Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Fran Sol ontvangt aanbieding vanuit Mexico

Laatste update:
/
Ciro Immobile houdt zich op de vlakte als het over zijn toekomst gaat. De spits van Lazio geeft aan af te wachten wat er in de transferperiode zal gebeuren. (Diverse Italiaanse media)
/
Barcelona dreigt opnieuw een talent naar Engeland te zien vertrekken. Arsenal is namelijk naar verluidt dicht bij de komst van linksback Joel López. (Goal)
/
De toekomst van Fran Sol ligt mogelijk in Mexico. De spits van Willem II, die nog een jaar onder contract staat, heeft een aanbieding van Cruz Azul op zak. (ESPN)
/
Lazio heeft een vervanger voor Simone Inzaghi op het oog. Als de trainer naar Napoli vertrekt, willen de Romeinen zich bij FC Porto melden voor Sérgio Conceição. (Calciomercato)
/
Kevin Vermeulen gaat Excelsior inruilen voor RKC Waalwijk. De middenvelder kan transfervrij de overstap maken en tekent later deze week een tweejarig contract. (RTV Rijnmond)
/
Na twee jaar wil Paco Alcácer weer terugkeren bij Valencia. De Spaanse spits is ervan overtuigd dat los Che tot een overeenstemming weten te komen met Barcelona, waar hij sinds 2016 speelde. (Onda Cero)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Sol was geweest zou ik zeker gaan kijken bij Cruz Azul. Mooie club, Spaans is de voertaal in Mexico en de stadions kunnen er echt kolken tijdens wedstrijden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren