Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Frank de Boer denkt aan spits van Jiangsu Suning

Laatste update:
/
Loïc Rémy moet bij Crystal Palace een ‘dodelijk duo’ gaan vormen met Christian Benteke. Alan Pardew ziet de spits van Chelsea in ieder geval graag komen. (Daily Mail)
/
Hull City won de eerste twee wedstrijden van dit seizoen, maar de selectie is nog wel heel erg smal. Verdediger Micah Richards van Aston Villa moet er nog bij gaan komen. (Daily Mirror)
/
Frank de Boer kijkt naar China als Gabigol definitief niet komt. Roger Martínez, goed voor zeven goals in vijf duels bij Jiangsu Suning, is degene die Internazionale moet komen versterken. (La Gazzetta dello Sport)
/
Simone Zaza leek op weg naar VfL Wolfsburg, maar nu die club heeft gekozen voor Mario Gómez rest de Italiaan nog één optie. West Ham United onderhandelt al weken met Juventus over de transferconstructie. (Daily Mail)
/
Salvatore Sirigu is op weg naar Spanje. De doelman van Paris Saint-Germain, die in Parijs is gedaald in de pikorde, gaat als huurling gepresenteerd worden bij Sevilla. (Sky)
/
Een directe concurrent van Timo Letschert vertrekt mogelijk bij Sassuolo. VfL Wolfsburg heeft een bod van acht miljoen euro in voorbereiding op Francesco Acerbi. (La Gazzetta dello Sport)
Denk jij dat Simone Zaza naar West Ham United gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daarstraks had Inter de strijd om Gabigol nog gewonnen en nu dit bericht... Verschiet je dan dat iedereen zijn eigen idee over alles begint te vormen? in ieder geval is er voorlopig nog geen plaats voor een niet eu-speler.. Ook niet voor Gabigol. Wordt zowiezo januari denk ik

25 augustus 2016 om 01:59

ja klopt, januari was sowieso de bedoeling voor één van beide spelers dacht ik.

Die Simone Zaza zou een goede spits zijn voor As Roma. Want wat Dzeko nu en vorig seizoen is om te janken.

Volgens diverse Spaanse media is er deze namiddag een definitief akkoord over Paco Alcacer.. Daar gaat het budget voor Gabigol al is het een fantastische aanwinst voor Barca

Volgens Sky Sport Italia zou Simone Zaza komend weekend zijn transfer naar West Ham kunnen afronden voor een totaalbedrag, inclusief bonussen, van 28 miljoen euro: huurovereenkomst met verplichte optie tot koop gespreid over 2 jaar. De aanvaller zou donderdagavond of vrijdagochtend naar Londen vliegen voor de medische testen.

Giuseppe Marotta bevestigt dat Simone Zaza dicht bij een overgang naar West Ham staat en dat Chelsea niet happig is voor een vertrek van Cuadrado. (premium Sport)

Simone Zaza zal morgen zijn meerjarig contract tekenen bij West Ham United, meldt Sky Sport Italia. Zijn salaris bedraagt 3,5 miljoen euro per seizoen. Juventus krijgt 28 miljoen euro inclusief bonussen, voor de huur met verplichte aankoopoptie.

Hopen dat Acerbi blijft, Zie het Sassuolo nog wel leuk doen in de Europa League

Sassuolo verhuurt Karim Laribi voor één seizoen aan Cesena Calcio en Jonathan Rossini aan AS Livorno.

Volgens La Gazzetta dello Sport ligt Sassuolo in poleposition voor Federico Ricci (AS Roma)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren