Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse topclubs krijgen slecht nieuws te horen

Laatste update:
/
Real Madrid is achter de schermen druk bezig met de toekomst van Borja Mayoral. De pas achttienjarige aanvaller is een van de grootste talenten van de Spaanse topclub en beschikt over een aflopend contract. Real Madrid wil dat hij een nieuw contract tot medio 2022 ondertekent. Mayoral wil in ieder geval vaker meetrainen met het eerste en hoe dan ook evenveel als Martin Ödegaard verdienen; 1,2 miljoen euro per jaar. (AS)
/
Juventus wil Juan Cuadrado langer dan een jaar in Turijn houden. De veelzijdige rechtspoot is dit seizoen gehuurd van Chelsea, waar hij waarschijnlijk geen toekomst heeft. Bij Juventus is hij ook niet altijd verzekerd van een basisplaats. “Hij is anders dan andere spelers, daarom past hij bij ons”, zo verzekert algemeen directeur Giuseppe Marotta. “Er is een optie tot koop, we zullen zien. Het is het bekijken waard.” Afwachten. (Sky)
/
De toekomst van Robert Lewandowski ligt niet in de Premier League. De aanvaller heeft clubs als Manchester City, Chelsea en Manchester United laten weten dat hij Bayern München alleen wil verlaten als Real Madrid aan de deur klopt. De Spaanse topclub heeft interesse in de Pools international, maar een transfer is pas aan de orde als Cristiano Ronaldo of Karim Benzema ervoor kiest om het Santiago Bernabéu te verlaten. (The Sun)
/
Mikel Merino Zazón leek voor een fraaie transfer te staan, maar Osasuna wil de middenvelder toch niet laten gaan. Borussia Dortmund dacht dat een bod van vijf miljoen euro zou volstaan, maar de club uit Pamplona zou plots meer geld willen hebben voor de negentienjarige verdedigende middenvelder. Merino komt uit de jeugdopleiding van Osasuna, speelde dit seizoen 21 wedstrijden en ligt nog tot medio 2018 vast. (SPORT)
/
Guillermo Varela kan mogelijk aan de slag in de Serie A. Manchester United is met Genoa in gesprek over een huurovereenkomst voor de 22-jarige rechterverdediger, maar manager Louis van Gaal zou de Uruguayaan eigenlijk niet willen laten gaan. Varela, die dit seizoen pas twee keer in actie kwam in de Premier League, werd eerder uitgeleend aan het tweede elftal van Real Madrid. Hij heeft nog een contract tot medio 2018. (Tuttosport)
Robert Lewandowski is beter dan Karim Benzema

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lewandowski is beter dan benzema, maar benzema past qua spel meer bij real dan lewandowski, dus die moeten ze dus ook niet halen.

29 januari 2016 om 19:04

Precies wat jij zegt, benzema zou de bal eerder afleggen aan Ronaldo of bale, lewandowski zou eerder voor eigen succes gaan

29 januari 2016 om 20:24

Stil man benzema is 10 keer beter in vorm dan lewandowski dus stil

Zou graag Lewandowski zien komen om vervolgens te gaan spelen met een twee-spitsen systeem.

Wat betreft Mayoral, veelbelovende spits. Ik zou hem ook graag wat minuten zien maken en kan geen goede reden bedenken waarom dat niet zou kunnen bij een ruime voorsprong. Benzema mag af en toe wel wat meer rust krijgen.

Navas
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
James
Modric
Kroos
Isco
Benzema
Lewandowski
30 januari 2016 om 12:58

Als Lewa zou komen om te spelen in een twee-spitsen systeem, welke speler zou je dan laten vallen? Naar mijn mening zou het allerbeste zijn om James én Isco te laten spelen, indien Ronaldo zou vertrekken. James rechtsbuiten, Bale linksbuiten, Benzema in de spits en Isco op de tien. Lewa hoeft niet te komen, aangezien we nog Jese en Mayoral hebben die in de spits kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren