Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Galatasaray gaat voor topverdediger uit Milaan

Laatste update:
/
Manchester City kan Marco Reus vergeten. De 25-jarige aanvallende middenvelder zou bij de regerend kampioen van Engeland 255.000 euro per week kunnen verdienen, maar hij is niet van plan om naar de Premier League te verkassen. De Duits international geeft er de voorkeur aan om nog even in eigen land te blijven en Bayern München lijkt dan ook de meeste kans te maken op de komst van Reus. (Daily Mirror)
/
Tottenham Hotspur nam DeAndre Yedlin in de zomer over van Seattle Sounders, maar de verdediger zou het huidige seizoen nog bij de club uit Washington afmaken. De 21-jarige Amerikaan komt mogelijk toch vervroegd naar White Hart Lane. Hij verkrijgt binnenkort namelijk een Lets paspoort (zijn oma komt uit Letland) en kan daarmee zonder problemen in januari een werkvergunning krijgen in de Premier League. (Daily Mirror)
/
De samenwerking tussen Nemanja Vidic en Internazionale valt tegen en er werd al gespeculeerd over een terugkeer van de Serviër naar Old Trafford. De routinier heeft echter meer opties: Galatasaray hoopt de stopper in januari voor een half jaar te huren met een optie tot koop. De 33-jarige Vidic staat nog tot medio 2017 onder contract in Milaan, maar de kans is aanwezig dat de Italianen mee zullen werken aan een vertrek. (Diverse Turkse media)
/
Brooklyn Beckham, de zoon van oud-Manchester United-middenvelder David, gaat definitief aan de slag bij Arsenal. Het vijftienjarige talent heeft in de wedstrijden en tijdens trainingen in de jeugd van the Gunners indruk gemaakt en kan een meerjarig contract tekenen als hij zestien jaar oud is. United en Chelsea hadden ook interesse in Beckham. De twaalfjarige Romeo en negenjarige Cruz Beckham spelen ook bij Arsenal. (Daily Mail)
/
Alfons Groenendijk keert mogelijk sneller dan verwacht weer terug naar Nederland. De vijftigjarige ex-trainer van onder meer Jong Ajax en Willem II ging in de zomer als technisch directeur aan de slag bij Universitatea Cluj, maar staat met trainer George Ogararu onder druk. De supporters schreeuwen al om het vertrek van het tweetal. Cluj verloor zaterdag van Petrolul en staat in de degradatiezone van de Liga 1. (Look TV)
Nemanja Vidic moet vertrekken bij Internazionale

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vidic valt helaas tegen en mag van mij wel weg. Maar daar moeten wij wel Semih Kaya voor terug krijgen. 23 jaar en nu al een topverdediger. Zeer onderschat.

10 november 2014 om 15:38

Semih Kaya gaat moeilijk weg bij Galatasaray. Vooral omdat hij een vaste waarde is en door die buitenlanders limiet zijn we genoodzaakt om hem te behouden. Er gaan ook geruchten rond dat hij binnenkort naat Atletico vertrekt.

Terug naar United! Alleen met zijn ervaring kan hij die jonge jochies al helpen.

ja wie verliest er dan ook van Petrolul lol

10 november 2014 om 18:28

Vitesse...

Ik zou er niet wakker van liggen als Vidic zou vertrekken. Hij kan zich moeilijk aarden bij ons.
Inter moet gewoon 4-3-1-2 spelen met Ranocchia en Juan Jesus in het centrum. Als wissel hebben we dan nog Andreolli en Sciacca, de aanvoerder uit onze Primavera.

Zo zie ik Inter het liefst spelen:

Bonazzoli zou ik gewoon het vertrouwen blijven geven net als Mbaye. Dat zijn onze twee grootste talenten en met wat vertrouwen heb ik er hoop in dat zij met de andere jongelingen het ''nieuwe'' Inter gaan inluiden.

Handanovic
Mbaye
Ranocchia
Juan Jesus
Dodo
Kovacic
Medel
Hernanes
Palacio
Bonazzoli
Icardi
10 november 2014 om 15:59

Als je de zoon van een voetballer bent kun je ook alles hè

10 november 2014 om 16:13

Die Bonazzoli is net als een magere hond die aan een ketting blaft vergeleken met George Puscas, 14 goals in 6 wedstrijden pfff

10 november 2014 om 16:20

Puscas is ook een geweldenaar ja. Ze zijn beiden enorme killers en het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Bonazzoli is ook nog maar 17 en zit in zijn groei. Breedte komt nog wel. Gaat erom dat hij getalenteerd is. En daar is bij hem geen twijfel over mogelijk.

10 november 2014 om 16:35

Daar heb je gelijk in , Icardi en Bonazzoli zijn een beter koppel aangezien je een targetman hebt een een Argentijnse magiër.

Op de linksback zou ik voor die ene Japanner kiezen en zijn Guarin, M'vila niet goed genoeg dan?

10 november 2014 om 16:51

Wie weet Bonazzoli en Puscas ooit naast elkaar als vast duo in de aanval. Zou extra mooi zijn omdat ze uit eigen jeugd komen.

Nagatomo vind ik hopeloos uit vorm. Hij werkt hard maar weinig rendement.
Guarin vind ik geen man voor de basis elf. M'vila en Medel strijden beiden voor de cvm positie. Medel is daarin toch wat meer geschikt. Hij is ''gemener'' en jaagt ook veel meer.

10 november 2014 om 17:01

Jullie hebben echt zo'n wereldklasse middenveld, snap niet dat die Mazzarri nog altijd jullie trainer is.

Misschien dat Prandelli een optie is voor jullie? Wij hebben zo'n supertalent genaamd Bruma, maar die laat hij nooit spelen. Zijn wedstrijdselectie is verschrikkelijk!

Hij is geen slechte trainer, maar Italiaanse trainers moet beter in hun eigen competitie blijven. Jullie hebben zo van die aparte tactieken dat alleen maar bij jullie eigen ploegen efficiënt werkt.

10 november 2014 om 17:18

Het draait allemaal om geld helaas. Thohir wil hem niet ontslaan omdat hij hem zeven miljoen euro moet meegeven dan. Hij is een zakenman dus ik begrijp wel waarom hij hem niet wilt ontslaan.

Als supporter zijnde ben ik allesbehalve tevreden met Mazzarri. Die gast is niet helemaal goed geloof ik. Koppig in het kwadraat. Hij blijft vasthouden aan een tactiek waar hij alleen mee verliest/gelijk speelt.
Onze selectie is echt top vier materiaal vind ik dus ik zal blij zijn als Mazzarri eindelijk vertrekt.

Prandelli is een goede trainer inderdaad alleen heb ik zelf een voorkeur voor Simeone. Gewoon kijken of het mogelijk is voor volgende zomer gezien zijn Inter-verleden ook.
Tot dan zou ik onze jeugdtrainer Stefano Vecchi naar voren schuiven als manager van het eerste team. Hij doet het echt ongelofelijk goed in de jeugdcompetitie met Inter. Ook kent hij de jeugdspelers goed en zou hij ze wellicht meer kansen geven dan Mazzarri nu. We zouden in ieder geval van die domme tactiek af zijn.

10 november 2014 om 17:38

Misschien Jorge Sampaoli, die geweldenaar van het afgelopen wk met Chili? Vecchi lijkt me niet iemand die jullie direct kampioen gaat maken, maar voor lange termijn lijkt hij me het meest geschikt.

Voor de rest hebben jullie 2 wereldsterren nodig! Spelers die het verschil kunnen maken in belangrijke wedstrijden, zoals Sneijder in 2010. Zie maar naar Juve, die hebben er genoeg!

10 november 2014 om 18:03

Meteen kampioen worden we sowieso niet. Meedoen zou voorlopig al een hele prestatie zijn.
Vecchi is een risico maar wel een die ik zou durven nemen als het aan mij lag. In de tussentijd ook kijken of Simeone haalbaar is voor aankomend seizoen.

Sampaoli is een goede trainer en een die aanvallend denkt, een type Bielsa. Zou een goede optie kunnen zijn alleen prefereer ik toch Simeone en eventueel Vecchi. Heb samenvattingen gezien van enkele wedstrijden van onze Primavera en ik moet zeggen dat het spel echt beter is dan wat onze ''grote'' jongens laten zien.

Vidic terug zou goed zijn voor united

Weer een 30+ turkse voetbal is niks meer ik kijk allen nog de derby's die stellen ook niks meer voor ahja

vidic had nooit weg moten gaan.
ik weet niet wat m bezielde !
was koning bij united ... gewoon terug gaan carrière afmaken en dan in het bestuur ofzo .

Laat Galatasaray eerst maar eens financieel gezond worden i.p.v. nog meer dure spelers aan te (willen) trekken.

Niet iedereen wil Vidic terug nadat hij al halverwege het slechte seizoen besliste weg te gaan, als kapitein. De meerderheid wil hem waarschijnlijk wel terug en hij zou wel wat toevoegen. Ik vind het persoonlijk niet meer nodig: gewoon Ryan Shawcross halen (zelfde type en kan veel langer mee).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren