Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Real Madrid wil recordsom neertellen voor Haaland

Laatste update:
/
Sydney van Hooijdonk staat op de radar van Nottingham Forest. De huurling van sc Heerenveen ligt bij Bologna nog vast tot medio 2025. (Football Insider)
/
Voormalig Feyenoord-target Wilfried Gnonto kan Leeds United alweer verlaten. Arsenal, Chelsea en Manchester City willen het Italiaanse supertalent dolgraag overnemen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Real Madrid is bereid in 2024 een gigantische afkoopsom neer te tellen voor Erling Braut Haaland. De Noorse goaltjesdief zou dan wegens een clausule voor 240 miljoen euro kunnen vertrekken bij Manchester City. (Daily Mail)
/
Arda Güler geniet belangstelling van Barcelona. De achttienjarige Turk beleeft dit seizoen zijn absolute doorbraak bij Fenerbahçe in de Süper Lig en dat is niet onopgemerkt gebleven. (AS)
/
Olympique Lyon droomt van de terugkeer van clubicoon Karim Benzema. Het lijkt er echter op dat de Ballon d'Or-winnaar nog een seizoen voor Real Madrid blijft spelen. (Sport)
/
Marcus Rashford heeft geen haast met het verlengen van zijn contract. De sterspeler van Manchester United wacht met zijn besluit tot de nieuwe eigenaar officieel bekend is gemaakt. (The Sun)
Moet Real Madrid er alles aan doe om Haaland te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Ik zie Mbappe en Haaland over 2 jaar wel bij Real belanden eerlijk gezegd. Real heeft de middelen en aantrekkingskracht. Haaland heeft al min of meer door laten schemeren dat de PL niet zijn eindstation is en Mbappã© zal na vorig seizoen ook wel beseffen dat hij de Cl/ballon Dor niet gaat winnen als hij in Frankrijk blijft spelen. Als je 442 speelt met die 2 voorin en Valverde, Tchouameni, Bellingham en Camavinga met een ruit op het middenveld erachter heb je echt een bazen team voor de komende jaren. Enkel de back posities nog goed vervangen.

Arda Guler ben ik enorme fan van en zou echt in het spel van Barcelona passen. Hij doet me denken aan David Silva(ook een linkspoot): een technische dribbelaar met overzicht/inzicht en ook het daadwerkelijke vermogen om anderen vrij voor de keeper te zetten d.m.v. zijn steekpasses. Super wendbaar ook. Speelt alleen weinig bij Fener vind ik, maar in Turkije krijgen talenten gewoon weinig de kans.

Als PSG slim is doen ze Neymar van de hand en gaan ze voor Kvaratskhelia of Rashford op links.

24 maart 2023 om 11:09

Zou een droom duo zijn op basis van naam maar samen geen idee, Haaland is echt een killer in de box en Mbappe is wat dynamischer en creatiever en gaat wat vaker voor eigen succes daar door mis je de aan voor op Haaland denk ik.

24 maart 2023 om 12:02

Dat zou helemaal geen droomduo zijn. Mbappe gaat vooral voor mbappe. Die gaat geen aanvoer poppetje voor Haaland zijn. Je zal een keuze moeten maken tussen die 2 want beide gaat echt niet werken.

24 maart 2023 om 12:25

Hoeveel assists heeft Mbappé al in zijn carrière?

24 maart 2023 om 13:18

Mbappe gaat voor iegen succes omdat de club dat toestaat. Perez laat duidelijk blijken dat niemand boven RM gaat. Dus Mbappe gaat zich echt wel voegen. Zelfs Ronaldo deed voor zijn doen zich behoorlijk voegen naar het team.

25 maart 2023 om 21:23

Je bent serieus zo dom, en hebt helemaal geen verstand van voetbal als je dit zegt. Mbappe geeft gewoon genoeg assists.

24 maart 2023 om 11:09

Interessante vraag voor de UEFA en la Liga is hoe Real aan deze middelen komt.

24 maart 2023 om 11:14

Wat heeft Real de laatste jaren nou echt uitgegeven aan aankopen? Die hebben een goed gevulde spaarpot hoor. Ben wel van mening dat Mbappé en Haaland beiden rond de 200M zullen kosten (haaland heeft volgens wel een bepaalde clausule). Bellingham zal ook 150M kosten. Maar ze hoeven niet iedereen in 1 transferwindow te halen he ...

24 maart 2023 om 11:31

Als je zelf eens 15 seconden aan onderzoek zou doen op het internet dan heb je door dat dat geen interessante maar een volstrekt idiote vraag is.

24 maart 2023 om 11:54

@miki heel misschien omdat Real de afgelopen jaren geen ene moer uitgeeft, doordat Perez volledig gefocust leek te zijn op Mbappe en daarna uit verdriet na Mbappe's afwijzingen alleen maar wat kleingeld uitgaf?
Het helpt ook mee dat er al jaren een vaste kern zit (benzema, Courtois, Modric en Kroos bv.) die niet perse vervangen hoefden te worden.

Ondertussen lijkt het me wel het moment voor Real om de flinke reserves eens aan te breken, en het doorselecteren af te ronden. Met Tchouameni en Camavinga hebben ze zich al voorbereid, eveneens met Endrick en Rodrygo en ook Garcia van de zomer, maar nog meer versterkingen kunnen ze echt wel gebruiken.

Ik hoop echter dat niet zowel Mbappe als Haaland daar komt te spelen, een tweestrijd tussen die twee lijkt me veel mooier (toegegeven, het lijkt me ook gewoon vreselijk om als Barca elke keer tegen die twee te moeten spelen haha).

24 maart 2023 om 11:53

In jouw idee zou Vini er dan naast komen te staan? Toch 1 van de belangrijkste spelers van dit Real.

Ik vind het leuk om te drome, maar ALS deze 2 grootheden al samen zouden spelen bij Madrid, zou ik toch lekker 4-3-3- spelen gewoon hoor. Haaland in de Spits, Vini en Mbappe op de vleugels. Er is geen verdediging die deze gasten gaat kunnen bijhouden.

24 maart 2023 om 12:06

Dat is echt een schandalige aanval. Die gaan elke topploeg volledig wegcounteren. Wat zou ik dit graag zien gebeuren, maar kan me niet voorstellen dat Mbappe en Haaland in hetzelfde team komen te spelen.

24 maart 2023 om 12:07



In een 442 zou Vini buiten de boot vallen inderdaad. Maar ik opper gewoon een schets he? 433 met Mbappã© in een vrije rol vanaf rechts kan ook prima. Dan zou Tchouameni het kind van de rekening worden. Ik zou altijd voor een middenveld gaan met Camavinga in de punt naar achter en dan Bellingham als meest aanvallende/creatieve middenvelder en Valverde ertussen als box to box.

24 maart 2023 om 13:53

Vini had vorig jaar een goed seizoen, maar is gewoon nog steeds te wisselvallig. Pruts vaker dan het goed gaat en is nog steeds niet een topschutter. Komt wel veel dreiging uit maar kiest vaak de moeilijke opties of gaat te lang door. Hij zou inderdaad gaan banken mochten deze 2 heren naar Real komen.

24 maart 2023 om 12:10

Ik zie dat helaas niet gebeuren. Waarom zou Haaland in Spanje een niveau lager willen spelen? Dat Real niet een stap omlaag is snap ik ook wel, alleen wat zou voor hem interessant zijn? De enige reden wat ik kan bedenken is het klimaat daar in Madrid.

Naast Barcelona is er niet echt concurrentie voor de titelstrijd en bij City maakt hij al een grote kans om de Champions league te winnen. Daarnaast kan City hem veel meer salaris geven dan Real zou kunnen bieden.

Helaas is de Premier League te kapitaalkrachtig voor geworden om dit soort spelers te blijven houden.

Voor Mbappe geef ik je trouwens wel gelijk.

24 maart 2023 om 12:34

Haaland zou graag eens in Spanje willen spelen. Heeft zijn vader al eens aangegeven. Die heeft tevens ook aangegeven dat City niet zijn eindstation zal zijn. In Duitsland heeft hij al gespeeld, maar over een aantal jaar bij Bayern zou tevens ook kunnen. Maar daar heeft hij ook de garantie op elk jaar de titel dus of daar de uitdaging ligt?

Ik zou hem overigens graag ooit eens bij Barca willen zien met Dembele, Pedri, Gavi, Frenkie, Araujo, Baldé en Koundé erom heen als geraamte.

24 maart 2023 om 13:02

Hij zit net bij City en is jong. Spanje kan over een paar jaar ook nog prima. Eerst kijken of hij bij City wat titels kan pakken.

Haaland en Bellingham naar Real Madrid, zou dik zijn maar ik verwacht het (nog) niet.

Arda Güler moet nog minimaal 2 jaar bij Fener blijven om te rijpen, komt net kijken. Potentie genoeg iig.

24 maart 2023 om 11:56



Fener is alleen niet echt een club waar jonge talenten veel minuten krijgen dacht ik. Zou opzich wel voorstander zijn van een aankoop door Barca, met direct verhuur aan bv. een La Liga club. Als speler van het eerste elftal lijkt die me nog te licht, en daarnaast zou het vooral voor zn eigen ontwikkeling ook niet best zijn. Pablo Torre krijgt bijvoorbeeld ook maar mondjesmaat minuten, terwijl dat ook een groot talent is.

edit: Eerst trouwens maar eens die 200 miljoen aan ruimte maken, en daarna moet Barca zich richten op de belangrijkste posities (RB en reservespits?).
Wel goed om dit soort jongens in de gaten te blijven houden.

24 maart 2023 om 12:13

Arda Guler is wel echt een talent die ik potentie van de buitencategorie toedien hoor eerlijk gezegd. Zou hem hoger aanschrijven dan Torre. Maar goed Barca had nog interesse in Moleiro. Dit zijn wel echt type voetballers (arda en Moleiro) die precies passen in het spelletje dat Barcelona wil spelen. Is wat anders dan types als Andre Gomes, Vidal, Paulinho en co. En ja Paulinho heeft zeker een bepaalde waarde toegevoegd, maar is meer een kilometervreter met kracht dan een technisch begenadigd voetballer.

Arda Güler zie ik liever niet bij zinkend schip van Barca die veel problemen op de hals krijgen. Arsenal zou een mooie stap richting de top kunnen zijn met zijn kwaliteiten.

24 maart 2023 om 12:43

Helemaal mee eens desnoods met nog een terugverhuur. Zo kan die wennen aan regelmatig spelen en vooral nog iets volwassener worden in tactisch gebied. Dan kan Isak Vural het daarna overnemen.

Wel leuk dat Real die €240 mil wil neertellen maar wie zegt dan dat Haaland ook weggaat bij City. Als hij het naar zijn zin heeft en hij zit bij een uitstekende ploeg dan is vertrekken toch helemaal geen must.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren