveel voorin en zie ik niet als vervanger van Pjanic. Ook moet golovin nog ervaring opdoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren