Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord klopt in januari weer bij Napoli aan

Laatste update:
/
Almere City FC gaat er alles aan doen Vincent Janssen voor de club te behouden. De aanvaller ontving vorige week een uitnodiging voor Jong Oranje en staat sindsdien volop in de schijnwerpers. "We willen hem dit seizoen zeker in Almere houden", zegt trainer Fred Grim, die op de hoogte is van de interesse van PEC Zwolle. Janssen zelf noemde dat een 'mooie club'. "Maar ik ben er totaal niet mee bezig", voegde hij daaraan toe. (FOX Sports)
/
Toni Kroos roept de clubleiding van Real Madrid op werk te maken van Marco Reus. Zijn ploeggenoot bij het Duits elftal staat nu nog onder contract bij Borussia Dortmund, maar wordt met diverse Europese topclubs in verband gebracht. Kroos hoopt dat Reus voor Real kiest: “Barcelona, Real of Bayern München, Marco zou het overal goed doen. Hij heeft er de kwaliteiten voor”, weet de middenvelder van de Madrilenen. (BILD)
/
Feyenoord overweegt om in januari opnieuw aan te kloppen bij Napoli. In de zomer werden de Rotterdamers al in verband gebracht met Duván Zapata en de spits uit Colombia is naar verluidt nog altijd een optie voor de nummer drie van de Eredivisie. De 23-jarige Zapata komt niet veel aan spelen toe bij i Partenopei en een winters vertrek wordt niet uitgesloten. Feyenoord wil de voorhoede graag versterken. (Tuttosport)
/
Tottenham Hotspur heeft scouts aan het werk gezet om Teófilo Gutiérrez te bekijken. De spits staat hoog op het verlanglijstje van trainer Mauricio Pochettino en werd in de gaten gehouden toen hij het met River Plate opnamen tegen Vélez Sarsfield. De coach van the Spurs is niet tevreden over Emmanuel Adebayor en Roberto Soldado. In Colombiaans international Teo ziet Pochettino de oplossing van zijn problemen. (Daily Mirror)
/
Atlético Madrid wil in januari de transfermarkt op om de voorhoede te versterken. De kampioen van Spanje heeft de beschikking over de van Bayern München overgenomen Mario Mandzukic, maar trainer Diego Simeone wil dat er nog één of twee aanvallers aan zijn selectie worden toegevoegd. Mauro Icardi van Internazionale en Douglas Coutinho van het Braziliaanse Atlético Paranaense zijn belangrijke kandidaten. (Marca)
Feyenoord zou er goed aan doen Duván Zapata in januari te halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Feyenoord hem kan kopen of huren, dan moeten ze het met beide handen aangrijpen. Echt een prima spits, vrij all-round en een neusje voor de goal.

18 november 2014 om 18:15

Is denk niet de spits die Feyenoord zoekt! Hoop eigelijk dat ze Makienok proberen te huren Zapata is niet zo bal vast.

18 november 2014 om 18:31

@feyenoord1989

Waarom is dit niet een spits die Feyenoord zoekt? Wat een onzin zeg, alsof een Feyenoord spits alleen maar de ballen vast moet houden. Dan kunnen we net zo goed Kazim behouden.

Als Feyenoord Zapata kan huren, wat mij erg sterk lijkt want ik denk niet dat hij hier wil voetballen, moeten ze dat gelijk doen. Het is een beest van een speler, sterk, redelijk snel en iemand die een goal kan maken. Als die hier zou komen te spelen denk ik dat die goal na goal maakt.

Maarja, een Feyenoord spits moet de bal vast kunnen houden, een goal maken is natuurlijk minder belangrijk.

18 november 2014 om 18:18

In tegenstelling tot eerdere berichten, vermoed ik dat Feyenoord nog wel wat salaris-budget over heeft. Bij een afscheid van Schaken en evt. Verhoek en/of Achabar, moet het financieel mogelijk zijn een kwaliteitsspits aan te trekken.

Mauricio Pochettino is niet tevreden over Emmanuel Adebayor en Roberto Soldado lol, je kan beter zeggen dat hij tevreden is over Eriksen, Lloris en de talenten die het nog moeten laten zien Bentaleb en Harry Kane. Van de rest is hij zich rot geschrokken. Ik heb deze man in 3 maanden 10 jaar ouder zien worden. Tegen Stoke zag ik de wanhoop in zijn ogen. Bedankt Baldini en Levi voor dit gezegende beleid Audere Est Facere Coys

18 november 2014 om 18:37

Eigenlijk presteren ze allemaal matig tot slecht met hier en daar een uitzondering (mason, Chadli). Vind dat er een bezem door de selectie moet want zo word het met Spurs, opnieuw, niets. Ik zou er als Spurs fan niet rouwig zijn als de volgende spelers vertrekken:
Soldado, Adebayor, Townsend, Dembele, Lennon, Kaboul, Vertonghen, Bentaleb (huur). En dan mis ik er waarschijnlijk nog een paar maar dat is mijn inschatting.

18 november 2014 om 18:54

Mason vergat ik dat vind ik een aanwinst en op een constant niveau spelen. Wat mij opvalt is dat er bij jou geen achterhoede speler bij zit die je wilt lozen, terwijl dat al na het vertrek van de magische Deadly Ledley onze grootste zwakte ligt (en een scorende spits).

18 november 2014 om 20:10

Vertonghen en Kaboul zijn toch verdedigers?

18 november 2014 om 20:38

Vertonghen en Kaboul heb ik er bij staan maar je hebt gelijk dat de defensie eigenlijk gewoon te matig is. Die Fazio bijvoorbeeld, wat een drama. Rose en Dier verdienen nog wel kansen vind ik.

19 november 2014 om 01:06

Zluuk, Ik had zelf het idee dat in voorgaande jaren vertonghen, Kaboul, Lennon en Dembele het altijd prima deden? Zijn ze dit jaar zo'n drama?

Ik zou graag een selectie zien waarin Kaboul en Lennon als back-ups gebruikt kunnen worden. Voor de rest ben ik het volledig met je eens. Vind daarnaast ook dat Chiriches en Paulinho mogen vertrekken. Weinig toegevoegde waarde als je het aan mij vraagt.

Tottenham heeft eigenlijk gewoon in de as van elke linie een nieuwe speler nodig. SP, CM, CV.

Verder zie ik zelf nog wel heil in Dembele. Ben een fan van hem maar blijkbaar speelt hij niet erg sterk?
Zou eigenlijk ook nog el graag een echt, sterke buitenspeler zien komen. Schurrle ofso. Chadli, lennon en Townsend zijn prima back-ups. Maar toch geen echte top.

Zou graag Muller als spits zien komen naar de Spurs. Flinke werker en heeft eigenlijk alles wat een spits nodig heeft. Net als Schurrle trouwens.
en een jongen als Dante in de verdediging zou ook niet misstaan...

19 november 2014 om 01:51

Lennon speelt niet of nauwelijks en als hij dat wel doet zien we gelijk waarom dat zo is. De verdediging heeft, denk ik, behoefte aan een echte leider achterin zoals Dawson en Ledley dat waren voor Tottenham. Misschien dat zo een speler al veel zou schelen want nu is Kaboul aanvoerder en hij staat continu te schutteren achterin wat de rest geen goed gevoel zal geven lijkt mij. Dembele werkt eigenlijk altijd spelvertragend maar ben wel fan van zijn speelstijl in principe, technisch goed en fysiek zeer sterk. Spitsen scoren simpelweg niet maar dat zal ook met de aanvoer te maken hebben dus betere vleugelspelers en misschien een vervanger voor Eriksen zijn ook geen overbodige luxe. Helaas voor hen kunnen ze niet Bale nog een keer verkopen want de aankopen naderhand zijn eigenlijk allemaal gefaald.

Feyenoord staat vierde, niet derde.
Is hij ook daadwerkelijk beter als Kazim, scoren en iets toevoegen aan het spel dus?

Huren zou ik dus nooit doen. Speelt ie goed kun je weer opnieuw beginnen. Maar nu komen ze dus weer bij hem uit. Net zoals vorig jaar. Er loopt in de rest v.d. wereld verder niets rond?. Scouting zal t wel erg druk hebben....

Haal deze zapata aub, want het is een heel dynamische spits, die gewoon geen kans krijgt bij Napoli om te schitteren. Dan kan Dhr Kazim en Dhr Te Vrede lekker plaatsnemen op de bank en toekijken hoe een echte spits het doet.

Ik hou echt van m'n kluppie maar ik vind die Kazim meer woorden dan daden... Iedereen in de kuip loopt weg met hem , maar ik erger me kapot aan die man. Qua gedrag doet hij me een beetje denken aan Guidetti maar die voegde z'n woord bij z'n daad zoals een echte killer dat doet.

I rest my case...

18 november 2014 om 20:41

Oja ff off-topic hoe verander ik mijn profiel plaatje ?

10x beter dan Dost of Janko.

18 november 2014 om 21:41

Ik zie hem ook veel liever dan Dost of Jancko maar ik weet niet of hij haalbaar is.

Als Real de kans krijgt om aankomende zomer Reus voor € 25 miljoen over te nemen zouden ze die niet na laten. Hij kan op vrijwel elke aanvallende positie uit de voeten en mocht Bale vertrekken (zie het niet gebeuren) voor het door in de wandelgangen genoemde bedrag van € 115 miljoen zie ik in Reus wel de ideale opvolger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren