Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Hamburger SV ving bot bij Nederlandse spits

Laatste update:
/
Manchester United heeft de onderhandelingen met Ashley Young opgestart. De 29-jarige vleugelaanvaller heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, maar manager Louis van Gaal wil de Engelsman graag langer voor de club behouden. Hij is onder de indruk geraakt van zijn prestaties als wing-back en ziet op die positie toekomst voor Young. Onder meer Real Sociedad zou interesse hebben in de ex-speler van Aston Villa. (ESPN)
/
Steven Gerrard vertrekt na dit seizoen en Los Angeles Galaxy en zijn eega staat al te trappelen. Vrouw Alex is al op huizenjacht gegaan in Californië: “Ik kan niet wachten om die kant op te gaan. Hij heeft een contract voor achttien maanden gekregen, maar ik hoop dat hij langer kan blijven, want ik vind het nu al geweldig hier. Ik denk dat we hier heel erg gelukkig gaan worden, ondanks dat dit Liverpool niet meer is”, zegt ze. (Daily Mirror)
/
Hamburger SV heeft in januari geprobeerd om Bas Dost over te nemen van VfL Wolfsburg. “Ivica Olic leek onhaalbaar en daarom heb ik naar Dost geïnformeerd. Maar trainer Dieter Hecking bleef achter de speler staan en was enorm van hem overtuigd. Dat was best mooi om mee te maken. Gelukkig is het later nog wel gelukt met Olic”, reageert sportief directeur Peter Knäbel. Dost ligt nog tot medio 2017 vast bij Wolfsburg. (Sky)
/
West Ham United hoopt zich te kunnen versterken met Anderson Luiz de Carvalho, kortweg Nenê. De 33-jarige aanvaller liet zijn contract bij het Qatarese Al-Gharafa onlangs ontbinden en kan dus ook buiten de transferperiodes om bij een club een contract tekenen. Beide partijen zijn al met elkaar in gesprek. De Braziliaan speelde eerder voor onder meer Paris Saint-Germain en scoorde in Qatar 20 keer in 43 duels. (Daily Mail)
/
Fernando Llorente heeft een basisplaats bij Juventus, maar de geruchten over een vertrek blijven aanhouden. De 29-jarige aanvaller krijgt naar verluidt de kans om in de zomer over te stappen naar Tottenham Hotspur, dat waarschijnlijk afscheid gaat nemen van Emmanuel Adebayor en Roberto Soldado. 24-voudig Spaans international Llorente, die dit seizoen pas vier keer scoorde, kwam eerder negen jaar uit voor Athletic Club. (RAI)
Bas Dost heeft er goed aan gedaan, bij VfL Wolfsburg te blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt een goeie keus maar kan over paar weken weer goed op de bank zitten

Haha met alle respect. Fernando Lorrente bakt er bij ons in de serie a al vrij weinig van terwijl hij juist precies het type speler is die goed uit de voeten zou moeten kunnen komen in de serie a sterk en lang namelijk. Dan gaat hij echt niet schitteren in de bpl. Zelfs niet bij hotspur. Kan hij beter trug naar spanje.

17 februari 2015 om 20:14

Wat zelfs niet bij tottenham?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren