Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Fenerbahçe wil ex-NAC'er huren voor een miljoen euro

Laatste update:
/
De kans dat Thibaut Courtois een nieuw contract ondertekent bij Chelsea neemt toe. Nu Real Madrid bezig is met Alisson en Paris Saint-Germain Gianluigi Buffon lijkt te halen, wil de Belg verlengen. (London Evening Standard)
/
Manchester United kondigde zijn komst al aan, maar moet toch nog wat persoonlijke zaken afhandelen met Fred. De gesprekken met zijn zaakwaarnemers duren voort; veel problemen worden niet verwacht. (Manchester Evening News)
/
Fenerbahçe wil Manchester City een miljoen euro betalen voor de huur van Pablo Mari, die afgelopen seizoen voor NAC Breda speelde. Ook Bersant Celina geniet interesse van de Turken. (Fanatik)
/
Newcastle United aast op een hereniging met Andros Townsend, maar de club van Rafael Benítez heeft serieuze concurrentie. Ook Leicester City wil Townsend overnemen van Crystal Palace. (The Guardian)
/
Gareth Bale wil niet vertrekken bij Real Madrid. De aanvaller wil graag samenwerken met Julen Lopetegui, over wie eerder werd geschreven dat hij Isco prefereert boven de Welshman. (ESPN)
/
Jan Oblak mag zich verheugen op een nieuw contract bij Atlético Madrid. De doelman kan echter ook transfereren: Real Madrid, Paris Saint-Germain en Liverpool hebben serieuze interesse. (AS)
Denk jij dat Jan Oblak in de zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren