Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (6/8): Guardiola doet Man United gewaagd voorstel

Laatste update:
/
De komst van Adrián Ramos is nog altijd niet officieel bevestigd en dus maken andere spitsen nog altijd kans op de troon van Robert Lewandowski bij Borussia Dortmund. In Spanje is men er haast zeker van dat Álvaro Morata het wordt. Morata is een prima aanvaller, maar bij Real Madrid komt hij door de moordende concurrentie nauwelijks aan te pas. Hij kost dik tien miljoen euro. (BILD)
/
AS Roma en AC Milan vechten elkaar de tent uit inzake Davide Santon. De vleugelverdediger is een sleutelspeler bij Newcastle United, maar hij heeft door laten schemeren dat hij terug wil keren naar Italië. Of de 23-jarige Santon belangstelling heeft voor AC Milan is nog maar de vraag, omdat hij een verleden heeft bij stadsgenoot Internazionale. (Il Messaggero)
/
Manchester United wil Toni Kroos koste wat kost naar Old Trafford halen, maar zal daar een prijs voor moeten betalen. Niet alleen in harde euro's, maar ook in manschappen. Josep Guardiola is namelijk best bereid mee te werken aan het vertrek van zijn spelmaker, mits daar de komst van Adnan Januzaj tegenover staat. De negentienjarige Belg wordt echter beschouwd als de toekomst van United en mag in principe niet weg. (BILD)
/
Javier Pastore is niet van plan te vertrekken bij Paris Saint-Germain. De aanvallende middenvelder zit regelmatig op de bank; dit seizoen startte hij in de Ligue 1 slechts twaalf keer in de basis. “Maar hij is blij”, zegt zaakwaarnemer Marcelo Simonian. “Hij voelt zich goed en hij werkt goed samen met zijn teamgenoten en de trainers. Hij denkt alleen aan Paris Saint-Germain”, klinkt het. (Le Parisien)
/
Matthias Ginter leek op weg naar Engeland, maar het heeft er nu alle schijn van dat de twintigjarige verdediger toch in Duitsland blijft. De verdediger van SC Freiburg, die in de belangstelling stond van Arsenal en Manchester United, ligt op koers om een contract bij Borussia Dortmund te tekenen. Die club betaalt circa tien miljoen euro voor het Duitse toptalent. (BILD)
Als Manchester United besluit Adnan Januzaj te laten gaan...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Never! Geweldige voetballer kroos, maar januzaj is potentieel een absute wereld top.

6 april 2014 om 17:07

Weken geleden is hetzelfde bericht al eens geplaatst.
United wil hem behouden en heeft geld zat dus als Bayern teveel geld wil voor Kroos dan zou ik gewoon verder kijken.

6 april 2014 om 17:08

Januzaj heeft een paar keer goed gespeeld en is al absolute wereldtop in potentie?kijk naar Quaresma
Had zogezegd meer talent als CR7 en kijk nu

6 april 2014 om 17:31

Speelt gewoon een heel seizoen uitstekend, dat jij een paar wedstrijdjes hebt gezien zegt weinig.

Kroos heeft 1 jaar op zn contract, en voor Januzaj heeft United al 10 andere clubs klaar staan die het dubbele willen betalen dan Kroos zn transfersom.

6 april 2014 om 17:45

Had ook meer talent, maar qua mentaliteit was hij juist het tegenovergestelde van Ronaldo, en dat heeft hem genekt.

Lastig voorstel, denk persoonlijk dat United Januzaj zeker niet zal verkopen. Ongelooflijk groot talent!

6 april 2014 om 17:09

Kroos heeft maar een 1 jarig contract meer. Dus kan Januzaj lekker blijven waar hij is

Ginter zou een goede aankoop zijn voor Borussia!

-
Álvaro Morata zou een prima opvolger zijn voor Lewandowski misschien zelfs wel een meester zet! Ik denk als die jongen het vertrouwen krijgt er op los kan scoren in Duitsland.
Ik ben toch benieuwd hoe dat gaat dadelijk Lewandowski en Mandžukić allebei op 17 competitie treffers worden die elkaars concurrent of vertrekt Mandžukić? Eigenlijk is het een nutteloze aankoop of gewoon in de breedte?
-
Toni Kroos wil graag naar United maar misschien voelt Adnan Januzaj zich ook wel gevleid door interesse van Bayren. Het zou een mooie ruil zijn en ik zou wel willen weten wat Pep. van Adnan kan maken en of die ook echt een rol zou kunnen krijgen in dat elftal

United doet dit niet. Ik ga ervan uit dat United niet zo dom is.

6 april 2014 om 18:31

Onderschat de voetbalwereld niet.

6 april 2014 om 18:35

Onderschat United niet.

7 april 2014 om 00:42

En chelsea heeft ewn goede transferbeleid grapjas

6 april 2014 om 20:28

zo dom zijn ze wel als je het lijstje gezien hebt van wat ze willen zijn ze niet altijd bepaald slim!

6 april 2014 om 20:34

???

6 april 2014 om 20:43

je lees af en toe dat ze bepaalde spelers halen die niet bij dat niveau passen.

6 april 2014 om 22:58

1. Zijn geruchten 2. Is totaal irrelevant, het gaat hier om de verkoop van Januzaj/komst van Kroos en niet om het aanstellen van een B-speler die te min is.

6 april 2014 om 23:16

ik geloof ook niet dat united zo gek is maar we zullen het moeten afwachten!

Onvoorspelbaar eigenlijk hoe het met Pastore gelopen is. Werd als een groot talent binnen gehaald bij Psg, voor een bedrag van maar liefst 42miljoen euro. Hij heeft het echter nooit waargemaakt en zit nu, terecht, op de bank. Tegen Chelsea maakte hij overigens wel een heerlijk doelpunt.

Kom op hey, een wereldklasse speler ruilen tegen een potentiële wereldklasse speler ?? Spontane Lachkrampen hierzo !!! Laat Januszaj maar lekker in Manchester , niet nodig in München . Wat een verhalen verzinnen ze

6 april 2014 om 17:39

Tja... januzaj is talentje maar als ie flopt is united genaaid. Nu kunnen ze een werelddeal maken. Gwn doenâ„¢

6 april 2014 om 22:38

Januzaj is al te goed om te floppen

6 april 2014 om 22:59

Hoezo, het is niet speler tegen speler ruilen, United zal alsnog een geldbedrag moeten betalen.

Ik zie niet in wat Bayern met Januzaj moet. Kroos is een topspeler, zou bij elke ploeg ter wereld zijn plek hebben. Januzaj is een leuke talentje, maar die hebben ze bij Bayern ook wel rondlopen met bijvoorbeeld Hjöjberg. Als je als United een talentje kan inruilen voor een wereldtopper, dan ben je gek als je dat niet doet.

6 april 2014 om 21:27

Hojberg vergelijken met Januzaj? Hojberg heeft nog echt niks laten zien.

6 april 2014 om 22:40

Een talentje ruilen voor Kroos is prima.. supertalent Januzaj ruilen voor hem is niet oke. Zelfs als Januzaj op dit niveau blijft en zich helemaal niet meer ontwikkelt dan kan kan hij nog 15 jaar voor United spelen.

Moordende concurrentie bij Real? Op Benzema na hebben ze toch geen andere spits(dan zie ik CR en Bale niet als spits)

7 april 2014 om 08:12

morata

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren