Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord wil aanval versterken met jonge Afrikaan

Laatste update:
/
AS Roma klopt in januari aan bij Bayern München en bij Sevilla. Medhi Benatia en Éver Banega zijn de topkandidaten voor de Italiaanse topclub, die nog altijd een gooi willen doen naar de landstitel. Benatia is ex-speler van Roma, terwijl Banega al langer op de wensenlijst van de club staat. De international van Argentinië is in het bezit van een aflopende verbintenis bij Sevilla. (Il Messaggero)
/
Zlatan Ibrahimovic is in het bezit van een aflopend contract, maar het is goed mogelijk dat hij toch bij Paris Saint-Germain blijft. Voorzitter Nasser Al-Khelaifi gaat in ieder geval proberen overstemming te bereiken met de Zweedse superspits. “Of hij bij PSG blijft? Waarom niet? We moeten er wel over praten en dit is nog niet het juiste moment”, zegt de zakenman. (L’Équipe)
/
Sherif Ekramy stond in het verleden onder contract bij Feyenoord en keept tegenwoordig bij Al Ahly. Wellicht kan hij ploeggenoot Ramadan Sobhy alvast wat dingen vertellen over het leven in Rotterdam, want de achttienjarige vleugelaanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord. Sobhy debuteerde al in de Egyptische nationale ploeg en maakt mogelijk al in januari de overstap naar Nederland. (Koras7)
/
Gerard Deulofeu doet het goed bij Everton en er zijn geruchten dat Barcelona de verkochte aanvaller terug zou willen kopen. De 21-jarige Deulofeu is daar echter helemaal niet mee bezig: “Toen ik hier voor de eerste keer was (Deulofeu werd eerst verhuurd aan Everton, red.) werd ik verliefd op de club en nu hoop ik hier nog vele jaren te blijven”, geeft de Spaanse dribbelaar aan. (Liverpool Echo)
/
Het gaat niet goed met Swansea City, dat nu ook nog eens een belangrijke basisspeler dreigt kwijt te raken. Jonjo Shelvey heeft zich in Wales in het Engelse elftal gespeeld en Steve McClaren wil gaan proberen om de kale middenvelder in januari naar Newcastle United te halen. Bij the Magpies worden hogere salarissen betaald dan bij Swansea, maar qua prestaties doen de clubs niet veel voor elkaar onder. (Daily Mail)
Ik zie liever dat Feyenoord zich op Nederlandse talenten richt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

18 jaar en al gedebuteerd bij de nationale ploeg. Klinkt niet verkeerd. Hij zal in ieder geval een beter voorzet en actie hebben als Bilal. Misschien kan Bilal dan mooi verhuurd worden, want met veel speeltijd is er misschien nog wat te redden.

27 november 2015 om 10:06

Sobhy staat ook in serieuze belangstelling van onder andere Roma, Lazio, Arsenal en Chelsea, ik denk dat die clubs toch aantrekkelijker zijn.

27 november 2015 om 12:39

Sobhy schijnt van de zomer aangeboden te zijn bij Feyenoord (zegt z'n zaakwaarnemer).

27 november 2015 om 11:06

Egypte heeft dan ook niet echt veel sterspelers hé.

Sobhy is de beste talent van egypte.

27 november 2015 om 21:39

Nie salah

28 november 2015 om 13:10

Salah is de beste speler maar sobhy is de beste talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren