Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord krijgt concurrentie in strijd om buitenspeler

Laatste update:
/
George Cox heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Fortuna Sittard. De vleugelverdediger beschikt over een aflopend contract en wil terug naar Engeland om dichter bij zijn familie te kunnen zijn. (De Limburger)
/
Paris Saint-Germain hoopt Victor Osimhen deze zomer over te nemen van Napoli. De entourage van de Nigeriaanse spits heeft tijdens de interlandbreak een ontmoeting met de Franse grootmacht. (Foot Mercato)
/
Feyenoord is niet de enige club die de verrichtingen van Emil Hansson nauwlettend in de gaten houdt. De buitenspeler van Heracles Almelo is tevens op de radar verschenen bij Eintracht Frankfurt, Olympique Lyon, 1. FC Köln en Udinese. (TC Tubantia)
/
Manchester United denkt eraan om Dean Henderson komende zomer naar Tottenham Hotspur te laten gaan. De reservedoelman moet in de deal met Harry Kane worden betrokken, die in beeld is om de spitspositie in te vullen op Old Trafford. (ESPN)
/
Tottenham Hotspur loopt het risico om Mauricio Pochettino mis te lopen. De Argentijn, die al eerder werkzaam was in Noord-Londen, is op de radar verschenen bij Real Madrid bij een mogelijk vertrek van Carlo Ancelotti. (The Times)
/
De hoop van Arsenal en Barcelona om Martin Zubimendi in te lijven lijkt tevergeefs. De middenvelder van Real Sociedad heeft aangegeven niet te willen vertrekken aan het einde van het seizoen. (Daily Mail)
Is Emil Hansson een versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

George Cox, had toch gedacht dat hij na zijn eerste seizoen een mooie stap hogerop kon maken binnen de Eredivisie. Maar de laatste 2 seizoenen maakt hij regelmatig verdedigende fouten die leiden tot tegendoelpunten. Heel benieuwd waar hij aan de slag kan gaan in z'n thuisland om weer dichterbij zijn familie te zijn. Denk namelijk dat de Championship toch te hoog gegrepen zal zijn.

Phew, dacht ff dat ze aan Idrissi aan het trekken waren. Komen we goed weg.

23 maart 2023 om 20:07

Geen idee hoeveel Idrissi moet kosten maar met een overlappende back erachter vind ik het niet zo verkeerd

23 maart 2023 om 20:15

Grappig ja, hij heeft inderdaad als geen ander oog voor wie er over hem heen komt. Prima eigenschap in het spel van Slot, en ik vind hem ook in het meeverdedigen steeds handiger worden, al staaft de gele kaart van zondag die observatie niet echt 😉

23 maart 2023 om 23:24

Idrissi is prima voor feyenoord..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren