Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelsen hebben contact met ongelukkige Cavani

Laatste update:
/
Leandro Damiao speelt nog altijd in Brazilië, maar dat heeft niks te maken met een gebrek aan belangstelling. Naar eigen zeggen kon hij bij diverse clubs in Europa aan de slag en was met name AC Milan concreet. 'Ik heb een zeer interessant voorstel gekregen, maar ik ben gelukkig bij Santos en heb daarom besloten om er niet op in te gaan", zegt Damiao. De 25-jarige aanvaller is al jarenlang een vaste gast in deze rubriek, maar tot nog toe zonder resultaat. (FOX Sports Radio)
/
Wilfried Bony focust zich weer volledig op Swansea City, maar dat was vorige maand wel anders. De Ivoriaan geeft ruiterlijk toe dat hij zat te wachten op een aanbieding van een topclub. Die kwam er uiteindelijk niet. "Er was interesse, maar niets werd echt concreet", zegt de ex-Vitessenaar, die werd genoemd bij clubs als Liverpool en Arsenal. Bony hoopt zich dit seizoen alsnog in de kijker te spelen bij een gerenommeerde grootmacht. (South Wales Evening Post)
/
Edinson Cavani kijkt het nog een jaartje aan in Parijs, maar door de aanwezigheid van Zlatan Ibrahimovic lijkt een langer verblijf uitgesloten. De Zweed eist namelijk vrijwel alle aandacht op in de voorhoede en daar heeft zijn Uruguayaanse collega, die woensdag nog wel scoorde tegen Ajax, genoeg van. Cavani wil weg en lijkt voor Engeland te kiezen: Arsenal zou al diverse keren in contact zijn getreden met de zaakwaarnemer van de spits. (Daily Mail)
/
Alex Song vindt het niet erg dat hij met West Ham United niet in de Champions League uitkomt. De middenvelder, die Arsenal in 2012 verruilde voor Barcelona, is verhuurd aan the Hammers. “Mensen vroegen me: ‘Waarom ga je niet naar een club die Champions League speelt?’ Maar dat heb ik al negen jaar gedaan, het was niet belangrijk voor me. Ik wil gewoon weer voetballen”, zegt de international van Kameroen. (The Sun)
/
Darren Bent komt niet naar Charlton Athletic. Coach Bob Peeters heeft gelezen dat de spits naar zijn club zou verhuizen, maar weet van niks. "Dat is eigenlijk pas de eerste keer dat ik dat hoor. En Danny Graham van Sunderland zou zogenaamd ook komen. Het zouden goede aanwinsten zijn, maar je moet ook naar het salaris kijken. Deze jongens verdienen verschrikkelijk veel geld en dat kunnen we niet ophoesten", aldus de Belg. (Sky Sports)
Edinson Cavani zou uitstekend passen bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie zou beter zijn? Cavani of Falcao. Mocht hij naar Arsenal gaan, dan mag Wellbeck weer naar een andere club .

19 september 2014 om 03:02

Maar de Arsenal fans zijn zo blij met Danny Boy. Of was dat vorige week?

Wenger gaat toch niet de portemonnee trekken voor zo'n spits. Hij is op zoek naar koopjes of naar afgelikte boterhammen.

Je kan eigenlijk nu al een mooi lijstje maken van trainers die niet aangesteld hadden moeten worden of wiens contract ontbonden of niet verlengd had moeten worden:
Wenger
Capello
Allegri
Rutten

Wat Cavani betreft: zijn statistieken zijn prima bij Psg.
Dit seizoen loopt hij 3 op 5, vorig seizoen 25 op 43.

Zijn marktwaarde ligt boven de 50 miljoen euro denk ik, en PSG zal nog veel meer vragen vanwege Ffp. Hij gaat dus nergens heen en is helemaal niet ongelukkig lijkt me.

19 september 2014 om 07:26

Hiddink

19 september 2014 om 07:44

Idd snap niet dat Rutte coach van Feyenoord is. Deze man heeft nog nooit iets gepresteerd!

19 september 2014 om 08:04

Volgens mij is Capello 1 van de beste trainers aller tijden, gezien zijn prestaties bij al zijn clubs gedurende zijn carriere.

19 september 2014 om 08:39

Allegri doet het tot dusver prima

19 september 2014 om 10:49

Je kan moeilijk zeggen dat er een betere is tussen falcao en cavani.
Beide geweldenaren.
Waar falcao mischien wat sneller is is cavani wat beter in koppen.
Allebij een prachtig schot en kunnen beide prachtige acties maken.
Dan is het puur jouw voorkeur en ben ik meer gecharmeerd van cavani.

19 september 2014 om 19:37

Volgens mij is Cavani juist de snellere van de twee..
Naar mijn idee zou Cavani een goede spits zijn voor Arsenal maar ik denk dat PSG hem helemaal niet kwijt wil..

19 september 2014 om 16:18

Cavani zou geweldig zijn, maar een deftige cvm is nog veel belangrijker dan een topspits. Waarom zelfs geen 2? Een topper als Luis Gustavo en dan nog een goedkope en redelijke vervanger zoals Cheik Tioté...
Flamini en Arteta mogen dan weg.

Cavani is een top spits en ik ben nieuwsgierig wie hem gaat halen, Arsenal, Manchester United of wie weet City,
Aangezien United Falcoa huurt, zouden ze wellicht voor Cavani kunnen gaan.
City die houdt van aanvallers, maar daar zou Cavani dezelfde problemen kunnen ondervinden als bij Psg.
Uiteindelijk blijft Arsenal over, maar ik ga er van uit dat Wellbeck dan blijft en dan zou Giroud de slachtoffer moeten zijn.
Chelsea zit vol, dus zou hij misschien bij Liverpool een kans maken, maar die zitten voorin vol, of ze moeten iemand opofferen. Sterrling en Sturridge hebben techniek, snelheid en zijn Engels en Balotelli is net gehaald. We kunnen eventjes afwachten en kijken wat Balotelli dit jaar allemaal gaat doen.

19 september 2014 om 00:51

Ja of we kunnen er gwn van uitgaan dat dit weer onzin is net als de andere 10miljoen keren dat cavani in verband is gebracht met een andere club.

19 september 2014 om 02:56

Cavani is op zijn best als hij vrijheid krijgt. Bij PSG is dat wel zo aangezien hij niet strak langs de lijn hoeft te spelen, maar ze spelen daar wel een verzorgd positiespel waarbij ze toch wel vaste patronen en taken hebben. Bij Napoli was het lang leve de vrijheid, maakt niet uit hoe je aanvalt zolang die bal maar in het netje komt.

Bij Arsenal zie ik Cavani dan ook niet zo snel slagen. Je ziet dat ze daar behoefte hebben aan een echte 9 die in de zestien blijft en als aanspeelpunt kan fungeren.

Liverpool heeft de meest passende stijl voor hem maar daar zit Balotelli nu al. Rouleren stelt geen van beiden tevreden. Bovendien heeft Liverpool al teveel geld uitgegeven volgens mij met het oog op Ffp.

Als hij weg gaat uit Parijs dan kan hij het beste terug gaan naar de Serie A.

19 september 2014 om 05:34

Van gaal is van plan Falcao te kopen als hij goed presteert dit jaar en Falcao zelf wil ook langer blijven bij Manchester United

Weet iemand mij de reden te vertellen dat Damiao nog altijd niet naar een club in Europa is vertrokken? Lijkt me voor verschillende clubs toch wel iemand die iets kan toevoegen en interesse lijkt er altijd wel voor hem te zijn..

19 september 2014 om 01:09

Hij wilt niet hij is gelukkig in Brazilië

19 september 2014 om 02:46

Als je Fred en Jô voor je hebt in het Braziliaanse team zal hij ook niet zo goed zijn als je denkt.

19 september 2014 om 03:00

Ik geloof gewoon niet dat er geen betere braziliaanse spitsen rondlopen dan fred en jo.

Vagner love heeft bij cska toch bewezen te kunnen scoren waar is hij? Pato was niet geselecteerd die vind ik ook beter.
Ik hoop voor brazilie dat reis zijn vorm terugvind misschien dat iets?

19 september 2014 om 03:05

Vroeger vond ik Vagner Love zeker een waardige international, nu heb ik geen idee meer hoe hij het doet. Dat terwijl ik de Russische competitie zo nu en dan toch wel volg.

Luis Adriano van Shakthar Donetsk vind ik de beste spits eigenlijk.

Wat is er toch gebeurd met Bent. Wat een wereld spits was dat bij Sunderland en Villa. Echt niets meer van over helaas.

19 september 2014 om 02:51

Hij kan een ijskoude afmaker zijn. De afgelopen jaren lijkt hij zijn zelfvertrouwen kwijtgeraakt te zijn. Misschien heeft het te maken met Aston Villa: hij ging er naar toe omdat ze in de lift leken te zitten, maar ze werden leeg gekocht en het ging niet zoals hij hoopte.

Hij was volgens mij een goede spits als hij ruimte had, op de counter bijvoorbeeld. Bij Fulham kon hij niet goed meevoetballen. Vroeger toen hij nog jong was zal hij ook wel sneller zijn geweest. Vaak zie je dat zulke spelers later ineens niet meer goed genoeg zijn, kijk maar naar Torres. Als je altijd al snelheid tekort kwam dan denk je na over alternatieve oplossingen in situaties. Snelle spelers teren op hun snelheid en als hun leeftijd hen inhaalt dan zijn ze niet meer zozeer van waarde.

mata verkopen van persie op de bank en rooney naar achter schuiven, cavani en falcao in de spits. di maria op het middenveld. dit team is fraude

---------de gea
rafael jones rojo blackett
---herrera blind di maria
--------- rooney
-cavani ------falcao

de gea
rafael
jones
rojo
blackett
blind
herrera
di maria
rooney
cavani
falcao
19 september 2014 om 05:36

Blackett boven Shaw?? En ik heb liever Mata op 10 dan Rooney. Ja Rooney is de captain maar vind hem dit seizoen nog matig spelen(ondanks zijn goal)

19 september 2014 om 07:14

blackett doet het prima en het valt te bezien of shaw de verwachtingen waar maakt. dat is lastig voor een jong ventje met zo'n prijskaartje. ik vind mata juist zwak. vorig seizoen speelde hij meer op links toen had ik nog wel begrip voor zijn mindere prestaties maar ook op zijn positie maakt hij het voor alsnog niet waar dus dan toch liever rooney vanwege zijn arbeid naast het scorend vermogen en geweldige crosspasses

19 september 2014 om 09:50

Dit is mijn favo opstelling voor manu. Rooney als b2b, blind als spelmaker voor de verdediging mata als valse linksbuiten zodat shaw de hele linker flank kan bestrijken en de rest spreekt voor zich.
De Gea
Rafael-jones-rojo-shaw
Di maria-rooney-blind-mata
Rvp
falcao

cava....ow.....wa wilt ge...ge hebt toch voor t geld gekozen?waq zit ge nu te blijten.....
Bleef bij napoli en ge speelde alle machen....en financieel....tja moest ge ook gene boterham minder eten....voor prijzen of traditie?nee,moet ge ook nie na psg.....
In napoli werd ge als god behandelt....woonde ge in prachtige omgeving...prachtig weer......en de beste pizza ter wereld....nu zit ge in grijs parijs....hahaha.....met uw extra geld waar ge uw gat aan kunt vegen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren