Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Guidetti kan City-salaris bij transfer handhaven

Laatste update:
/
Bryan Ruiz kan komend seizoen in de Turkse competitie uitkomen. De 27-jarige aanvaller heeft geen trek om met Fulham in de Championship te spelen en staat in de belangstelling van Besiktas. De Zwarte Adelaars eindigden vorig seizoen als derde in de Süper Lig en willen komend seizoen eindelijk weer eens kampioen worden. Ruiz werd eerder ook in verband gebracht met Arsenal, Sunderland, Palermo, Hellas Verona en Hamburger SV. (Sporx)
/
Chelsea wil afscheid nemen van John Obi Mikel. De 27-jarige middenvelder heeft nog een contract tot de zomer van 2017, maar manager José Mourinho ziet geen toegevoegde waarde in de Nigeriaan. Officials van Chelsea hebben de international aangeboden bij een nu nog onbekende Italiaanse club. De speler, die sinds 2006 op Stamford Bridge speelt, kan voor zes miljoen euro worden overgenomen. (Diverse Italiaanse media)
/
John Guidetti keert waarschijnlijk niet terug in de Eredivisie. De 22-jarige aanvaller staat in de belangstelling van Dynamo Moskou en die club is bereid om het jaarsalaris van de Zweed, ter waarde van zo'n twee miljoen euro, te handhaven. Guidetti werd eerder nog in verband gebracht met Feyenoord, Ajax en PSV. De linkspoot heeft bij Manchester City nog een contract tot volgend jaar zomer. (Aftonbladet)
/
Patrice Evra zou al een contract hebben getekend bij Juventus, maar dat blijkt niet waar te zijn. De verdediger weet zelfs helemaal niet of hij wel naar Turijn verhuist, want hij is bijzonder ontdaan door het vertrek van Antonio Conte. De trainer leverde afgelopen dinsdag zijn contract in bij de directie van de Oude Dame. De 33-jarige Evra weet niet of hij wel met Massimiliano Allegri wil samenwerken. (Diverse Italiaanse media)
/
Ricardo Moniz werkte bij Ferencváros met Leonardo samen en hoopt de aanvaller ook bij 1860 München onder zijn hoede te krijgen. 'Leonardo is een goede voetballer die bij ons in het profiel past. Hij kan een man uitspelen en we hebben nog een spits nodig", aldus Moniz. De 31-jarige Leonardo speelde eerder voor Red Bull Salzburg, NAC Breda, Ajax en Feyenoord, maar brak in Nederland nooit echt door. (TZ)
John Guidetti kan beter voor de Eredivisie kiezen in plaats van de Russische competitie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In die videos van City tv zag Guidetti er wel wat dik uit. Of zijn dat gewoon spieren. Vooral zijn buik was niet echt afgetraind.

Die man heeft dus al ruim 6 miljoen op de bankrekening terwijl die maar 1 goed seizoen had.

Je mag zeggen wat je wil maar voor dat geld zou ik lekker naar rusland gaan.

17 juli 2014 om 19:39

Der spelen best veel degelijke spelers in Rusland. Dynamo is zeker geen verkeerde club. Maar hierdoor raakt hij wel helemaal uit beeld.

Evra niet naar Juve? Onze grote vriend Allegri gaat dan waarschijnlijk voor Kevin Constant.
Jammer voor Juventus, maar zoals het er nu voor staat is Roma de te kloppen ploeg.

Zo en zo kan guidetti beter de stap maken naar de eredivisie top om zich zo in de kijker te blijven spelen want ik ben bang dat ie in de russische competitie zal verdwijnen maarja na zijn geweldig seizoen en een klote blessure heeft deze jongen niet meer het niveau gehaald die toen.had ben benieud!

17 juli 2014 om 18:37

Ja inderdaad?... Volgens mij is ie stijf rechts

Linkspoot, lekker hoor VZ! En Robben is zeker tweebenig volgens jullie.. 😃

Besiktas is wel goed bezig met versterken!
Demba Ba en nu Ruiz is echt indrukwekkend.
Ze gaan komend seizoen wel voor de 1ste plaats denk ik.

17 juli 2014 om 19:14

Ruiz is meer een breedteaankoop als ze voor hen gaan. Ba is echter wel indrukwekkend.

17 juli 2014 om 19:21

Ba indrukwekkend? Die gast heeft geen pepernoot geraakt. En dan geven ze hem nog zo'n hoog salaris ook. Om over de transfersom nog maar te zwijgen.
Ze kunnen nog beter voor Harrie Gommans, Frank Demouge of Higdon gaan....

17 juli 2014 om 20:32

Voor de Turkse competitie is Demba Ba echt wel een versterking, die jongen deed het uitstekend bij Newcastle, waarom zou die het bij Besiktas niet goed kunnen doen.
En Bryan Ruiz is echt wel voor basis vriend.

Welke club is nu nog zo gek om Guidetti dat salaris te geven? Allemaal op basis van 1 goed seizoen dus eigenlijk. Het heeft hem financieel in ieder geval absoluut het maximale gebracht al. Voor zo'n salaris zou ik overigens nog heel goed kunnen begrijpen als hij naar Rusland gaat. Je weet nooit of je ooit nog een keer zo'n contract kan tekenen.

VZ, moet je de wandelgangen vol maken ofzo? Eerst om 13.30 een bericht over Leonardo plaatsen maar munchen en nu een beknopte versie ervan in de wandelgangen. Lekker dubbel nieuws lezen, toppers!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren