Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Inter heeft streepje voor op Juve bij Oranje-international

Laatste update:
/
Achraf Hakimi van Real Madrid kan op veel belangstelling rekenen. De Marokkaans international staat op het lijstje van Sporting Portugal, Real Betis en Newcastle United. (Daily Express)
/
Shakhtar Donetsk gaat deze winter mogelijk tientallen miljoenen incasseren. Zowel Manchester United als Arsenal heeft het namelijk op Fred gemunt, die wordt getaxeerd op ongeveer 35 miljoen euro. (Daily Star)
/
Internazionale lijkt de beste papieren te hebben om Stefan de Vrij op te pikken bij Lazio. Juventus is ook geïnteresseerd, maar moet i Nerazzurri voorrang verlenen. (Corriere dello Sport)
/
Malcom lijkt zijn carrière te vervolgen bij Arsenal. De gesprekken tussen de Londenaren en Girondins Bordeaux over de aanvaller, die ook in de belangstelling staat van Manchester United en Tottenham Hotspur, verlopen voorspoedig. (O Jogo)
/
AS Roma en Benfica voeren gesprekken over een transfer van Bruno Peres. De Italianen willen minstens tien miljoen euro zien voor de verdediger, die mogelijk wordt gehuurd met verplichte optie tot koop. (Il Tempo)
/
De interesse van AC Milan in Ludwig Augustinsson blijkt serieus. De Serie A-club heeft al een bod van vijftien miljoen euro uitgebracht op de linksback van Werder Bremen. (Tuttosport)
Wat lijkt jou de beste optie voor Stefan de Vrij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat hij meer kans heeft om een grote man te worden bij Inter dan bij Juve. Al die ik hem nog liever naar Engeland gaan. Arsenal bijvoorbeeld!

7 januari 2018 om 22:20

Ik zou als ik hem was een keer de stap naar Engeland wagen. Ik vind van Lazio naar Inter op dit moment een stap opzij, alleen in financieel opzicht wellicht een stap omhoog. Vind het ook een klap naar Lazio toe, gezien Inter een directe concurrent is en clubs als Juve wel degelijk een stap omhoog is dus die is nog wel te rechtvaardigen. Hij moet alleen nooit naar Juve gaan want daar is de concurrentie natuurlijk moordent.

Het mooiste zou zijn bij Liverpool naast Van Dijk, aflopend contract dus voor weinig geld op te pikken. Dan heb je als Liverpool zijnde direct de beste centrale verdediging van de PL.

Bij Juve krijgt hij geen kans nu benatia zijn vorm heeft. Chiellini en Barzagli gaan bijtekenen zullen minder vaak gaan spelen. Rugani en Howedes zijn er ook. Volgend seizoen ook Caldara.

Jammer.. Ik had De Vrij graag bij Liverpool gezien.. Liverpool heeft sowieso nog een CV nodig. Matip, Klavan en Lovren komen alle 3 te kort voor een basisplaats. Gomez is nog niet ver genoeg om vaste CV te worden van Liverpool. Liverpool moet nu vol gaan voor Manolas als CV (mocht De Vrij daadwerkelijk niet lukken). Manolas behoort tot de beste CV's van Serie A en heeft een clausule van slechts 37m euro. 37m is een koopje voor kaliber Manolas. Bij Stefan de Vrij snap ik sowieso niet waarom hij naar Inter gaat. Inter is totaal geen stap vooruit t.o.v. Lazio. Juve lijkt me voor hem dan beter. FC Barcelona moet De Vrij sowieso niet doen, want daar komt hij lager in pikorde te staan dan Vermealen, Pique, Umititi en Mascerano. Dat betekent vrij weinig speelminuten. Het liefst zie ik De Vrij gewoon een topduo vormen met Van Dijk bij Liverpool.

7 januari 2018 om 21:49

Zoek de clubsite op van Liverpool F.C. en bel ze op... zeg tegen ze dat ze de Vrij moeten halen. Oja vergeet er niet bij te zeggen dat ik er ook zo over denk ! 😉🙏

7 januari 2018 om 22:49

Ik wil beide (De Vrij en Manolas) graag zien bij Barca dus stuur beter even een mailtje naar de Catalanen!

Eens met @Palombo, Benatia en Chiellini verloopt nu goed en heeft Juve Barzagli, Rugani en Höwedes nog achter de hand en eventueel kan De Sciglio nog centraal maar is meer een LB of een RB.

Ik hoop dat Juve Giménez is haalt van Atletico Madrid blijf ik een ijzersterke verdediger vinden en doet me denken aan Paolo Montero!

Van lazio naar inter is niet echt een hele grote stap lijkt mij. Inter begon sterk maar heeft al een tijdje niet meer gewonnen, lazio doet het elk jaar wel redelijk goed terwijl inter dit seizoen voor het eerst pas weer wat presteert. Juve ook geen optie aangezien die aardig wat centrale verdedigers hebben in chiellini, benatia, barzagli, rugani en höwedes. Zou hem graag zien bij liverpool, de vrij en van dijk samen achterin. Ze zijn dan meteen op elkaar in gespeeld wat ook goed is voor het nederlands elftal 😏

Velen zien hem graag naast van Dijk (ik ook)maar misschien blijft de Vrij graag zelf in de sub-tropen..😉

Zou wel mooi zijn als weer een 3-tal Nederlanders dus mèt Promes in éen team samen speelt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren